Biyik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 hayatı boyunca tembellik yapan bir insanın beynindeki bilmemne etkileşimleri adı altında bir deneyin deneği olsam ama bundan haberim olmasa ve hep parasız kaldığım anlarda hep bir yerlerden para gelse ve bu paranın deneyi yapan birimden geldiğini bir şekilde hiç anlamasam, kılıfına uydursalar. boş gezenin boş kalfası olarak öyle yaşasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Bugün bi çalışan kovuldu. Nedeni hırsızlık. Görüntü kayıtları mevcut. Ummadığın kişiden ummadığın şeyler. Doğru şeyin yapılmış olmasının rahatlığı, ama çoluk çocuk sahibi birinin işsiz kalmasının ağırlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 günlerdir yanımda dolaştırdığım grissiniyi yemeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 popmundoya mı başladın bıyık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 folk müzik dinliyorum, keyfime bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kasabian'ın gitaristi ne gol atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 SeaGle said: Bugün bi çalışan kovuldu. Nedeni hırsızlık. Görüntü kayıtları mevcut. Ummadığın kişiden ummadığın şeyler. Doğru şeyin yapılmış olmasının rahatlığı, ama çoluk çocuk sahibi birinin işsiz kalmasının ağırlığı. ne çalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kalplerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Ne kadar çalmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 forgiver said: SeaGle said: Bugün bi çalışan kovuldu. Nedeni hırsızlık. Görüntü kayıtları mevcut. Ummadığın kişiden ummadığın şeyler. Doğru şeyin yapılmış olmasının rahatlığı, ama çoluk çocuk sahibi birinin işsiz kalmasının ağırlığı. ne çalmıştı 5 (beş) liralık el feneri. Ama olay o kadar büyüdüğü halde "ya ben şaka yapmıştım" bile demedi, gizledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 baklava çalan çocuğa 30 yıl veren hakimden ne farkınız var. ona çalma değil yürütme denir en fazla. ufacık fener için insan işten mi kovulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Fener birinin özel malı, fabrikanın malı değil. Ki fabrika zaten 5 liralık feneri eldiven dağıtır gibi her hafta dağıtıyor. Problem, arkadaşının fenerini çalıp, arkadaşı arayınca söylemeyip, bütün atölyedekileri zan altında bırakıp, kamera görüntüleri çıkana kadar ses çıkarmamak. Stajyerler bile zan altında kaldı, olay fener değil olay hırsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Sevgili günlük, bugün Kayseri'li bir çobanın ağasının kötüne sırık soktuğunu gördüm. Çoban da haklı hani. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kıymalı börek olsa ne yerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 of biyik of. cebinden 5 liranı "yürütsünler". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ihtiyacı olan varsa cebimden 5 lirayı yürütebilir. paraya tamah etmek için gelmedik bu dünyaya çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Bi gunum de normal gecmiyor emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 BİLEKLERİMİ KESTİM AZ ÖNCE GÜNLÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 yatay mı dikey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 çapraz kestim nolur nolmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 felaket gerginim bugün ya. sağa sola çatıyorum. insanlar nefret etmiştir bugün benden ama umursuyor muyum? hayır. canları cehenneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 kermit said: çapraz kestim nolur nolmaz diye soğuk suya mı sıcak suya mı yattın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 süt doldurdum abi küvete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 çikolatalı doldursaydın hmmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar