Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Garantisi yok, elektronik cihaz şans işi biraz, ben mesafeliyim valla garantisiz elektroniğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 alinir ben aldıgımda japonlar yoktu niyeyse yeni girdiler ebay'a bi girdiler ama tam girdiler 1 senedir fln... satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Kendi sunucumdan. Sunucuya BTSync ile Calibre kutuphaneni yolluyorsun, sonra COPS kuruyorsun. Calibre senin makinede sadece, BTSync da her zaman sunucu ve yerel Calibre kutuphanelerini ayni tutuyor. http://blog.slucas.fr/en/oss/calibre-opds-php-server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 sacchan ürünün arkasında bizim hızlıaldan daha ıyı duruyor.Gecenlerde guncellemelerde sorun cıktı(ben yapamamısım) msg attım yenisini yolluyayım sende bana eskıyı yollarsın dedi herif.Alalı baya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Tabi lan , bişey olursa ben buradayım kapı gibi diyor. Bir sıkıntı yaşarsan harakiri yapan adam o derece işini seven bir esnaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 İzlediğim videolarda Glo'daki ışığın daha çok maviye dönük olduğunu ve siyahı bozduğunu gördüm. Okuduğum yorumlarda ise en düşük ışıkta dahi karanlık ortamda, fazla parlak olup gözü yoruyor diyor hassas birkaç kişi. Bu benim için de önemli. Aura'da ekran ve aydınlatma daha iyi görünüyor ancak fiyat farkı çok ve TR'ye gelmiyor. Aydınlatma konusunda ne düşünüyorsunuz? En düşük ışıkta karanlıkta gözlerinizde yorulma oluyor mu? sostizm said: Bir de size sormak istedim önümde iki cihaz var diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Ben uzun uzun kitap okumadım sadece iki reader'a da kitap atmak benim işim. Eşim ikisini de kullandı bikaç ay Paperwhite kullandı sonra 2 yıldır KOBO kullanıyor, ona sorayım. Arkadaşlarına falan KOBO öneriyor ama sürekli. Gerçi "kırmızısı da var" gibi yorumlarla öneriyor. Sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Merhaba, USA'den E-Book Reader gelecek. Hangisi olsun, yeni çıkan var mı? An itibariyle piyasadaki en yeni ve tercih edilen model Kindle Paper White 2 midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 pw2 tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 gelince epublarda ugrasacaksin biraz ama amerikada daha iyisi ve hesaplisi yok..de iste nekadar okuyacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dana22 said: gelince epublarda ugrasacaksin biraz ama amerikada daha iyisi ve hesaplisi yok..de iste nekadar okuyacaksin. epub demekle ne kast ediyorsun? Amerikada ucuz değil mi şimdi, ordan getirtmenin bi anlamı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 epub bu e kitaplarin formatlarindan biri abi.. mobi-kindle epub- genel diye dusun. epub u kindle acmiyor donusturup ugrasiyorsun diye biliyorum..geneli hepsini aciyor..arti kindle kitaplari satin aldiginda drm li geliyor onu kirman gerekiyor.. ha korsani dersen mobi var ama turkcesi az. e pub tr de kabul goren e kitap turu daha cok var. pdf hepsinde sicik..ama hepsi aciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Yok uğraştırmıyor. Calibre'den kitapları kindle'a atarken sağ tıklayıp mobiye çevir diyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 alet amerikada ucuz mu ..ucuz..ama amac yaninda tasiyip hava atmaksa ucuz.. yoksa 150 liraya cakma cin mali e book readerler de var..cok cok asiri aman aman farki olmayan diger kitap okuyucularla.. gittim kobo glo aldim amazondan..sahane..100 dolar verdim en uygun fiyatli..isikli filan..iyi guzel yukledim hersey hos.pw2 ayarinda.. sonra cakma cin mali cikarttilar 150 liraya..ondan da aldim..ee bu da ayni halt..cokda ole asiri farkli degil gibime geldi..nan dedim neden deli para dokuyoruz su nanelere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dana22 said: epub bu e kitaplarin formatlarindan biri abi.. mobi-kindle epub- genel diye dusun. epub u kindle acmiyor donusturup ugrasiyorsun diye biliyorum..geneli hepsini aciyor..arti kindle kitaplari satin aldiginda drm li geliyor onu kirman gerekiyor.. ha korsani dersen mobi var ama turkcesi az. e pub tr de kabul goren e kitap turu daha cok var. pdf hepsinde sicik..ama hepsi aciyor E bu kadar insan nasıl kindle alıp da okuyor ozaman? bu kadar uğraştırıyorsa çileye değer mi? Türkçe olmasına gerek yok, ingilizce okuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 e o kadar insan niye bobregini satip iphone aliyorsa ondan..aciklanamiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dönüştürme iki dakkalık olay...converter siteler var...tak diye epubtan mobiye atarsın...ayrıca biri yandexte bir sürü kitabın olduğu bir link paylaşmıştı...orda mobi versiyonu halinde kitaplar var indirip kindle'a atıyorsunuz, kısaca öyle o kadar işkence hali yok. noddle said: dana22 said: epub bu e kitaplarin formatlarindan biri abi.. mobi-kindle epub- genel diye dusun. epub u kindle acmiyor donusturup ugrasiyorsun diye biliyorum..geneli hepsini aciyor..arti kindle kitaplari satin aldiginda drm li geliyor onu kirman gerekiyor.. ha korsani dersen mobi var ama turkcesi az. e pub tr de kabul goren e kitap turu daha cok var. pdf hepsinde sicik..ama hepsi aciyor E bu kadar insan nasıl kindle alıp da okuyor ozaman? bu kadar uğraştırıyorsa çileye değer mi? Türkçe olmasına gerek yok, ingilizce okuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Şu dönüştürme işinin neden bu kadar büyütüldüğünü anlamıyorum gerçekten. Ben Calibre programında kitaplığımda gezinirken kindleye yolladığım kitabın dönüştürülme işlemi bitiyor bile. Yani saniyeler içinde geçekleşen bir olay bu dediğimiz dönüştürme. Kaldı ki bu Calibre denilen programı öyle ya da böyle kuracaksın. Ayrıca kinle ile ilgili en çok sevdiğim şey kullanıcı sayısının çokluğundan her an bir problemle karşılaştığımda ya da bir şeyi merak ettiğimde cevaplandırabilecek bir topluluğun olması. facebook'ta güzel iletişimi olan bir grup var. Ben bunu nook'ta göremedim kobo içinse bakmadım. https://www.facebook.com/groups/kindleturkiye/ Diğer kitap okuyucular için var mı bilemiyorum ama mesela bir web sayfasındaki yazıları alete wifi üzerinden göndermek mümkün. Bunu günlük haftalık şekilde programlayıp haber kaynaklarını yollamak da mümkün. Böylece uzun yazıları monitörden okumak zorunda kalmıyoruz. Bunun gibi eklentiler benim hoşuma gidiyor. Bir de altını çizdiğimiz yerleri ayrı bir yere kaydediyor sonradan bunlara lite bir programla ulaşıp görebiliyoruz. Kelime bilgisi programı var, yabancı sözcüklerin ezberlenmesini sağlayan.. Kendine has teknolojisi ile güzel bir aydınlatması var. Diğer markaların kullanıcılarında-özellikle nook- ön plana çıkan ve az daha beni de cezbeden şey alt yapısının android olması idi. Yani kitap okuyucu alıp o kadar programla filan uğraşmak istemedim. Kindle de her şey bu cihaza özgü tasarlanmış fazla kafa karıştırmıyor. Cihazı özünden uzaklaştırıp tabletleştirmiyor. Şöyle bi ss atayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Calibre heryönü ile herşeye yetiyor kindle için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Karatan Hocam, bilgilendirmen çok faydalı oldu. Bir şey daha sorayım: Şimdi ben bide yeni bir telefona geçmek istiyorum. Adroid beni cezbetti falan yazmışsın da şunu mu demek istedin: kindle ile android telefon arasında transfer yapmak daha kolay? Kindle'ı olan birisine Iphone önermiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Karatan Hocam, bilgilendirmen çok faydalı oldu. Bir şey daha sorayım: Şimdi ben bide yeni bir telefona geçmek istiyorum. Adroid beni cezbetti falan yazmışsın da şunu mu demek istedin: kindle ile android telefon arasında transfer yapmak daha kolay? Kindle'ı olan birisine Iphone önermiyor musun? karatan said: Şu dönüştürme işinin neden bu kadar büyütüldüğünü anlamıyorum gerçekten. Ben Calibre programında kitaplığımda gezinirken kindleye yolladığım kitabın dönüştürülme işlemi bitiyor bile. Yani saniyeler içinde geçekleşen bir olay bu dediğimiz dönüştürme. Kaldı ki bu Calibre denilen programı öyle ya da böyle kuracaksın. Ayrıca kinle ile ilgili en çok sevdiğim şey kullanıcı sayısının çokluğundan her an bir problemle karşılaştığımda ya da bir şeyi merak ettiğimde cevaplandırabilecek bir topluluğun olması. facebook'ta güzel iletişimi olan bir grup var. Ben bunu nook'ta göremedim kobo içinse bakmadım. https://www.facebook.com/groups/kindleturkiye/ Diğer kitap okuyucular için var mı bilemiyorum ama mesela bir web sayfasındaki yazıları alete wifi üzerinden göndermek mümkün. Bunu günlük haftalık şekilde programlayıp haber kaynaklarını yollamak da mümkün. Böylece uzun yazıları monitörden okumak zorunda kalmıyoruz. Bunun gibi eklentiler benim hoşuma gidiyor. Bir de altını çizdiğimiz yerleri ayrı bir yere kaydediyor sonradan bunlara lite bir programla ulaşıp görebiliyoruz. Kelime bilgisi programı var, yabancı sözcüklerin ezberlenmesini sağlayan.. Kendine has teknolojisi ile güzel bir aydınlatması var. Diğer markaların kullanıcılarında-özellikle nook- ön plana çıkan ve az daha beni de cezbeden şey alt yapısının android olması idi. Yani kitap okuyucu alıp o kadar programla filan uğraşmak istemedim. Kindle de her şey bu cihaza özgü tasarlanmış fazla kafa karıştırmıyor. Cihazı özünden uzaklaştırıp tabletleştirmiyor. Şöyle bi ss atayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 O kısımda biraz yanlış bir algı oluşturdum sanırım. Nook okuyucu android sistemi üzerine kurulmuştu, ben de bu okuyucuyu alırsam içine ıvır zıvır program atarım farklı şekillerde aleti kullanırım diyordum. Sonradan kafam dank etti. Bu alet bir kitap okuyucu ve bundan başka bir şey beklememek gerek diye. Kindle'de benim bildiğim böyle bir alt yapı yok. Tamamen kitap okumaya yönelik bir cihaz ve içindeki uygulamaları da o yönde. Telefon meselesini kafaya takma bence uyumlu olsa da olmasa da pek fark etmez bana kalırsa. Bu okuyuculardan kitap okumaya başlayınca zaten telefon ekranından okumak istemezsin diye düşünüyorum. Ha geçen arkadaş asus zenfone 6 almıştı. Onun uygulamalarında kindle'yi de gördüm. Sanırsam amazondan alınan kitaplarda geçerli olmak üzere kütüphaneyi sync edebiliyorsun. Bunun ios tarafında da muhtemelen bir karşılığı vardır. Ama çok da önemli değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Son cihazlari kiyaslamislar: http://www.youtube.com/watch?v=1jdXo0z6Vyg Yeni Kobo olmus. Gecer miyim bilmiyorum ama, Glo hala cok tatminkar calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Su anki e-okuyucu typeface paketim: http://cl.ly/0b2V0U2H0x0f Icinde Amazon'un yeni gelistirdigi (bir ay filan once cikti) eBook typeface'i da var, Bookerly. Epey epey iyi typeface. Bu arada yeni bir sey fark ettim, Kindle'larda text sadece justified ve hyphenation yok. Hyphenation olmadan justified text okunmaz. Kindle asla alinmamali bence bu durumda. Su adam da konuda yazmis: http://www.cgpgrey.com/blog/voyage-to-nowhere Aklim almadi Kindle'larin nasil bu durumda oldugunu, rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Ya güzel kardeşim @GERGE Yukarıya bir şeyler yazmışsın ama inan anlamadım. Pratikte ise Kindle PW2 ile sayısını şu an hatırlamadığım kadar kitap bitirdiğim gerçeği var. Bence çok gerek yok böyle şeylere. Not al, sözlük kullan, harfleri büyült küçült, arka ışık vs... hayli hayli yetiyor bence. Hayır şu ana kadar da keşke şu da olsaymış diyebileceğim şeyler inan ki bu cihazları oyuncak etmeye yarar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar