Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bir turlu bulamadim aklima takildi bir arkadasimin adi. ama hic bir yerde gecmiyor manasi. bilen duyan ? tesekkur simdiden.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 cocukluk arkadasimin ismi abi. facebookda gordum aklima takildi dedim bu ne demek. aradim sonuc nafile. sunu buldum ama gene anlami yok. alla alla. Türk mitolojisinde, Böriteçine’nin torunlarından manasi ne bunun ya. :(
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 benim de cocukluk arkadasimin adi rahatladim tek tagmac o saniyorum
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 domat gevrek gibi birşeydir boşver
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 http://tufar.com/SanalBaba/Turkce_Ozturkce_Adlar_Anlamlar/Turkce_Kisi_Adlari_Anlam_Koken_Bilgileri/Orhan_Gudul_KUTALMIS.pdf Şöyle bişey buldum. TAĞMAÇ: (Tağma) TAĞMA: 1-Dağ eteği 2-Elçi, devlet temsilcisi, devlet görevlisi
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 jacabo said: benim de cocukluk arkadasimin adi rahatladim tek tagmac o saniyorum İkiniz de aynı adamın arkadaşınız bence zira dünyada 1'den fazla Tağmaç isminde biri olduğunu sanmıyorum.
jagd Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 tağmaç isim olarak değil ama soyisim olarak var , hatta bir memduh Tağmaç vardı genlkurmaybaşkanı ,ismi tağmaç olan çocuğun ismide bir ihtimal o memduh tağmaç'a ithafen konulmuştur asker çocuğu ise. Nigger_of_the_sand said: İkiniz de aynı adamın arkadaşınız bence zira dünyada 1'den fazla Tağmaç isminde biri olduğunu sanmıyorum.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 dedemlerin zamanında söylenirmiş,yeni doğmuş lamaya verilen isim
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ShadowFury said: http://tufar.com/SanalBaba/Turkce_Ozturkce_Adlar_Anlamlar/Turkce_Kisi_Adlari_Anlam_Koken_Bilgileri/Orhan_Gudul_KUTALMIS.pdf Şöyle bişey buldum. TAĞMAÇ: (Tağma) TAĞMA: 1-Dağ eteği 2-Elçi, devlet temsilcisi, devlet görevlisiAbi çok saol ya. Soyadımın anlamını yıllardır bulamıyordum verdiğin link sayesinde buldum.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 jacabo said: benim de cocukluk arkadasimin adi rahatladim tek tagmac o saniyorum Kusadasinda benim arkadas.. Iskillendim :)
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 2 tane varmis o zaman sadasda tanistiralim
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yiğit, mert, uzun saçlı cesur savaşçı demek
Öne çıkan mesajlar