nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ben izledim bu filmi, bir bok anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 belirli bir yaşa kadar alternatif film izlememiş, piyasanın verdikleriyle yetinmiş sinema izleyicileri gerçekten çok kasmamalı. sonuçta eline alelade aldığın bir felsefe metnini de felsefe tarihine ve tartışmalarına hakim değilsen bir şey anlamadan okursun. festival filmleri ve alternatif sinema da verdiğim örnek gibidir; hakim değilsen, zihninde karşılaştırma yapıp yorumlayacağın bilgi yoksa böyle filmleri "NE OLUYO YAAA :((((" diye izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 insan oğluna dışardan bakmaya çalışmış. bazı sahneler iyiydi. gene de herkese göre değil. ben de 10 üzerinden 6.5 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 cıbıl scarlett için bile çekilecek eziyet değilmiş, 45dk dayandıktan sonra fast forward'la gittik. kuzenin "Allah kahretsin" niadaları eşliğinde bitti film. film insanın kendi iç dünyasına yönelik mesajı çok iyi veriyor ama. filmde scarlett'le yatma uğruna yenen adamlar gibi biz cıbıl scarlett hatırına 100dk şu çileyi çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 muhafazakar sami ilk kez cıbılliyat hakkında yorum yaparken görüyorum. demek scarlett baya etkili üzerinizde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 İtibarımı riske atmak pahasına sizleri uyarma gereği hissettim, düşünün artık. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 izlediğim en sıkıcı filmler sıralamasında inglorius basterds ile yarışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 o da kadar aptal olamazsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Olabilir abi, hiçbirşey imkansız diildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 sıkıcı ama güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 aşırı bayık bir filmdi... uyursunuz sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar