Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mod değişsin

Killer

Öne çıkan mesajlar

her boka trol diye diye her eleştiriye heytır diye diye kavramlarında içini boşalttınız yemin ediyorum bu iki kelimeyi görünce tiksiniyorum forumdan da yazan insandan da.

espri yapıyor biri trol oluyor argo bişi yazıyor trol oluyor soru soruyor trol oluyor falan. birine salaksın yazıyoruz heytırı oluyoruz yok bilmemne.

her geyik yapana trol diye diye garbıca bile girip troller cevap vermesin falan yazanlar var.

lafım herboka trol diyenlere özellikle. arkadaşlar aptal mısınız?
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Bende sporla ilgili bi sorum olduğunda tili yi tercih ediyorum.Bu itirafta bulunmak istedim.Killer a sorsam dalga geçicek ibne.İbne dedim ama şikayet etmez umarım.

oha lan kaç tane yeni başlayan adam soru sordu bana. soru soran kimseyle dalga geçmem.

he şükür kimse kolum ne zaman çıkar diye sormadı

tiLi said:

bir zamanlar ciddi ciddi mesajlar yazardim buraya. sonra killer steroid kullanmayanlara ve şiş şiş olmak istemeyenlere yukardan bakmaya basladi. orda boku cikti forumun. suclusu killerdir

hayır 2 gram ağırlık kaldıran adamlar omuz sakatlığımla dalga geçmeye başlayınca boku çıktı
Sosyal ağlarda paylaş

ya biyerde toplandınız beni sinirlendirmek için böyle yazıyosunuz

ya da aptalsınız (bu uzak bi ihtimal df)

ya da ilk posttan mod olmak istediğimi çıkardınız

yok abi ben olayım demiyorum zaten. seçseler de olmiyim. sen ol bölüme bakan biri olsun. kanuni olsun diyorum ben. olmadı +1 mod olarak gelsin

EL PİRESİDENTE
Sosyal ağlarda paylaş

barbu mod olsun. "bizim kızlarımız neden spor yapmıyor ya" topiğiyle şurada 5 senedir yapılmayan hizmeti gerçekleştirdi. bölüm bir anlık olsa da bayanlara da hitap etti. bir ilk gerçekleşti. seviye de korunabilirse hep birlikte spor geneli daha modern bir hale getirebiliriz.

sıkıldım lan herif resmi görmekten şurada. hayır bir de illaki bir sidik yarışına giriyorsunuz, dramınız da bitmiyor sdfsd. buraya seyircisiz oynama cezası lazım. sırf bayanlar takılsın 4 maç.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

kız resmi yok çünkü bizim kızlarımız spor yapmıyo.

adam tümdengelim yöntemiyle foruma mod olmaya hak kazandı

öyle dendi işte aksi resimlerle kanıtlandı o topikte. kapak oldu.

killer sen komple yanlış anlamışsın. arşiv yapalım gibi bir önerim yoktu. sporcu kadınlarımız da gelsin bölüme, katkıda bulunsunlar. yoksa kimse senin yoga pants, datass klasörlerini dumplamanı istemiyor yani. modluk kıstasımız bu değil. bunu anladığın zaman mod olursun belki sdfsd.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...