masa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Ya yarına bitirme ödevini teslim edicem yazılım sürem doldu son dakika, zor durumdayım. Seri numaramı giriyorum tik çıkıyor yanda yükle butonu aktif hale geliyor, yükleye baskıyorum, pencere kayboluyor ama hiç başka bir hareket olmuyor neden kaynaklanıyor yardımcı olabilcek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Yarın 13.00da teslim etmem lazı, gözünüzü seveyim yardımcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Boyle olunca tamamen silip tekrar yukle diyorlar ama korsan yuklemissen daha once nasil duzeltirsin bilmiyorum. WebApps kullan cok buyuk degilse dosya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Libre office Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Nasıl oldu bilmiyorum ama çalışıyor, tekrar yükledim onun için düzeldi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 libre adama kafayı yedirtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Open Office kafa yedirtiyor cidden. Mac'de Nisus ve Mellel gibi saglam word processorlar var ama onlar da uyumsuzlukla kafa yediriyor herkes Microsoft Word kullandigi icin. Ben genelde Mellel kullaniyorum ama collaboration yoksa. Yine de Office 365 var yani, zorunlu. Libre ile olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar