Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kova burcusun. teknolojiyi kullan ve kimseye güvenme. google it. sonra kendin google oluyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 nusrete gitmedim sanırım ben, bu sahilin oradaki günaydına iki kere gittim, ikisinde de çok memnun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Dworgian said: nusrete gidip bir ete o kadar para vermek. yazık günah be. ayda bir al eşini git başkan. kovalık yapma. miskin adamı terkediyolar bi süre sonra sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Evli adam dışarıda yemek mi yer yaa. Olm dışarıda yemek yiyeceksek neden evleniyoruz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 nusrette 1 yemeğe vereceğim parayla sanırım 4 yemek et alırım evde yaparım /veya/ dışarıda 2 gece yemek yerim. ekonomik durum çogzel değilken f/p benim için eksilerde nusretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 benim çalıştığım adamların ikiside evli, biri 3 yıllık biri 5 yıllık. iki ailede her akşam dışarıda/dışarıdan yemek yiyor asdsad. hanımlar çok yoğun çalışıyor, beyler çok yoğun çalışıyor kimsenin vakti yok uğraşıp yemek yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Masakari said: Evli adam dışarıda yemek mi yer yaa. Olm dışarıda yemek yiyeceksek neden evleniyoruz o zaman? sdaljdalj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bu arada eataly denemiş olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bu nusrette ne kadar bayılınıyor 2 kişilik yemek için ortalama merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Dworgian said: Masakari said: Evli adam dışarıda yemek mi yer yaa. Olm dışarıda yemek yiyeceksek neden evleniyoruz o zaman? sdaljdalj israilin oyunları bunlar. anguslar tel avivde kesiliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Anelor said: bu nusrette ne kadar bayılınıyor 2 kişilik yemek için ortalama merak ettim ne yediğine bağlı. ama tıka basa etle doyucam yanına da bakirelerin ayaklarıyla ezdiği üzümlerden yapılan şarap getir kızım diyosan ; adam başı 120-130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bizim arkadaşlar sadece ete adam başı 150 vermişler geçen. yaklaşık tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 oha lan ben günaydında daha fazla verdim adsasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 nusrette yemek yiyeceğime nomads e giderim. ne alaka? öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bingildak said: oha lan ben günaydında daha fazla verdim adsasdsad yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bazı hayatlar çok üzücü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 zaman zaman her hayat üzücü abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 doğru diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Angus demişken, burdan yeyin http://www.virginiaangus.com.tr/ Şefe teslim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 baltazar ben bunu dicektim unuttum. valla güzel yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: Anelor said: bu nusrette ne kadar bayılınıyor 2 kişilik yemek için ortalama merak ettim ne yediğine bağlı. ama tıka basa etle doyucam yanına da bakirelerin ayaklarıyla ezdiği üzümlerden yapılan şarap getir kızım diyosan ; adam başı 120-130 Ben hiç gitmedim, gitmem de, ama gidenlerin dediği şarap ile 200, ki bunu diyen çıtı pıtı kız grubu. Ne kadar yemiş ne kadar içmiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 günaydından pahalıysa 200 doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 niye kapalı diyo lan hata var falan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bana öğlen getirdiler valla bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yemeksepetinden direk baktım çıktı. bu kısaltmalar ne lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar