diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Meraba ben can 30 yaşındayım ve tam bir gerizekakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 noldu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Kulaklik kullanmak lazim ya. Aptal gibi unutuyoruz takmayi sonra gece uyurken makinelerin sesini duy kulaginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Su konuyu her okuyusumda halime sukrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Hava soğuktu ama güzeldi yarın yerse şehir dışı yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ahsfdhfhjs demin dürüm diye arattım günlük sayfasdın9ı bulmaya çalışırken. woohoo. finally half-ass done. visk güzel sey,l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Az bişi kaldı , bi 1 saate falan yola çıkmış olurum , 1.5 saate falan evdeyim. Big bang theory ve two and a half men indiririm , su böreğimi alırım kolamı alırım geçerim laptopun karşısına hem yer hem izlerim , sonra bi güzel uyurum , akşama da komple sng turnavalara girerim bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 pazar günü kıza gidiyorum ama birlikte olmamayı kafama koydum o yüzden çağırmış olsada bakalım neler olacak günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Umarım mutlu olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bu arada günaydın ya içimden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 gunaydin canims hayatimda bok gibi bir donemden geciyorum evime hirsiz girdi kardesim ameliyat olucak bagirsaginin 10 cm i alinicak ( acilmamis hali ) telefonum calindi vs vs ufak tefekleri saymiyorum bile ... uyuyim uyaniyim hepsi gecsin soyle bir rahatlamis oliyim istiyorum. ise gelmek istemiyorum cikip gezmek istemiyorum depresyonda degilim ama birakirsam kendimi evde battaniye altinda dizi film uyku dizi film uyku izole yasayabilirim bir kac ay belki de depresyondayimdir dusununce. neyse bugun daha guzel bir gun olur umarim .hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 geçmiş olsun copry kardeşinede acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 geçmiş olsun,iyileşir kardeşin umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 geçmiş olsun. hızlıca düzlüğe çıkarsın yaşantından umarım copry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 tesekkur ederim , umarim iyilesir hizlica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bi çalışmayı daha bitirdik bakalım. baya önemli bir şeydi, kurtulduk nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 uyku tutmadi ya... eskiden uyku tutmayanlar icin bi topic vardi sanki garbageda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 hala var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 şu ana kadar bi problem iletilmedi. du bakalım yarın sabah görecez ak g.t kara g.t. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bi pazar gunu de herhangi bi makine ariza yapmasin be arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Lel işçiler bilerek bozuyordur lan onları, "biz burada çalışalım Pazar günü mühendis evde yatsın yok öyle yağma". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 biri beddua etti bana galiba günlük, hastalık yetmezmiş gibi bi de aşı yedik koldan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 pontipati said: aşı gerçekten hayatın kaymış kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ne bicim bi soguk var elleam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar