dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 daha demin internette frp resimleri kurcalarken aklıma bı soru takıldı frp dunyasının gercek olabılcegı sizcede gecmıste boyle dragonlarlar,buyuculer,elf ler warmıydı yardım edersenız bu konuda sewinirim cunku aklım cok karıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yok abi böle bişey :) yani kim yardım edebilirki sana bu konuda :) böle bi bilgi yada kayıt yok bunları kanıtlıyan insanların hayal gucu eskidende vardı simdi var ve bu cok guzel bişey bizi hayatta tutuyor. Ama bu konuda sana yardım edebilecek insanın o cagda yasamıs bunların varlıgını gormus hede hodo olması lazım böle birisi varsa zaten vampirdir bunlar gerçektir demek kısacası yok böle bişey:) yani kafan karışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hrm. değişik humanoid ırklar şimdi de var. soyları tükenmiş olanlar da var. (neanderthaller mesela.) büyünün hala olduğuna inanıyorum. ejderhaların da bir zamanlar var olduğuna. o kadar çok farklı mitosta yer alıyor ki bu ejderhalar.. bi şekilde gerçekle bi bağlantıları olması lazım bence.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 eskiden buyu olduguna bende inanıyrum cunku bunun hakkında bircok efsane duydum ama bildigimiz fireball finger of death gibi seyler deil insanların çoook onceden şimdikinden daha cok beyin gucunu kullanılıdğını duymustum[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Teknoloji insanlar insanları aptallaştırdı.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bu kitapların isimleri neler peki merak ettim eskiden d&d deki gibi ejderhalar var olsaydı... bunları algılayıp yazıcak kadar zeki oldukları yıllarda var olsalardı iskeletleri falan neden bulunamadı. birde o kadar zeki yaratıklar neden yok oldular. ekosistemin en üstünde var olan hayvan onlar taşla toprakla bile beslenebiliyorlar.. neden yok oldular... Ki büyünün ta kendisi onlar. ve bahsettiginiz gunumuzde ki büyü daha cok enchantment tarzı buyuler... yok işte ona buyu yaptırmak islerini köreltmek bi nevi lanetlemek falan bunu gibi değilmi. onada inanmıyorum... Hiç birinin kanıtı yok olmadıkçada inanmak güç geliyor. ama inanclarınıza saygılıyım buyuk kanıtlarınız olursa lütfen bilgilendirin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 büyü. bu biraz muğlak bi kavram. sonuçta bu gün teknoloji olan şey 100 yıl önce büyü idi. insanoğlu Ethereal'e yani uzaya ulaşmayı başardı mesela. şimdi imkansız dediğimiz şeyler de 100 sene sonra günlük hayatımızın parçası haline gelebilir. diğer ırklar. bu var zaten dünyamızda horace'ın da dediği gibi. pigmeler var, çinliler var, zenciler var. bu tür şeylerin efsanelerde abartılmış olması çok normal. sonuçta farklı bir medeniyet seviyesindeki bir ırkla karşılaşan insan o ırkun kültürünü yüceltir ya da aşağılar. hayatlarında at görmemiş amerika yerlilerinin, denizden devasa aygırlar üzerinde gelen demir derili insanlar karşısındaki ilk tepkilerini gözünüzün önüne getirin. Canavarlar. Bütün canavarlar, ilk milyon yıllarını savunmasız primatlar olarak geçiren insanoğlunun en temel korkularını yansıtır. karanlıkta parlayan bir çift kırmızı göz, ona gece avlanan bir avcıyı çağrıştırır. Keskin dilşer ve pençeler de hakeza. Bu korkularla insanı insan yapan hayal gücü ve yaratıcılık birleşince ejderler gibi mitik yaratıkların ortaya çıkmasından daha doğal birşey olamaz. ayrıca dünya kültürleri birbirlerinden okadar da kopuk yaşamamışlardır. ejderha kavramının, uzak doğudan, çinden falan göç eden kavimlerle batıya taşınmış olabileceğini düşünmek pek de yanıltıcı olmayacaktır kanaatimce.[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 belkide baska bir evrendendir olamazmı ne olsa bir tek gunes sistemi yok bunun gibi bircok sistem oldugu soyleniyor.Ayrıca bu uzayda tek olmadıgımızda.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - [Bu mesaj Elandoriel tarafından 07 Aralık 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 peki nasıl kanıtlayacan:) başka güneş sistemlerine gitmek gerekmez mi bunu bilmek için:) bir de sırf M&M da 600ün üstünde yaratık car ki bunların hepsinin kaka adam rolünde görebiliyoruz.(bizi yiyebiliyolar yani) bu kadar "öcü böcü"nün birarada yaşaması zaten imkansız, doğal seçim denilen şey pek gözyaşına bakan birşey değil:) zaten frp dediğin şey bu dünyanın gerçeklikleriyle yetinmeyen insanların uydurduğu birşeydir. frp gerçek olmadığı için var.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: eradicator, 07 Aralık 2004 21:13 tarihinde demiş ki: Bu kitapların isimleri neler peki merak ettim eskiden d&d deki gibi ejderhalar var olsaydı... bunları algılayıp yazıcak kadar zeki oldukları yıllarda var olsalardı iskeletleri falan neden bulunamadı. birde o kadar zeki yaratıklar neden yok oldular. ekosistemin en üstünde var olan hayvan onlar taşla toprakla bile beslenebiliyorlar.. neden yok oldular... Ki büyünün ta kendisi onlar. ve bahsettiginiz gunumuzde ki büyü daha cok enchantment tarzı buyuler... yok işte ona buyu yaptırmak islerini köreltmek bi nevi lanetlemek falan bunu gibi değilmi. onada inanmıyorum... Hiç birinin kanıtı yok olmadıkçada inanmak güç geliyor. ama inanclarınıza saygılıyım buyuk kanıtlarınız olursa lütfen bilgilendirin beni Ooollduu. Hatta horace'nın inandığı ejderhaların CR si de 25 civarındaydı.. Abicim ne bu kalıpçılık ? Bir hayvan tadında bir şey olamaz mı ? Ne kadar dar açılı bir bakış açısıdır bu ?[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bırakın sistemsiz ..aman dur bunu demiyecektim : ) bu işin temelerinde biri olan yüzüklerin efendisi tolkien efendi "eski didikledim, bu tarz birşey çıkardım" demiş olup II. dünya savaşı iddialarını kabul etmemiştir. tabii bir miktar benzerlikler olmakla beraber, etrafta uçusan alev topları falan olduğuna inanmayı da güç buluyorum. koşturan cüceler falan... bu evrenlerin, renkli + cancanlı olması gerçekçi olsunculuktan öte, çekici olması için ama mitoloji diye birşey de var tabii. ben senin neden yardım istediğini anlamayım aslında : )[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ya işte eskiden masallar vardı, hikayeler vardı, çoğunluğu -grudge'ın da bahsettiği gibi- korkuların ve bazı bilinmeyen şeylerin abartılmasından dolayı oluşmuş masallar. Adam komodo ejderhasını, dodo kuşunu bilmiyor mesela, hayatında da hiç görmemiş, bilgisizliğinden dolayı hayvanı abartıp canavar diye dedikodu çıkartabiliyor. İşte bu masalları hikayeleri Tolkien derlemiş birkaç hikaye yazmış. FRP dediğin oyun da bu birikim sonunda çıkmış. Yani yok öyle büyücüler elfler ejderhalar felan :) said: Golge-i_Khan, 08 Aralık 2004 02:15 tarihinde demiş ki: bırakın sistemsiz ..aman dur bunu demiyecektim muhahahah lol :D[signature][hline]Okuyun okutturun (Paticik FAQ) http://forum.paticik.com/view.php?id=100154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Olay boyutlara ınanıp ınanmamakta baslıyor aslında... Yanı baska evrenlerın olduguna ve bır sekılde bu evrenlere gecıs yapılabılıcegıne ınanıyorsan....sımdıye kadar okudugun butun fantastık ogelerden cok cok daha fazlasını gorebılecegınede ınanabılırsın... Hersey ınanc meselesı...ınanclarımız garıp olursa fantastık öge olur...garıp olmazsa dini inanc olur...neyse ben banlanmadan kapatıyım kendımı :D[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yok be grudge. kültürler birbirlerinden uzaktılar epeyce. çin nere norveç nere mesela. ve çok eski kaynaklarda görülen şeyler bunlar zaten. resimler olsun efsaneler olsun. demek ki kahraman şövalyeler bi soykırım yapmış.. :P[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 birde dusunsenize baska bir gezegen ejderhalar,savaşçılar ne gusel olur yaw orda yaşamak isterdim. *rahat batar*[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: eradicator, 07 Aralık 2004 21:13 tarihinde demiş ki: Bu kitapların isimleri neler peki merak ettim eskiden d&d deki gibi ejderhalar var olsaydı... bunları algılayıp yazıcak kadar zeki oldukları yıllarda var olsalardı iskeletleri falan neden bulunamadı. birde o kadar zeki yaratıklar neden yok oldular. ekosistemin en