Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kum Torbası Kardio

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerçi striking olarak diyorum benziyo diye de adam southpaw ben normal stance hehe southpawların avantajı büyük ya aslında 2 ay bende southpaw bi arkadaşla çalıştım muay thai resmen gıcık oluyo insan alışana kadar :D
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

gerçi striking olarak diyorum benziyo diye de adam southpaw ben normal stance hehe southpawların avantajı büyük ya aslında 2 ay bende southpaw bi arkadaşla çalıştım muay thai resmen gıcık oluyo insan alışana kadar :D

Switcherla çalıştın mı hiç abi? Bildiğin 15 yaşındaki çocuğa puppy eyes bakıyorum arada bir sapık gibi :x
Mesaj tarihi:
pontipati said:

bi koysam yarısı boşa gider şu adama da 2:06 da noluyor biri açıklasın

Kafesi fazla alcak yapmislar eleman ziplayip kacabiliyor, tehlikeli.
Mesaj tarihi:
pontipati said:

eldiven alsan iyi çok pahalı değil zaten de
en kötü şundan al:
http://www.medikalblog.net/wp-content/uploads/2013/01/elastik-bandaj-fiyatlari-300x238.jpg
şuna benzer sar:
http://www.youtube.com/watch?v=8QkqQj521yc

bileğini sakatlıcaksın, zaten biyerini sakatlamamış mıydın?

herkes farklı sarıyo kafasına göre
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya ben de böyle kafes dovucsucu olayım kariyer yapayım diye değil de ter atayım stres atayım diye Kum torbası döveyim diyorum ama şimdi sokak kavga mantığı ile de gidersem saçma olur. Bir teknik bir şey öğreneyim sonra kendim çalışayım diyorum. Ankara böyle teknik neresi verir bilen var mı ya giden hiç tecrübe eden ?
Mesaj tarihi:
shadowboxing yap

bence taksi durağına git orası verir istediğin şeyleri yanına haydari geceler. neresi verebilir abi dövüş, boks salonuna gitceksin işte teknik için. bin tane var.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

shadowboxing yap

bence taksi durağına git orası verir istediğin şeyleri yanına haydari geceler. neresi verebilir abi dövüş, boks salonuna gitceksin işte teknik için. bin tane var.

Tamam da işte önerilen yer soruyorum. Ikizler tekwando salonuna meslek lisesi çıkışına hava yapmak için gelen elemanlar ile çalışmak istemiyorum. Adam gibi bilen işin içinde olan varsa şurası iyidir diye ondan soruyorum canım kardeşim.
  • Yeni Oluştur...