Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kum Torbası Kardio

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

tiLi said:

çok zevkli ya. her gittiğimde 3-5 çalışırım artık. ancak kurs almıycağım için yanlış paternler geliştirmekten çekiniyorum biraz. youtube'a danışayım diyorum yumruk, tekme atma işini

abi serbest squat gibi düşün ama daha kompleksi bu kum torbası cardiosu kesinlikle bi hoca ile tüm teknik oturtulmalı, nette çok araştım düzgün ögreten video var mı diye arkadaşlara falan önercektim bulamadım ben, bi de çok kolay gaza gelinebiliyo hele eldiven yoksa uzun süre kullanılmaz hale getirebiliyosun elini
bide gaza gelip dıaşrda yumruk atma aletlerine hiç bulaşmayın spor hayatına veda ediyodum az kalsın o alet yüzünden 4-5 ay önce :/
Sosyal ağlarda paylaş

ben simdi birkac ay issiz takilcam. birak hocayi box eldivenine vercek param yok. fakirler kum torbasina yaklasmasin mi diyosunuz simdi? boksor olma hedefim yok avucla falan mi vursam ne bileyim salliyorum.

youtubedan cok kasarsan snatch ogrenirsin. yarismalara giremezsin belki ama snatchin butun faydasini alirsin tatmin de olursun. sokak kavgasinda snatch yapman gerekirse yaparsin? snatch, halter hareketi koparma oluyor bilmeyenlere. ayni sekilde yumruk da ogrenilmez mi simdi? ben duzgun video bulunca koyarim buraya yargilarsiniz.

jab(jabu), cross ve roundhouse kick yaptim bugun bol bol. hafifimsi yumruklar ve yorucu tekme.
Sosyal ağlarda paylaş

haco bin çeşit yumruk var bi kere. kapıcı yumruğu, pazarcı yumruğu, kroşe, direk, inch punch vs. vs.
tamam yumruk değil avuç içiyle çalışcam diyosan da bileği çok gevşek bırakma, tam avuç içi ile oturtmaya çalış. parmaklarını kapalı tut, başparmak dahil çok ayrık bırakma. ayrık bıraktın diyelim, vuruşu kaydırırsın parmak ters döner bağ kopar vs.
belediyenin falan yok mu beleş boks kursu falan ankarada bi baksana sdf

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...