üstünde var olan hayvan onlar taşla toprakla bile beslenebiliyorlar.. neden yok oldular... Ki büyünün ta kendisi onlar. ve bahsettiginiz gunumuzde ki büyü daha cok enchantment tarzı buyuler... yok işte ona buyu yaptırmak islerini köreltmek bi nevi lanetlemek falan bunu gibi değilmi. onada inanmıyorum... Hiç birinin kanıtı yok olmadıkçada inanmak güç geliyor. ama inanclarınıza saygılıyım buyuk kanıtlarınız olursa lütfen bilgilendirin beni Soth Daima yanındayım ;) +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy_Warrior Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Diğer gezegenlerde olabilir.Yane biraz klişe olcaq ama piramitler nasıl oldu dersiniz?Ayrıca ben şu anda yaşadığımız dünyada bile büyünün olduuna inanıyorum.Ancak bu büyü daha çok nası desem yane insanların tanrılarına olan bağlılıkları onlara dua etmesi we gerçekleşmesi falan bence...Daha çok bi ilahi güç.Mesela frp dünyasında 1 den fazla tanrı war günümüzdede insanlar farklı tanrılara inanıyor.Ben böyle bazı mucizelere gerçekten katıla katıla gülsemde dalga geçsemde kim bilir belkide bizim boyutumuzun büyüsü de budur...Belki bizim hayal gücümüz başka bir boyutun kopyasını yaratmıştır.Bunlar biraz düşünülürse olası şeyler.[signature][hline]Who am I;I am the deathsman to myself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ejderha o uçan dinazor türlerinden biri olabilir veya onlardan birine benzeyebilir ama direk monster manualda falan gördüümüz ejderhalar diildir daha çok yılanımsı daha ince çin ejderleri gibilerdir.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ejderhaların kanatlarıyla uçması fizik kurallarına aykırıdır bu arada...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 birazcik düşünün.. dunya uzerinde ejderha olmasını istemezsiniz eminim. ahaha :) hadi ejderha seklinde dinozorlar wardi (1e1 değil tabiki o sekilde kanatları ve govdesi olan bi yaratık ucamaz) ona bişi demiyoruz fiziksel olarak mümkün ama büyüler müyüler kafayı sıyırmaya başlamışsınız almıyım ayamın altın adam gibi işlerle uğraşın *arkasını döner lightsaberini kapatır*[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ejderhalarla ilgili belgesel vardi nationa`da onu bulup izleyin $uanki sorularinpek coguna cevap veriliyor. Hatta Dogulu ve batili ejderler diye ayiriyordu konu ba$liklarini. Batili ejderhalar kotu kizkaciran ve bakire yiyen $u bildigimiz mit ejderhalari. Dogulular ise iyi kalpli yardim sever cin ejderhasi :P Bi izleyin derim ben yinede.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: ReBeL, 09 Aralık 2004 21:05 tarihinde demiş ki: birazcik düşünün.. dunya uzerinde ejderha olmasını istemezsiniz eminim. ahaha :) hadi ejderha seklinde dinozorlar wardi (1e1 değil tabiki o sekilde kanatları ve govdesi olan bi yaratık ucamaz) ona bişi demiyoruz fiziksel olarak mümkün ama büyüler müyüler kafayı sıyırmaya başlamışsınız almıyım ayamın altın adam gibi işlerle uğraşın *arkasını döner lightsaberini kapatır* Yakarısss bu gezegeni.... *l.s. çakısını kapar*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kardeşim benim bu konuyu çok fazla deştiğinde içindn çıkamıyorsun.sen bunları kendi dünyadanda nasıl kabul emek istersen öyle edebilirsin ama gerçek dünyaya adım attığında bunların yerini başka şeyler alabiliyor;mesela toplum filan çıkıyor karşında dah birsürü saçma sapan şeyler diyceğim şu ki kendini hayal kırıklığına uğrtatmadan yapcaklarının en iyisini düşün yap ı don know who am ı just know that ı am the fallen one[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ne diyorsunuz yahu kendinize gelin...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Evet evet bende sıkıldım bu dünyadan. Bi portal açılsın ejderhaların ve büyücülerin olduğu bi gezegene gideyim. Orda invisible blade olup kahraman olucam. Charismama bonus da gelir hem. Nedir kardeşim diferansiyel denklemler menklemler. Bıçak atıp sneak attack koyucam bundan sonra frp dünyasında. Hmm yada bi vampir gelse beni embrace mi etse...[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar