wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Sen gelme o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 nerde abi bu ölüm döğüşleri hep diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 http://www.pbh2.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/12/internet-fight-looks-like.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Olacağı zaman mesaj atıyoruz 1 gün önceden ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 tiLi said: çok zevkli ya. her gittiğimde 3-5 çalışırım artık. ancak kurs almıycağım için yanlış paternler geliştirmekten çekiniyorum biraz. youtube'a danışayım diyorum yumruk, tekme atma işini abi serbest squat gibi düşün ama daha kompleksi bu kum torbası cardiosu kesinlikle bi hoca ile tüm teknik oturtulmalı, nette çok araştım düzgün ögreten video var mı diye arkadaşlara falan önercektim bulamadım ben, bi de çok kolay gaza gelinebiliyo hele eldiven yoksa uzun süre kullanılmaz hale getirebiliyosun elini bide gaza gelip dıaşrda yumruk atma aletlerine hiç bulaşmayın spor hayatına veda ediyodum az kalsın o alet yüzünden 4-5 ay önce :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ben simdi birkac ay issiz takilcam. birak hocayi box eldivenine vercek param yok. fakirler kum torbasina yaklasmasin mi diyosunuz simdi? boksor olma hedefim yok avucla falan mi vursam ne bileyim salliyorum. youtubedan cok kasarsan snatch ogrenirsin. yarismalara giremezsin belki ama snatchin butun faydasini alirsin tatmin de olursun. sokak kavgasinda snatch yapman gerekirse yaparsin? snatch, halter hareketi koparma oluyor bilmeyenlere. ayni sekilde yumruk da ogrenilmez mi simdi? ben duzgun video bulunca koyarim buraya yargilarsiniz. jab(jabu), cross ve roundhouse kick yaptim bugun bol bol. hafifimsi yumruklar ve yorucu tekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Jaegerjaquez said: bide gaza gelip dıaşrda yumruk atma aletlerine hiç bulaşmayın spor hayatına veda ediyodum az kalsın o alet yüzünden 4-5 ay önce :/ lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 haco bin çeşit yumruk var bi kere. kapıcı yumruğu, pazarcı yumruğu, kroşe, direk, inch punch vs. vs. tamam yumruk değil avuç içiyle çalışcam diyosan da bileği çok gevşek bırakma, tam avuç içi ile oturtmaya çalış. parmaklarını kapalı tut, başparmak dahil çok ayrık bırakma. ayrık bıraktın diyelim, vuruşu kaydırırsın parmak ters döner bağ kopar vs. belediyenin falan yok mu beleş boks kursu falan ankarada bi baksana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ankaralı yok mu aranızda olm bi öğretin karşılığında squat, deadlift, bench press dersleri verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 etrafımızdaki kızların hiçbirisi kası sevmiyor lan. bred pite dönmek lazım galiba. kandırdınız lan erkekleri kas diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ne kandırcaz lan. kızlar için kas yapıyosanız hiç yapmayın bi boka yaramaz. şişman ve/veya kaşarların ilgisi verme ihtimali artıyo anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 sen erkekler için mi yapıyosun olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ay nolur ciddi cevap verme amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 şakalı cevap: erkekler için yapıyorum tabi ciddi cevap: kendim için ve biraz erkekler için(diğer lifterlara hava atıyon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 iki cevap da erkekler için yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 I lift because I want to become that guy you would go gay for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 tamam sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 şimdi torba dövmek için almam gereken nedir beyler? wrist wrap ve mma eldiveni tarzı bir şey mi? boks eldiveniyle dövüşmek istemiyorum pek ama noobum ne derseniz kabul. nerden alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 boks eldiveni çok yorar beklediğin kadar uzun süre dövemezsin mma eldiveni veya bez al sar. ben bezciyim daha rahat hem bileği falanda bükülmesin diye sarabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Olay orada zaten, bulabiliyorsan 16 oz eldiven alacaksın; daha ağır olduğu için daha çok yorulacaksın, başlığa bakarsanız kardio yazdım ^_^ Bir de mma eldiveni kum torbası için kullanışlı değil pek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bandaj alırken bile 2 katı para verip everlast alası geliyo insanın. allah belasını versin bu consumerismin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 boks eldiveni alınca birde içlik almak lazım, önceki sayfada ucuz olsun demiş youtubeden bant sarmayı öğrensin bence uzun süre işini görür baktı keyif alıyor kararını sonra verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 şimdilik 12 tl'lik turuncu bandajımla sakin takılcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Gaza gelme üzülürsün sonra yalnız söyleyim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Bundan al patakla işte. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar