SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Hiç bu kadar kötü olmamıştı ya. Artık kulaklarımın içi fln yanıyo bazı şeyleri yedikten sonra. Kronik sinüzit fln da bunun bokuydu muhtemelen. Son 3 aydır fabrikanın reviri talcid yetiştiremiyo bana. Ben olsam maaşımdan keserim sdfg. Boğazım kösele gibi oldu asitten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 alien gibi tükürdüğün yeri yakarsın sen ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 starcaftta vardı bir de zerglerin bir ünitesi. hyralisk mi ne onun gibi olmuşsun kardeş. geçmiş olsun. bende de var reflü. az su içersen. kahve çayı alkolü ve sigarayı kesersen garip bir şekilde geçiyor. su tabi içilmesi gereken bir şey. bol hareketli olduğun öğlen vakitlerinde tüket suyu da. baya hafifliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bende de oluyor sürekli olmasada uyutmuyor bazı geceler kefir iç her gün abi iyi geliyor mesela bana. ilaçlar da bi süre sonra etkilemiyor zaten , yediklerine çok dikkat etmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Abi fabrika sıcak su içiyosun yani kaçarı yok. Bide yemekler de biraz dandik galiba, öğle yemeğinden sonra yanmalar başlıyor, bende verim direk sıfıra iniyor ya. E yemek yemezsen de verim sıfıra iniyor. Her türlü öğlenden sonra sıfır. Gastrit en azından dönem dönem azıcık ağrı yapıp geçiyordu. Bu hayatımı silkeledi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 abi reflü dediğin şey mide kapağının hatalı çalışması ile ilgili bir durum. mideni hep az dolduracaksın o zaman ki özsuyu taşmayacak kadar az olacak hep. yani ilaçla tedavisi yok bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yemeklerde dandik yağ kullanıyorlardır büyük oranda ondan olur. yağlı şeyler yememeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ve midene küçük süprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Ona küçük rennie ve talcid süprizleri yapıyorum elbette. Ama onun süprizleri çok büyük. Sabahları da yaşıyordum aynı olayları, sonra baktım unlu şeyler, pastane ürünleri fln iyi gelmiyor. Evden sandviç hazırlıyorum, sabahları iyi geçiyor. Sefer tasıyla yemek mi götürücez abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 evet abi mayalı şeyler de iyi gelmez. portakal mandalina da yeme onlar da mide ph'ını etkiliyor. dediğim gibi yağlı şeyler uzak dur. bol su iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 reflu'den ben de agir sekilde cekiyorum kardesim. yiyip/ictiklerine muntazam sekilde dikkat etmen lazim, boylece minimuma indirebiliyorsun zarari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Meyveyi, özellikle de portakal mandalina türevi şeyleri çok severim de yaramıyor evet. Kola sevmem, kahve sevmem, çay sevmem, sigara kullanmam, alkol kullanımım sıfıra yakın. Ama acıyı çok seviyorum abi. NAPAK ÖLEK Mİ? İçkim yok kumarım yok, acım var lan sadece =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 nasil boyle igrenc hastaliklara yakalanabiliyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kudret narı ye. çok etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Fistan said: nasil boyle igrenc hastaliklara yakalanabiliyosunuz ya buyuk konusma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 SeaGle said: Meyveyi, özellikle de portakal mandalina türevi şeyleri çok severim de yaramıyor evet. Kola sevmem, kahve sevmem, çay sevmem, sigara kullanmam, alkol kullanımım sıfıra yakın. Ama acıyı çok seviyorum abi. NAPAK ÖLEK Mİ? İçkim yok kumarım yok, acım var lan sadece =( senden daha tecrübeli olarak söyleyebilirim ki, acıyı bırak. rahatlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Miden sadece bur uyari gotunden gelecek o acilar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 O var lan zaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Borlach said: kudret narı ye. çok etkili Onu yapmasını bilmek lazım ama. Zeytinyağında eritiyosun onu bikaç ay, güneş görmüyo fln bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 acı yemeyin. Yersenizde cok cok az tat versin diye atin. Aslinda direk baharati azaltin eger cok abartiyorsaniz. Eskiden baharat yaninda yemek yiyordum, uzun suredir kestim midem bayram etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 4 yıl içinde basura da sahip biri olarak 40 kilodan fazla verdim. o derece cehennem olan hayatımın tecrübelerinden sundum sana yani. bazen hiçbir şey yiyesim gelmiyor midem nedeniyle. o zamanlarda salak salak şeyler de yiyebiliyorum belki aynı mutluluğu verir diye. cık. zeytinyağlı salata yemeye başladım sabahları. bazen o kadar kötü oluyorum ki, farklı bir tat diye, en ağır yemeklerden yiyorum. ondan da zevk alamadığım gibi, üstüne de dokunuyor en serisinden. hele kırmızı et cehennem oldu. kaşar peyniri ağlatıyor. üstüne bi de acı ektin mi zaten, git tuvalet köşelerinde ağla yani. fakat acıyı bıraktım ben yani. midem rahatladı en azından. alkol de az olduğundan, arada bi kaçamaklarım var işte. kaşarlı sucuklu tost + kola gibi. onları da bırakırsam ama, hayatın yemek zevklerinden birşey kalmayacak gibi hissediyorum yani. eskiden o tosta ketçap, mayonez de sıkar, yanında da süs biber yerdim yani. o derece lanet bir zevk anlayışım vardı takıntılı halde hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Sabah aç karna mide koruyucu, yemek aralarında meteospasmyl, çok yanma olursa da rennie (talcid bi halta yaramıyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 SeaGle said: O var lan zaten =/ Cik seni vuracaz kardeş hatali ürün Bu arada bende reflu vardi kilo verince geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Yanlız cidden hatalı üretimim ben ya. Malzemeden çalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kronikleşmeden önlem al bence. ilerisinde mide kapakçığın ve boğazın gg olabiliyor. talcid falan kısa vadede çözüm sunar. başlayan reflüyü hafifletir. yemeklerden 45 30 dakka önce proton pompa inhibitörü içeren ilaç alman lazım. her eczanede bulabilirsin. bunun dışında yüksek yastıkta yat. kola narenciye gibi asitli şeyler tüketme. yatmadan önce yemek yeme. sigara kullanıyorsan aç karna içme (boğaz asiditesini artırıyor). reflü basit gibi gözüksede, kronikleştiğinde uzun vadede 4-5 senede yemek borusunu, mide kapakçığını falan kısmen eritiyor, bozuyor. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar