jatha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Selam, İstanbul'da Kopparberg ya da Rekorderlig cider satan bildiğiniz bir yer var mı? Teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 üzülme geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Alayına Cider var trabzonda yerel marketlerde bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kopanberk olsaydı harbi süper olurdu canım çekti yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 valla istersen nişantaşındaki milano gurme marketine bi bak. cafe diyede geçebilir. görmüştüm orda. bende en son kilyostan almıştım rastgelmiştide tadı bok gibi abi içmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Oha gazoz niyetine cider içerim memlekette kolay bulunsa, tadı nasıl kötü abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Irish Publarda strongbow yada magners'ınki olur genelde , carreffeur da falanda strongbow var , bir ara Taksim James Jones'ta Sevilen Şaraplarının cider'ını görmüştüm biraz daha meyve suyumsu bir tadı var yalnız. Ama dediğin markayı hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 sporda su niyetine falan içerim olsa affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar