Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Jaegerjaquez said: abi iyi güzel çalışıyosunda dogru yumruk atmayı bilmek de önemli yumruk atarken bel ve topuk hareketileri falan önemli fıtık olmayın kondusyonun falan artar ilerde bam güm yanlıs girersen bide uzun süre sıkıntı o yüzden zıplasın dedim işte ya. belden çıkarmasın yavaş vursun falan hard hitte zıplayarak antreman mı yapılır djfh en azından bir 2-3 ay basic öğrenmek için gitmek lazım zaten bir salona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 aynen teknik ve combo ögrenmek adına an az bi 2 ay gidilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yumruğu dirsekten fırlatmımyacan aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ya bileğini sakatlarsın boksa falan biraz gitmeden atma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Guzel dusunce. Hafta da bir gun ben de yapabilirim. Biraz egitici video, bilgi lazim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ben şimdi ingltre de MMA kurslarına başladım. hakikaten öyle video falan farklı bişi canlı öğrenmekten. bi süre gitmek lazım. çok pis öğrenion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Vingthor said: HA en önemli şey yumruk atarken nefes verecen hızlı bi şekilde yoksa baya boşa gider yaptığınız hareketler. her yumrukta sert bi şekilde ağızdan nefes vericen. ARTİZLİK olsun diye veriyoruz o nefesi zannediyo insanlar ama o baya önemli. sanane lan sanamı sorucaz nasıl nefes alıp vereceğimizi onada karış herşeye karış. yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 sana fiske atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 şu bantların nasıl sarılacağını bir bilen anlatabilir mi? Ya da link falan pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 wastyrx said: Cons said: torba evdemi Salonda abi torba ses vs sıkıntı değil Şöyle yapıyorum şuan farklı bir şeyler önerebilir misiniz diye bir sorayım dedimdi https://www.youtube.com/watch?v=-YuOvQ6DzGs Ben de buna benzer şeyler yapıyorum cardio amaçlı. Androidde boxingtimer diye bir application var, onda ayarlayabiliyosunuz round ve pause uzunluklarını. Ben 3 dk round, 1 dk mola şeklinde 12 set yapıyorum, ilk 2 set ısınma sonra pace şeklinde güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Telefon sokmuyorum spora ben, laçkalaşıyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 boks moks öğrenmeden torba çalışmayın anasını satayım sakatlıcaksınız bileğinizi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=si-Ullx3cP8&index=17&list=PLzpsKVGHWYMH43erqMMtRmzs0x4J-nv3x 19.40+ bandanaları gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ellerim uf olmasın diye napcaz? ama bir şeyler satın aldırtmayın bana şimdi. pilates bandı sardım geçen knuckles kısmına, bu sefer de sürekli bandı avucumda sıkmam gerekiyo kaymaması için. yumruk atmıyoken elim relaks olmuyo eldiven şart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 eldiven alsan iyi çok pahalı değil zaten de en kötü şundan al: http://www.medikalblog.net/wp-content/uploads/2013/01/elastik-bandaj-fiyatlari-300x238.jpg şuna benzer sar: http://www.youtube.com/watch?v=8QkqQj521yc bileğini sakatlıcaksın, zaten biyerini sakatlamamış mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 önceden boks kb mt falan yapmadığını varsayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 aynen hiçbir bilgim tecrübem yok bu konuda. bi de forearmda türlü küçük sakatlıklar var sdfs. böyle bir şey alana bulana kadar çok hafif vurayım bari. bugün biraz kardio yapayım diyodum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 hatta kb ve mt nin ne olduğunu anlamaya çalışırken yoğun bi şekilde 5 saniye düşünmem gerekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 iyi bir şekilde yapılmış sargı + eldiven önemli kum torbası yumruklarken. eğer düzgün bir şekilde sarmazsanız eldiven taksanız bile deriniz kalkar hemencecik. ondan sonra canınız yandığı için düzgün çalışamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 düzgün yumruk atmayınca deri soyulur. eldiven pek bişey değiştirmiyo sen nasıl atacağını bilemezsen #truestory youtube da falan tuto vardır torbaya nasıl atılır falan diye ama en azından 1-2 ay kursa gitmeden direkt torbaya girişmek riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 çok zevkli ya. her gittiğimde 3-5 çalışırım artık. ancak kurs almıycağım için yanlış paternler geliştirmekten çekiniyorum biraz. youtube'a danışayım diyorum yumruk, tekme atma işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 tamam kenks, yalnız kavgada kullanma bulduğun teknikleri lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kavgada söylenmez bu dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Kafes döğüşü yapıyoruz biz kaslarınla barışınca gel sende afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 -de ayrı^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar