yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 en kolay ve ucuz yolu nedir bunun? bir adet iphone'dan bahsediyorum paket demişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ptt kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Orda daha ucuz, hiç kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yeni telefon değil, eski telefon. bozulmuştu ordayken yaptırdım. burda daha ucuz değil 2 yıllık kontrat bağlamadıkça. param da yok yeni telefon almaya. yani böyle durum. kaça patlar acaba peki? akılsız bi telefonla idare ediyorum burda ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 PTT kargo ile kara yolu aracılığıyla gönderirsen yanılmıyorsam 40TL falandı kilosu, zaten 1 desiyi de geçmez ona göre paket yaparsanız. Yurtiçi Kargo* falan 150TL civarında alıyordu sanırım. 1 desi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Akilsiz telefonla devam et abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben geçen tamir için kamera(gopro) gönderdim. 80 tl tutmuştu mng kargo ile. ptt ile 1 kg baklava yollamıştım oda 20 küsür lira tutmuştu bi keresinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar