Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otomatik barkod yapan program(cık)?

Malibu

Öne çıkan mesajlar

İstediğim tam olarak daha önce kaydettiğim bir ürünüe ait adetli barkod oluşturmak.

Mesela ürün silgi, kodu ise "1234" olsun;
Programda adet yazabileceğim bir kutu olsun istiyorum. Yanında da ürün seçme kutuları.
Adet kutusuna "7" yazıp ürün olarak da silgi seçtiğimde bana "7*1234" ün barkod a dönüştürülmüş halini fiş yazıcıdan yazsın istiyorum.

Uğraşabileceğini düşünen var ise fiyatta anlaşırız :)

Pazar alanı mı donanım yazılım mı arada kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

şurdan resmi generate edip word'de istediğin sayıda yerleştirip print etmek 40 saniye.

bu işlemi günde 100 kez yapıyorsan otomatik bir programla 10 saniye kazanarak toplamda 15dk karın olabilir.

hatta haftada 5 gün çalışıyorsan yılda yaklaşık 70 saat karın oluyor. saatlik ederin 100tl'yse 7bin kazanmış olursun. bir yılda çıkar muhtemelen maliyeti.

ha tabi o kısalttığın 10 saniyeyi daha verimli kullanabiliyorsan, ve günde 100 kez bu işi yapıyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Zebra barkod yazıcı aldım eve(ucuzdu ve aldım işte). Basit bir programı var. Yaz etiket ölçülerini, görselini ayarla, barkod kısmına da excel'den bulduğun barkodu gir, '7 kopya lütfen' de ve yazsın sana.

Yok uğraşamam dersen Zebra sana paralı bir yazılım daha sunuyor ve onda database bağlantısı var, tam senlik. Amerikayı neden yeniden arıyorsun :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

İş yerinde argox marka barkod yazıcı var. Bartender isimli program ile ürün kutuları için etiket çıkarıyorum.

Sen silgi için bir barkod oluşturuyorsun, programdaki özelliklerden biri ile o kod barkod şekline dönüşüyor. Zaten kutu içi adet olayını elle giriyorsun. Ben kendime göre şablonlar oluşturdum ona her üründe sadece müşteri adını değiştirip çıkarıyorum etiketleri
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Lakin bunu bireysel olarak kullanmayacağım. Hepiniz (çoğunuz) üniversite hayatınızda fotokopicilerin ne kadar yoğun olduğunu görmüşsünüzdür. Bende bu işle uğraştığımdan ötürü böyle bir programcığın bana bir hayli yararı olacağı düşüncesindeyim.

Program şunun gibi görünecek bu arada paint pro ftw ! :)

Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Ben bunun web halini yaparım.Ama anca normal printer'dan çıktı olarak alabilirsin kodu,a4 kağıdına :)

Fiş yazıcı falan bilmiyorum nasıl entegre oluyor.

Bir çok bilgisayar aynı anda kullanacağından web tabanlı bir şey işimi görmez gibi geliyor bana sanki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...