Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben diyorum makinenin eşanjörü tıkalı, sıcaklık 50 derece oldu. Karı diğer makineyi temizlememiz lazım diyo.

Sonra kadının yeri mutfak deyince ağlıyorlar.
Mesaj tarihi:
kozalak said:

wastyrx said:

kozalak said:

O değil de ne zaman gezmeye gidiyoruz bi 0 çizmeyelim mi? afskdjadsa
0 ?

Angaraya gelmen lazım heauheauha şahinlerle doğanlarla ''0 çizmek'' kavramını gösterecekler sana konuştum ben.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Ben diyorum makinenin eşanjörü tıkalı, sıcaklık 50 derece oldu. Karı diğer makineyi temizlememiz lazım diyo.

Sonra kadının yeri mutfak deyince ağlıyorlar.

buna itiraz edeni ıslak gazeteyle bi güzel dövmeli.
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Dün akşam telefonda dört saat konuşmuşuz ve şarjım bitip telefonum kapanmasa eminim bi 4 saat daha konuşurduk.

şu yaşta niye liseli gibi takılıosunuz ki abi? buluşsanıza 4 saat konuşacağınıza
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

kozalak said:

wastyrx said:

kozalak said:

O değil de ne zaman gezmeye gidiyoruz bi 0 çizmeyelim mi? afskdjadsa
0 ?

Angaraya gelmen lazım heauheauha şahinlerle doğanlarla ''0 çizmek'' kavramını gösterecekler sana konuştum ben.

mmmpphhhhhh çok heyecanlandım. ^__________^
Mesaj tarihi:
Wolas said:

0 çizen şahin şöförüne saygı gösterin o kadar sert direksiyonu her babayiğit tutamaz

Ben hayatimin hicbir aninda kus serisi aracin direksiyonunun direnci gibi bi direncle karsilasmadim.

Direksiyon resmen inat ediyor donmemek icin.
Mesaj tarihi:
dün cafe biende barda duvar kenarında oturan kısa kızıl saçlı hatun çok güzeldi tam bir milf allah belamı versin gidip konuşmadığım için. ha konuşsam ne olurdu oda ayurı
Mesaj tarihi:
aramızda 10 yaş falan vardı ondan bi çekindim bide off kafam iyi olsaydı giderdim ondan gitmedim zaten ne zaman içmeden gitsem pişman oluyorum birdaha ayık gitmicem oraya
Mesaj tarihi:
yok lan o kadar değil baya bakıştık kaç kere yanıma geldi dans etti geri yerine gitti hayır niye tağ oradan yanıma gleip dans etsinki demi işte bunlar hep alkolsüzlüğün etkileri alkolsüzlük sağlığa zararlı ahanda ispatı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...