wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 kozalak said: O değil de ne zaman gezmeye gidiyoruz bi 0 çizmeyelim mi? afskdjadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 is bitti eve artik. size iyi forumlar. cüüss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 swg nin allah cezasını versin.yine uyutmadı bayulaccauumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 wastyrx said: kozalak said: O değil de ne zaman gezmeye gidiyoruz bi 0 çizmeyelim mi? afskdjadsa 0 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 safak olmus cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Ben diyorum makinenin eşanjörü tıkalı, sıcaklık 50 derece oldu. Karı diğer makineyi temizlememiz lazım diyo. Sonra kadının yeri mutfak deyince ağlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 kozalak said: wastyrx said: kozalak said: O değil de ne zaman gezmeye gidiyoruz bi 0 çizmeyelim mi? afskdjadsa 0 ? Angaraya gelmen lazım heauheauha şahinlerle doğanlarla ''0 çizmek'' kavramını gösterecekler sana konuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 İnsanlar sabahın köründe benle dalga geçmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 SeaGle said: Ben diyorum makinenin eşanjörü tıkalı, sıcaklık 50 derece oldu. Karı diğer makineyi temizlememiz lazım diyo. Sonra kadının yeri mutfak deyince ağlıyorlar. buna itiraz edeni ıslak gazeteyle bi güzel dövmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Dün akşam telefonda dört saat konuşmuşuz ve şarjım bitip telefonum kapanmasa eminim bi 4 saat daha konuşurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Bynin akar yqvrum kulaklarindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Lord_Argos said: Dün akşam telefonda dört saat konuşmuşuz ve şarjım bitip telefonum kapanmasa eminim bi 4 saat daha konuşurduk. şu yaşta niye liseli gibi takılıosunuz ki abi? buluşsanıza 4 saat konuşacağınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 wastyrx said: kozalak said: wastyrx said: kozalak said: O değil de ne zaman gezmeye gidiyoruz bi 0 çizmeyelim mi? afskdjadsa 0 ? Angaraya gelmen lazım heauheauha şahinlerle doğanlarla ''0 çizmek'' kavramını gösterecekler sana konuştum ben. mmmpphhhhhh çok heyecanlandım. ^__________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 0 çizen şahin şöförüne saygı gösterin o kadar sert direksiyonu her babayiğit tutamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 How about no? Gidiyim bi arkadaşın kahvesini içeyim erken bitirdim bugün işleri ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Wolas said: 0 çizen şahin şöförüne saygı gösterin o kadar sert direksiyonu her babayiğit tutamaz Ben hayatimin hicbir aninda kus serisi aracin direksiyonunun direnci gibi bi direncle karsilasmadim. Direksiyon resmen inat ediyor donmemek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Üşendim şimdi ya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 saat 00:00 olmuş zaten, kim olsa üşenirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 pazartesini bekliyorum http://www.youtube.com/watch?v=O0ILqWcd214 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 dün cafe biende barda duvar kenarında oturan kısa kızıl saçlı hatun çok güzeldi tam bir milf allah belamı versin gidip konuşmadığım için. ha konuşsam ne olurdu oda ayurı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Wolas said: konuşsam ne olurdu seks...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 aramızda 10 yaş falan vardı ondan bi çekindim bide off kafam iyi olsaydı giderdim ondan gitmedim zaten ne zaman içmeden gitsem pişman oluyorum birdaha ayık gitmicem oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Wolas said: konuşsam ne olurdu http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/09/noper.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 yok lan o kadar değil baya bakıştık kaç kere yanıma geldi dans etti geri yerine gitti hayır niye tağ oradan yanıma gleip dans etsinki demi işte bunlar hep alkolsüzlüğün etkileri alkolsüzlük sağlığa zararlı ahanda ispatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Çekingen adam olmak çok tatsız. Kendimden biliyorum. Halbuki en fazla hayır der biter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar