MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ne bileyim abi, ilk defa geliyor başıma böyle bir şey... incognito açınca linki normal çıkıyor mesela. bir kıllık var ya dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 awww geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 linkte bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 linkedin premiumu napcanız abi daha siteleri adam gibi çalışmıyo. bana da ayda 1 kere premium 1 aylık bedava diye mail geliyo da iplemiyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ya inmail olayı baya iyi. direk o sayede iş bulan arklarım var ya. küçümsemeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ya köylü gibiyim, şimdi bu linkedin iş bulmak için güzel bir aracı mı? yani tamam iş veren bana ulaşabiliyor ama, biz başvurabiliyor muyuz mesela? hiç ilgilenmedim bugüne kadar ama gerçekten türkiyede kullanımda mı? ne dersiniz? bana kısaca anlatsanıza olayı, kariyer.net'in worldwide hali mi şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 İş ilanları var başvurabildiğin, iş arama da var. Hatta özellikle IT sektöründe önde LinkedIn, Kariyer.net'i komple esgeçip LinkedIn'den yardırabiliyo bazı firmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Linked cok uzun zamandir yazilim/bilisim de tek adres. CV den once linkedin profilini istiyor firmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 linkedin.com'un kendi domainine girip nasıl phising yiyoruz? Biri açıklasın lütfen lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar