Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 roket adamın güncel halini bilmiyoruz lan bu çok eski değil mi sdfds. yoksa yeni mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben öyle yaptım ama bi 4 ay kafama göre takıldım. work and travel yaptım misler gibi geldim sonra çalışmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 neutrino said: Tori said: BS "roket adam" said: valla bi yandan da düşünüyorum acaba okurken çalışmasa mıydım. muhtemelen şuan iş bulma korkusundan deliriyo olacaktım kariyerinn başlangıncında bi genç olarak, şimdi bir sürü referansım falan var. ama diğer yandan da bi ara hatırlıyorum müşteriler cep telefonumu o kadar çok arıyorlardı ki gece 2-3'te arkadaşımın evinde içerken bi yandan da tanımadığım insanlara yardım ediyodum. kız arkadaşımın yanına gittiğimde bi sefer tam sevişmeden önce çalmıştı hiç unutmuyorum, telefonun pilini çıkartıp kenara bi yere attım resmen. bi dünya stres, koşturmaca. para desen para da bi bok değil. iş ders diye ikiye bölündüğünden dersler de çok iyi gitmedi. ama yok ya. iyiydi. ya da iyi değil miydi. sokayım paraya diyorum bazen gerçekten. insanın kafasının rahat olması daha önemli. amaan. çakmışım kariyere. yani cvme bakıyorum, yaptığım işe bakıyorum. kısa vadede bana diğerlerinden daha fazla kazandırmıyor şu aşamada. 30'dan sonra gelecek paranın da tihimine kiyiyim. abi adam için sevişmek o kadar rutin birşey olmuş ki [i]geçen yine sevişiyoruz, bir baktım telefon.. i] Şu adamın seviştiğini belli etme ihtiyacını normal görüyorum ben; resim adamin forumdaki haterligini o kadar guzel acikliyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 nasıl yani, bize mi laf soktun rokete mi anlamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Yurtdışı düşünmüyorsan, okuldan sonra doğru askerlik. Sonra 1-2 ay tatil. Sonra iş. Topiği de okumadım. Gerisi yalan çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 vay roket sakal makal bırakmış gözlüğü çıkarmış hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 rokete ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Sparkcaster said: nasıl yani, bize mi laf soktun rokete mi anlamadım şimdi. ortaya bırakmış ihtiyacı olan gelip alsın demiş resmen ben de anlamadım sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ahah ben de anlamadım niye bana kızdınız lan. gayet dandik bi mesaj yazmışım. içerisinde 'sevişirken' geçen attığım 2. mesajmış bu 7 senede. zaten o kadardır anca yani skor. rahat olun. tipsizim, sizden biriyim. kızlar bakmıyor. haterlığa gerek yok. bir sürü zengin var forumda gıcık olabileceğiniz. benim neyime gıcık oluyonuz vallahi alındım ve kendimi önemli hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Anelor said: neutrino said: Tori said: "roket adam" said: valla bi yandan da düşünüyorum acaba okurken çalışmasa mıydım. muhtemelen şuan iş bulma korkusundan deliriyo olacaktım kariyerinn başlangıncında bi genç olarak, şimdi bir sürü referansım falan var. ama diğer yandan da bi ara hatırlıyorum müşteriler cep telefonumu o kadar çok arıyorlardı ki gece 2-3'te arkadaşımın evinde içerken bi yandan da tanımadığım insanlara yardım ediyodum. kız arkadaşımın yanına gittiğimde bi sefer tam sevişmeden önce çalmıştı hiç unutmuyorum, telefonun pilini çıkartıp kenara bi yere attım resmen. bi dünya stres, koşturmaca. para desen para da bi bok değil. iş ders diye ikiye bölündüğünden dersler de çok iyi gitmedi. ama yok ya. iyiydi. ya da iyi değil miydi. sokayım paraya diyorum bazen gerçekten. insanın kafasının rahat olması daha önemli. amaan. çakmışım kariyere. yani cvme bakıyorum, yaptığım işe bakıyorum. kısa vadede bana diğerlerinden daha fazla kazandırmıyor şu aşamada. 30'dan sonra gelecek paranın da tihimine kiyiyim. abi adam için sevişmek o kadar rutin birşey olmuş ki [i]geçen yine sevişiyoruz, bir baktım telefon.. i] Şu adamın seviştiğini belli etme ihtiyacını normal görüyorum ben; kendi resmini de koysana bi Eline sağlık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 AZİZ YILDIRIM ATKIM VE GÖZLÜKLERİMLE GAYET YAKIŞIKLIYIM. ÇEKEMEYENLER A N T E N TAKTIRSIN O KADAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 okuldan mezun olduktan sonra hemen işe başlamamali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayta Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 gezip tozcak kadar para yok. bir an önce para kazanılsa iyi olur ama olmasa da bir şekilde hayat devam eder. ingilizce var fransızca var azcık. yurtdışına kaçmak istiyorum ama ne yapcam belli değil. birkaç sene az paraya da olsa yurtdışında çalışayım diyorum olmaz mı? dil falan gelişir hem. askerlik kalkmaz mı ya? ondan kurtuluş yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar