Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ha iyi o zaman :) walal arada sırada kriz geliyor 3 gündür bakalım ne akdar dayanacam[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 praw dayanamayacagin noktaya geldiginde forumda topic ac direk senin dayanmanı saglayacak seyler soylerız biz:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 İlk girdigim cinsel ılıskıden sonra basladım sıgaraya...[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Olm cinsel tecrübelerinizden bahsetmeyin şurda kıl oluyorum yaw[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 nasıldı?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 konu sapmakta.. başlamadım,başlamam da sanırım[hline]Madalyam yok ama,para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hakkaten acayip sapmış konu[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Asteroth, 29 May 2003 22:17 tarihinde demiş ki: Olm cinsel tecrübelerinizden bahsetmeyin şurda kıl oluyorum yaw[hline]What the hell are you looking down here for? Ilk gırdıgın cınsel ılıskı cokmu kotuydu :) Bırı benı tuttttsunnnnn[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 az sonra birileri tutacak seni ama kötü olacak :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Sigaradan nefret ediyorum![hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 iyi etmeye devam et o zaman nefret edince eline birşey geçmez ayrıca zamanında ben de nefret ediyordum şimdi bırakmaya aksıyorum[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ulan ne pis geyik dönüyo be! ben ilk cinsel tecrübemden sonra sigara yakmak istemiştim hayat kadını abla: -Çabuk Söndür onu ciğerlerine yazık!!! -peki abla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 elming yazdın ?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hiçkimse sigaraya bilinçli bir şekilde başlamaz. sebebi ya bir sıkıntıdır, ya özentidir, ya meraktır, yada ısrardır. tabii her insanın sıkıntılı geçirdiği dönemler vardır. herkes bunalıma girer; ama bünyesi kuvvetsiz olanlar, kendine hakim olamayanlar genelde bu bunalım döneminde yenik düşerek başlarlar sigaraya.. hakim olabilenlerse... [hline] benim sigaraya başlayışım 3sene önce yazlıktaki birkaç arkadaşımın ısrarı üzerine oldu. ilk dal'ı içtiğimde biran ölüyorum zannettim. gözlerim döndü, zor nefes alıyordum. sonra yavaş yavaş kendime geldim. o günden sonra lanet etmiştim daha azıma almayacağıma dair. ama bu ünv. stresi ve benim bianlık boşluğuma gelerek sigarayı yakmam şuan'a kadar içmeme neden oldu. binevi bağımlılıkta diyebilirsiniz. Bırakmayı denemedim mi? yaklaşık 1,5-2 ay hiç içmedim. ama artık çatlayacaktım. sonra birgün markete girdiğimde resmen "beni al beni al" diolardı:) bende kıramadım ehu. ama ünv. sınavından sonra daha içmemek üzere bırakacağım. hırs yaptım ;) Size bi abi tavsiyesi; sigarayı merak eden varsa içinizde kattiyen denemesin. arkadaş ortamınızda da ısrar eden yada "yak bir sigara" diyenler olursa, gerekirse benim yaptığım gibi ortamınızı bile değişin. çünkü bu sizin hayatınız. kısaltmak yada uzatmak sizin elinizde. tabii; " amann zaten ölümlü dünya, he 1yıl az yaşamışım he çok " die düşünüosanız o başka. SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR ;) PS: Kusura bakmayın arkadaşlar kendimi kaptırdım birden sigarayla ilgili bir topic görünce. Nerden girdim nerden çıktım konuya.. daldım gidiom:).. ehehh [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 30 May 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ssıkıntı yok mu şu sıkıntıı[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Çooooooooooooooooooooook sıkılıyorum !! Ama sigaraya başlamıyacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 sen bilirsin iyi yaparsın[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Özenmek ile özenti olmak arasında fark vardır. İnsan yaptığı şeylerin %99,9.. unu özenerek yapar diyebiliriz. Ben de tiskinirdim sigaradan. Sonra bi arkadaş al lan iç bak nası öksürcen haha dedi. Ben de gaza gelip öksürmem oolum ben dedim. İçiş o içiş. Bu arada öksürmedim o ayrı konu.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 imza süper yalnız ben aklııyım :)[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ShekiLChoCuq zaten konunun amaci buydu tek dogru duzgun cevap verende sen cıktın umarim birakabilirsin.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Başlamadım, başlamıycam, başlayanlarıda kınıyorum.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 niye kınıyorsun? Zevk meselesi zevkler ve renkler tartışılmazmış. Ama sigara içmeyenlerin yanında sigara içenler kapalı alanda sigara içenler insanları sigaraya başlatmaya çalışanlar sonuna kadar kınamalıyız !!![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ben arkadaş kurbanı oldum. tam 17 yıl önce, 15-16 yaşlarındayken sigara içen bir arkadaşın annesini gelirken görmesiyle başladı herşey. -ula ula al lan şunu içermiş gibi yap... -ne??? geçmiş olsun :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 31 May 2003 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 sıkıntı birader sıkıntı ..[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 *!kın kın kın*[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar