Wolas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ASUS GTX780 Ti GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.2 yerine 2 tane GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 alsam daha mantıklı olmazmı aynı paraya geliyor ? render alıcam arada da oyun oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 hangi oyunları oynayacağına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 fps falan oynuyorsan, genelde oynadığın ürünler triple A falansa SLI iyi bir seçim. fakat mmorpg oynuyorsan ve indie oyunlar ilgini çekiyorsan sli tavsiye etmem. teknik olarak değilde kullanıcı olarak deneyimim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 mmo oynuyorum ağırlıklı olarak triple A ne demek bilmiyorum render alıcam önceliğim oyun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi render olayından ben anlamam ama genel olarak mmo'larda SLI performansı iyi değildir optimizasyonun kötü olması veya geç gelmesinden dolayı. mmo seviyorsan SLI yerine tek kart tavsiye ederim. render konusunda gurular aydınlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 o kart yerine evga acx soğutmalı kartı çıkardı onu alabilirsin. http://www.sanalpazar.com/Sifir-Evga-Geforce-Gtx-780-Ti-Dual-Classified-Acx__isp13517104 şu arkadaş pek üstüne koymadan getirtiyor, evgada 2220 liraya denk geliyor kart.fiyatı gayet uygun.tek problem 15 20 gün bekleme süresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 amerikdan getiriyor o zaman, ha birde bu var amerikan kendime hediye olarak yollatsam sıkıntı oluyormu gümrükde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 hehe cok tatlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 işte uğraşmana gerek yok onlarla.adam 100 lira bile fark almıyor, ne gümrük uğraşıyosun ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 adamın kazancı ne o zaman öle şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Esh said: hehe cok tatlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 zipzip said: işte uğraşmana gerek yok onlarla.adam 100 lira bile fark almıyor, ne gümrük uğraşıyosun ne bişey. Şark kurnazı onlar. Daha önce DH'de uzun bir yazı yazıp insanları uyarmıştım burada da konu hakkında bilgi vereyim de o hataya düşülmesin. 750 dolar = 1500 TL + 30-40 dolar kargo ödüyorlar ürünün Türkiye'ye gönderilmesi için, geriye kalan para onlara kar olarak yansıyor. Ürün gümrükten geçerken gümrük vergisi falan ödenmiyor çünkü 100 dolar üzerindeki bu tarz ürünleri sahte fatura ile yolluyorlar. 750 dolarlık bu ürün için muhtemelen sahte faturada 75 dolar yazmaktadır. Bu başka ürünlerde sorun yaratmayabilir fakat donanım konusunda es geçilemeyecek bir detay hele de Türkiye'de yaşıyorsanız. Olası bir sorunda kartı Evga'ya onların ödemesini yapıp size verdiği UPS kodu ile geri yollamaya kalktığınızda kartın gümrük evraklarına ve o ödemelere ait faturalara sahip olmadığınız için ihracat vergisi ödemek zorunda kalırsınız. Bu da ürün bedeli üzerinden %20 + dosya vs parası gibi bir ücretlendirme anlamına gelir. Bu riski almaya gerek yok hele de 1000-2000 tl üzerinde bir ürün alınacaksa o parayı ha birinin cebine kar diye koymuşsunuz ha düzgün şekilde vergisini ödemişsiniz, aynı şey. Ben Evga kartlarımı Evga EU Store'dan alıp vergilerini ödeyip getiriyorum. Arada pek fiyat farkı yokken risk almak saçma zira bu hesaba göre kur farkı ve vergiye gidecek para beyzadelerin cebine kar olarak giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben senin yerinde olsam tek slot 780ti alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 gerçi evet 780ti yeterince ez mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 cozunurluge gore degisir. 1080p ise SLI'a hic gerek yok. eyefinity/surround falan kasacaksan gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 GTX780 Ti aldım diyelim bunun yanında sizce Core i7 4960X Soket 2011 3.6GHz 15MB Önbellek İşlemci Rampage IV Black Edition X79 Soket 2011 DDR3 2800MHz(O.C.)SATA3.0USB3.0 Anakart yoksa Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci Z87X-OC-FORCE Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart mı almalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 parana göre. ama overclocka gitmeyeceğin ve oyun oynayacağın düşünülürse alttaki. ayrıca ASrock , anakartların fiyat/performans kralıdır, belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kharon gelse döver mesela "niye i7 alıosun i5 alsana!!!" nidalarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yok lan dövmez, adamın parası var alıyo işte der sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 gtx 780 ti hangi modeli nereden ne kadara alıyorsun, siparişi verdikten sonra paylaşsana bende alacam bir iki aya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Esh said: yok lan dövmez, adamın parası var alıyo işte der sdf valla benim "bütçem var" dememi takiben "bütçen varsa ekran değiştir, ram arttır, ssd büyüt ama niye işlemci" diye azar işitmiştim. dhghasdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben şöyle düşünüyorum sıfır kartla SLI/Crossfire build mantıklı değil. Çünkü kartı sıfır alıyorsan, kart yeni, demek ki piyasadaki oyunların senin sli/crossfire build'e optimize olması için zaman geçmesi gerekicek. Eski kartlarla yapmak da mantıklı değil, çünkü kartlar eskiyince kimse senin build'e optimize bir şey çıkarmıyor. Sürekli bir optimizasyon sorunu yaşadım mesela ben hd 5850 crossfire ile, sırf o yüzden 7970 aldım tek gidip. Sırf optimize etmiyorlar diye oyunları benim build'e. Planetside 2 15FPS en düşük ayarlar vs şeklindeydi kullanmayı bırakırken. Kartları tek tek 2 kişiye sattım (3-4 yıllık kart 800 dolar bitcoin mine etmiş falan.) gayet memnunlar şu anda. ne kadar değişti bilmiyorum ortam ama o crossfire/SLI build'e oyun yapımcıları driver hazırlayanlardan falan özel bi ilgi gerekiyo ya o ilgi baya hızlı yokoluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 sli > crossfire. sli bay baya iyi şu anda birçok oyunda. neredeyse %90 performans artışı vaadediyor 2. kart. micro stutter falan da kalmadı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben render alırken işlemciye çok yük binmesin daha kısa sürede bitsin diye sli olayına girecektim oyun öle veya böle oynanır bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar