Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

Ameleler gibi kullanmazsan gayet yararlı hala ya

Hiç kullanmıyorum zaten.

quixef said:

Pek alternatifi olmayınca eskimeyebiliyor bazı şeyler. 140 karakter sınırı da yok, gerizekalı fotoğraf filtreleri de, genel amaçlı ıvır zıvır için hala en iyisi Facebook.

Ya daha önce de çok tartışıldı bu bir daha başlatmak istemiyorum. Bayağı bir gereksiz şu facebook. Size sağladığı her şeyi zaten eskiden de yapabiliyordunuz. Nasıl alternatifi yok anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

wastyrx said:

Ameleler gibi kullanmazsan gayet yararlı hala ya

Hiç kullanmıyorum zaten.

quixef said:

Pek alternatifi olmayınca eskimeyebiliyor bazı şeyler. 140 karakter sınırı da yok, gerizekalı fotoğraf filtreleri de, genel amaçlı ıvır zıvır için hala en iyisi Facebook.

Ya daha önce de çok tartışıldı bu bir daha başlatmak istemiyorum. Bayağı bir gereksiz şu facebook. Size sağladığı her şeyi zaten eskiden de yapabiliyordunuz. Nasıl alternatifi yok anlamıyorum.

eskinin msn ninin haberleşme imkanı + forward maillerle saçma şeyler paylaşabilme imkanı + forumlarda şakalar komiklikler paylaşma inkanı + sitelerde tavla, okey yüzbir oynama + yonjada falan karıya kıza yazma olayı falan birleşti facebook oldu işte.

şu yukarıda saydığım ortalama internet kullanıcılarının %95 nının internet kullanma rutinidir. işte facebook da onu tek elden yapabildiği yer.

o yüzden gerekli gereksiz kısmı çok rölatif. kişinin interneti ne amaçla kullandığına bağlı bir durum. %95 lık dilimin içerisindeysen facebook bulunmaz nimet. değilsen sana hitap etmiyordur gereksizdir dediğin gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sınav düşünün 80 almam gerekiyo yetki belgesini almam için ve sınavdan çıkıyorum. Cevap anahtarları yayınlanıyo, seviniyorum ama bi yandan da korkuyorum çünkü hesapladığım sonucum 80.

Gel zaman git zaman soru itirazlar prosedürler vs. Doğru yaptığım 2 soru iptal oluyor. Bunlar önemli değil zaten doğru oldukları için yine doğru kabul ediliyor.

Fakat bir başka sorunun cevabı D şıkkından E şıkkına alınıyor. Benim cevabım D ve sonucum büyük ihtimal 76ya düşüyor ve ben belgeyi alamıyorum.

Ne güzel değil mi?

Zaten hayatımdaki hiçbir şey yolunda gitmezken...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...