NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ohohohoooo bugun homeoffice yapıyoruz ama evde ekipmanım olmadığı için yatıştayım az bf4 oynuyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 tiLi said: meriç dediğin sinsidir. ben kıza ilan-ı aşk ettim lan. dünyaya duyurdum. SEN MERİÇTİN HATTA EVET aga bence sen bu kizi seviyorsun. bak yiyecekler yoksa aksam simidi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi o ilan-ı aşk olayı lise 1'deydi ya. şu anki kızlarla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bence kıza fena halde aşıksın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 tiLi said: abi o ilan-ı aşk olayı lise 1'deydi ya. şu anki kızlarla alakası yok ben zaten simdiki kizi diyorum. gelip buraya yaziyorsan. icten ice seviyorsun onu demek. ama kendine itiraf edemiyorsun. hayatinin kadini belki ellerinin arasindan kayip gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yaz gelsin ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 oooo copry de burdaymis. bi disimize bakmadin. gelmezsin size yaz. bi buraya gelsin. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 oha öyle diyince beni de inandırdın araya girenler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ben hep burdayim yazsam da yazmasam da buralardayim bakiyorum uzaktan dislerinize . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Tam unutup mutlu mutlu hs ve warband oynarken aklima geldi. Gunluge bakayim dedim yine dram donmus. Oeh artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 copryye ayol kısmı hariç katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 copryye yaz gelsin harici katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Milletin feysbuk şeylerine baktım sonra kendiminkine baktım bildiğin hüzün lan hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 neylerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Sene 2014 facebook mu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bütün gün dinledim abv http://www.youtube.com/watch?v=c9rnWVZ63yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Dworgian said: neylerine? Video paylaşıyor ya tüm herkes onlara işte neutrino said: Sene 2014 facebook mu kaldı Ameleler gibi kullanmazsan gayet yararlı hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 neutrino said: Sene 2014 facebook mu kaldı Pek alternatifi olmayınca eskimeyebiliyor bazı şeyler. 140 karakter sınırı da yok, gerizekalı fotoğraf filtreleri de, genel amaçlı ıvır zıvır için hala en iyisi Facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 wastyrx said: Ameleler gibi kullanmazsan gayet yararlı hala ya Hiç kullanmıyorum zaten. quixef said: Pek alternatifi olmayınca eskimeyebiliyor bazı şeyler. 140 karakter sınırı da yok, gerizekalı fotoğraf filtreleri de, genel amaçlı ıvır zıvır için hala en iyisi Facebook. Ya daha önce de çok tartışıldı bu bir daha başlatmak istemiyorum. Bayağı bir gereksiz şu facebook. Size sağladığı her şeyi zaten eskiden de yapabiliyordunuz. Nasıl alternatifi yok anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 wastyrx said: Dworgian said: neylerine? Video paylaşıyor ya tüm herkes onlara işte o video ne arkadaş ya hiç sevimsiz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 neutrino said: wastyrx said: Ameleler gibi kullanmazsan gayet yararlı hala ya Hiç kullanmıyorum zaten. quixef said: Pek alternatifi olmayınca eskimeyebiliyor bazı şeyler. 140 karakter sınırı da yok, gerizekalı fotoğraf filtreleri de, genel amaçlı ıvır zıvır için hala en iyisi Facebook. Ya daha önce de çok tartışıldı bu bir daha başlatmak istemiyorum. Bayağı bir gereksiz şu facebook. Size sağladığı her şeyi zaten eskiden de yapabiliyordunuz. Nasıl alternatifi yok anlamıyorum. eskinin msn ninin haberleşme imkanı + forward maillerle saçma şeyler paylaşabilme imkanı + forumlarda şakalar komiklikler paylaşma inkanı + sitelerde tavla, okey yüzbir oynama + yonjada falan karıya kıza yazma olayı falan birleşti facebook oldu işte. şu yukarıda saydığım ortalama internet kullanıcılarının %95 nının internet kullanma rutinidir. işte facebook da onu tek elden yapabildiği yer. o yüzden gerekli gereksiz kısmı çok rölatif. kişinin interneti ne amaçla kullandığına bağlı bir durum. %95 lık dilimin içerisindeysen facebook bulunmaz nimet. değilsen sana hitap etmiyordur gereksizdir dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bir sınav düşünün 80 almam gerekiyo yetki belgesini almam için ve sınavdan çıkıyorum. Cevap anahtarları yayınlanıyo, seviniyorum ama bi yandan da korkuyorum çünkü hesapladığım sonucum 80. Gel zaman git zaman soru itirazlar prosedürler vs. Doğru yaptığım 2 soru iptal oluyor. Bunlar önemli değil zaten doğru oldukları için yine doğru kabul ediliyor. Fakat bir başka sorunun cevabı D şıkkından E şıkkına alınıyor. Benim cevabım D ve sonucum büyük ihtimal 76ya düşüyor ve ben belgeyi alamıyorum. Ne güzel değil mi? Zaten hayatımdaki hiçbir şey yolunda gitmezken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 cok boktan ufak biseye it gibi mutlu oldum yaziklar olsun bana ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Çok üşeniyorum yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sabahin korunde ise gitmeye degil de, 9da yds icin osym'ye gitmeye useniyorum. Yok neymis fotocekiceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar