DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 http://onedio.com/haber/burclarin-illallah-dedirten-ozellikleri-180491 Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç işte. Bay ukala, ya da bayan buz. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Yatakta, aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af dilemez. Onlara kalsa dünyada herkes aptal, bir kendisi akıllı! Millete öğütler verir, ukalalık taslar. Önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin! Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin... Burada koçlar için yazılan çok doğru. Diğerlerine bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 inşallah 2014 yılında göbüşleriniz bebişle dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kermit said: noldu lan 8 santim diyince bi cevap verme zorunluluğumu hissettin foto kullanarak ahahahaha demekki 8 santim lel olm önce ayık kafayla benim seviyeme gel ki, sana yazı yoluyla düzgün cevap verme moduna girebileyim, ayyaş tavırlarla anca kendini tatmin edersin. Hadi şimdi yürü de ense traşını görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 elesso said: inşallah 2014 yılında göbüşleriniz bebişle dolar dsadsasaddsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 0ne kermit'i dövdü. kermit cevap verebilecek mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ayhh bursa bebesiyle tartışıcam şimdi. konunun içine edicem. ayık kafayla bile escape tierına ulaşamayan bebe lel adam o kadar geriki bir fotodan beni ayyaşa bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 elesso said: inşallah 2014 yılında göbüşleriniz bebişle dolar Yakında noktalı falan konuşmaya başlıcaz zaten. P....i alın, v....ya yaklaştırın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 beyler kavga çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: kova menfaatçi olabilir evet. yiyoruz ama yapıyoruz hacı.. al gülüm ver gülüm, güzel bir şey alamıyorsa ben niye kendimden vereyim ulan? sonra menfaatçi oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yok lan tamam oğlak burcunu ezmeye devam edelim konudan sapmayalım oğlaklar genelde bursalı oluyormuş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Makyaj ve cilt bakımı için, ayrı bir başlık açsak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 MASKELER KONUSU AÇIN MASKELER... Erkeğim ama kil maskesini çok seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 oğlaklar 8cm ise, 25lik zenci oğlakları nerene sokucan kermitcim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 anam hırsa bak asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ay bu çirkinleşti iicene ya kendi eksikliklerini zencilerle kapatmaya çalışıyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kermit özür dile adamdan. alınmış 8cm'e işte. yargılamayın insanları böyle ya. ayıp cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 adam haklı zenci oğlaklar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 olm kız cekelim diyoruz, santim hesabı yapıyonuz 2 sayfadır. silin mesajları. azcık menfaatinizi düşünün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bence kermit çok haksız bursalı olurlar filan demiş, olm ganalı adam nasıl bursalı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 olm oğlaklara laf ettim diye adam neler yazdı, biraz daha yüklensek ağlayacak astrolojiye haykıracak nedennn diye. allahım sen aklımı koru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 RRa said: bence kermit çok haksız bursalı olurlar filan demiş, olm ganalı adam nasıl bursalı olacak yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kermit said: ay ay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 evet (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 olm allah olmayan aklını nasıl korusun akıl olsa işte böyle cümle kurmazdın lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 böyle konu olursa, ay da olur, ayol da.. açın benim maske başlığını cildimizi güzelleştirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar