BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Hic bir kazancim yok, patiler yararlansin diye koyuyorum. Razer said: Like us to receive 50% off all Razer Gaming Peripherals and 10% off Razer Systems. Offer and code valid ONLY from Jan 15, 8:00am PST to Jan 16, 7:59am PST, while stocks last (Timezone reference here: http://everytimezone.com/) Each customer/shipping destination is allowed to place only one (1) order with a maximum of two (2) items, and not more than one (1) unit of each product. Other terms and conditions apply tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 facebook yok, twitter yok, indirim yok kargo saçma pahalı değil mi bu arada? biri benim için kod generate edip yollar mı kullanmayacaksa kendi, keyboard deneyim bakalım kargoyla ne kadara gelecek. veya deneyen biri paylaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 asıl sorun gümrük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 nayııır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi sana kalmis onlar, ben sadece haberdar ediyorum. bir de 8am PST'dan itibaren basliyor yani bize gore anca aksama baslayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 adamlarda hiçbir şeyin stock'u yok? keyboardlara bakıyorum hepsi available in 3-4 weeks diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi şöyle bir sorun da var aslında bir şey satın almaya çalışınca.... http://i.imgur.com/OdaZRU3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 http://everytimezone.com/ ne guzel siteymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bizim region yok. Razer Orbweaver istiyorum bende mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hmm sadece EU ici miymis ya? ulkeyi checkout'ta degistiremiyor musunuz dropdown listten falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 türkiye yok, checkout'da ülkelere baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 valla amerikadan gelen birisiyle siparis vericektim bir kulaklık. iyi oldu. yanına da fare mi klavye mi alsam diyorum ya. %50 cok iyi indirim. simdi girip bakamıyorum da. ne kadar suruyor bu indirim? tr de değilim şuan. gavuristanlardan sipariş vermiyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bildigin piclikmis o da bariz. edit: turkiyenin olmamasi. ben EU icindeyim de simdi fark ettim zaten bir suru sey out of stock. sadece su mouse bungee denen seyi alcam kablo icin. edit2: indirim 16-JAN 8 am PST'da bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 mouse bilmiyorum da mekanik keyboard yok sitede. 3-4 haftaya gelecek diyor. herifler stock kapatmış sanırım indirim yüüznden sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 valla megalodon alabilirdim indirimde olsa. siteden tr için sipariş verilmiyor ama değil mi. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 razer kraken pro headphones ile Goliathus Speed pad kaptim. shipping ile beraber 70$, insallah bok gibi cikmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 türkiye dışındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ben de bi headset alicam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 türkiye yok. fakin razer. zaten sevmiyordum razeri. mundar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kıskançlığımı nasıl dile getirsem diye düşünüyorum. doğrusu bugün blackwidow'u tamir ettim, benden mutlusu yok. mal gibi yenisini alacaktım, bir de 50% indirime aldım diye sevinecektim adsasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 urunlerin yarisindan cogu out of stock yalniz aquila. Bi de beni kanser etti sayfa. Urunu gorebilmek icin 28 kere refresh etmem gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 evet istedigim yokmus. allahsiz min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kizdim, almadim bisey. daha da razera gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar