Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

hah bu şeye benzedi.

ankarada böyle kılabbır zamanlarda gece araba aldığım için alkol alamayıp 3 ila 5 şişe arası redbull içerdim. bir gece titreme geldi çöktüm piste resmen. millet de şeker su getirdi. yok almadım ondan diyorum, inandıramadım kimseyi.

ot içmiyorum desem de aynısı olacak ama valla içmiyorum :|

3-5 redbull piste çıkarıyo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

son 45-50 gündür şantiyede çalışıyorum baya sahadayım günde 13-15km falan yürüyorum.pantolon bedenim 36dan 33e falan düştü ama kilo hala aynı = yani işten önce 91-90 arasıydı simdi 87-88 oldum;yediklerime dikkat falanda ediyorum ya ekmek yemiyorum öğünlerde,içeceklere şeker atmıyorum,günde 1.5lt ice tea içiyorum yakın zamanda şunuda kesicem.
ben niye kilo veremiyorum = öyle pantullar götümden düşünce ben bi 10 kilo verdim diye sevinmiştim ama baktım totalde 4-5 kilo gitmiş,görenler falan baya kilo vermişsin ooo falanda diye gazladılar gerçi.

Gerçekten çok zor kilo veriyorsan kan şekeri değerlerine baktır bi de ogtt yaptır. Günlük 1.5 litre ice tea fln uzun zamandır devam ediyosan şekerden bünyen sapıtıp insülin direnci fln oluşmuş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

cumartesi calisayim dedim.
kimseler yok tabi büro bos.
sonra bir kiz geldi, is yerinde ufak tefek isleri yapmak icin patron ise almis. üni ögrencisi 25-30 yas arasi. hava sicak. üstündekleri cikardi. sirtinda ve kollarinin arkada kalan kisminda dövmeleri var, mmhss. su an farkli duygular icindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

Dworgian said:

hah bu şeye benzedi.

ankarada böyle kılabbır zamanlarda gece araba aldığım için alkol alamayıp 3 ila 5 şişe arası redbull içerdim. bir gece titreme geldi çöktüm piste resmen. millet de şeker su getirdi. yok almadım ondan diyorum, inandıramadım kimseyi.

ot içmiyorum desem de aynısı olacak ama valla içmiyorum :|

3-5 redbull piste çıkarıyo mu?

sen gel ben seni dansettiricem
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bi partinin mitingi yüzünden sıkışan trafikte arabanın aynası koptu. Kopan da aynanın katlanmasını sağlayan alüminyum eften püften silindirik bi parça.

Sırf servis 1 hafta bekletmesin diye tornacıda parça yaptırıcam lan, rezillik. Siyaset hep mi zarar verir insana arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

İki gündür 35 sayfa spacecraft environmental assesment yazdım, bitti.

Bir ülkede olan bitene, bir de önümdeki raporun son haline bakıyorum.

Hayat cidden buysa, yani insanlar emeklerinin karşılığını hak ettikleri halde dahi alamayacaklarsa, daha ne diye yaşıyorum anasını satayım ben. Gerçekten ne anlamı var, bu nasıl çarpıklık.

Böyle ülkenin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...