copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 tiLi said: cok yakin kiz arkadasim sevgili bulunca ben meric mi oluyorum? hani mericsem bileyim. kendi konusunu hak etmeyen kucuk bi soru. ciddi alicilar arasin kiza yazmiyorsan olmuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Kesin yazıyordur, tili tekin değil sdgjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bence de sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ya ahahaha copry sen yapma bari yazmıyorum da ilişkisini desteklemiyorum öyle bir sorun var. dile getirmiyorum da ama "ne kadar iyi bir sevgilin var you go girl" de demedim. orda bi meriçlik söz konusu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 İlişkisini desteklemiyorum ne ya sdgkljhsdf meriç-god seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 desteklemeyebilir bence hatta desteklemedigi halde no comment takilmasi rep ´lik mericlik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 selin daha iyilerini hakediyor değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 tiLi said: ya ahahaha copry sen yapma bari yazmıyorum da ilişkisini desteklemiyorum öyle bir sorun var. dile getirmiyorum da ama "ne kadar iyi bir sevgilin var you go girl" de demedim. orda bi meriçlik söz konusu olabilir ohohohoooo pis meriç seni http://1.bp.blogspot.com/-mzPu7i3EkZc/UTvhNhL_X3I/AAAAAAAABAY/MTKMPPp1q8w/s1600/meric.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 destekliyorum desem yalan söylemiş olurum. en iyisi susmak ve meriçliğimle baş başa kalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ama o daha iyilerine layık :( burnunun dibinde çok mutlu olabileceği kişiler var bunu fark edemiyorr :(:(:( meriç over n out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bu arada meriç desteklememesi diil oğlan seviyo baya o kısmını destekliyorum da zaten ne güzel ama işin içinde bi u...u batağı söz konusu. kim olsa desteklemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sanane arkadaşım. alan razı veren razı. kullansın görsün. ne meraklıymışsınız milletin hayatına karışmaya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 tiLi said: destekliyorum desem yalan söylemiş olurum. en iyisi susmak ve meriçliğimle baş başa kalmak tiLi said: boyle yapmaya devam edersen bir gun kendimi tutamiycam hayvanlar gibi seviscez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Hakan'a ben de o konuda kirginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ulan nötr kalıyorum daha napıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ikisi farklı insan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 marhaba gönlök bugün şiir yazdım marketten aldım mantar ne saz çalarım ne de gitar sıfırdan açsam bi char a.qoyim böyle düzenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Ben çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 marksman said: marhaba gönlök bugün şiir yazdım marketten aldım mantar ne saz çalarım ne de gitar sıfırdan açsam bi char a.qoyim böyle düzenin char yanlış yazılmış çar olcaktı saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 tiLi said: moriarty said: ya lisede mericin oldum mu diye bi sorguladim. olmamisim tartışmalı bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 meriç dediğin sinsidir. ben kıza ilan-ı aşk ettim lan. dünyaya duyurdum. SEN MERİÇTİN HATTA EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sfsffdsfdsdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 YOLO ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 evet tüm gün yardırdıktan sonra artık uyuyabilirim. mmpphh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Ben hiçbir şeye sevinemiyorum biliyor musun, içimden gerçekten geliyor ama yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar