masa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 1.5 ay sonra doğuruyor. Babası exotic shorthair yavrular nasıl çıkıcak merakla bekliyoruz. Normale döndü şuan. Bir daha çıkmaz kolay kolay heralde dışarı, çok korkmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bunlar ses de çıkarmıyolardı di mi? seninki konuşuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hadi gözünüz aydın, dikkat edin yavrucağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: bunlar ses de çıkarmıyolardı di mi? seninki konuşuyo mu? Çok nadir miyavlıyor, yemek istemek için filan. Kedinin sahibi ev arkadaşım, ben daha bu dönemden beri beraberim. Ama bir keresinde camın önüne gelen bir kediye değişik sesler çıkarmıştı, konuşmaya çalışıyor gibi. Aynı sesi ilk başlarda evcil sıçanımıza çıkarıyordu ama uzun zamandır hiç çıkarmıyor öyle sesler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Yine çıkabilir ya, siz önleminizi alın da. Kedinin ve yavruların fotoğrafını da bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 masa said: Ev arkadaşım mahallenin her köşebaşına kedi maması bırakan teyzesine sormuş. Teyze "ben Kuddisi kaybolduğunda çatıda bulmuştum" demiş. Biz de çıktık baktık, 5. katta pısmış kalmış merdivende. Altına sıçmış korkudan. Şuan gayet iyi. Teşekkür ederim ilginiz için. Kuddisi diye kedi ismi mi olur ya şahane valla çok sevindim, dikkat edin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Erkek kedi beslersem adını eşref koyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 koy amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar