feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Merhaba arkadaşlar, Xbox 360 konsolumu sattıktan sonra elimde 14 adet oyun kaldı. Bunlara toptan (minimum 3 oyun birden) bir alıcı bulabilirsem ne mutlu bana. Liste ise şöyle: PAL - NBA2K12 - 25 TL PAL - Resident Evil 5 Gold - 20 TL PAL - Dead Rising 2 - 20 TL PAL - Mass Effect 2 - 20 TL PAL - Mass Effect - 20 TL PAL - Mortal Kombat - 20 TL PAL - Gears of War 2 Game of The Year Edition - 20 TL NTSC - Gears of War - 20 TL NTSC - Soul Calibur IV - 20 TL PAL - Tekken 6 - 15 TL PAL - Halo 3 ODST - 15 TL PAL - Halo 3 - 15 TL PAL - Splinter Cell - 15 TL PAL - Grid Reloaded - 15 TL Koleksiyoncu arkadaşlar için iyi bir arşiv olabilir sanırım. Yeni üye olduğum için Magnum arkadaşımız bana referans olacaktır bu konuda. CD'lerde tek bir çizik bile yok, Gears of War hariç bütün hepsinin kendine ait kitapçığı var. Hepsi gerçekten çok az oynandı. Görmek isteyen arkadaşlara kutuların içinin de fotoğrafını çekip atabilirim. Kargo alıcıya aittir. Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Amma ucuzmuş lol. Ya da ps3 oyunları çok kazık.. Gerçi farkettim de oyunlar da baya eskiymiş sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yep eski oyunlar, internetten fiyatlarına bakıp hepsini yarı fiyatına koydum çok temizler çünkü. artık koleksiyon yapmak isteyen arkadaş çıkarsa falan ben de toplayacağım pc'yi tamamlarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 böbrek avi beyler asfasfkl şaka bi yana fiyatlar iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 durun bi referansım gelsin ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 tekken 6 ya 2 tavuk tantuni çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 magnum nerdasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Ben. Kefil benim arkadaşlar, (olmaz ama eğer olursa) olumsuz bi durumla karşılaştığınızda gelin paranızı ben vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ya olursa??!!!?!? dıdıdım stüdyoda gergin dakikalar az sonra çıpstak asfaks abi o nası laf. ya olursa nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Gel paranı benden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Pek 360 sahibi yok burada. Olumune Japon forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 paranızı çalmıcam ya korkmayın ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 360 varda oyunlar eski + leş sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Fiyatlar fena değil, hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Valla bikaç tane çok istediğim oyun var. Splinter cell İLK SC mi? Mass effect 1'i de isterim aslında. Hmm du bakiim biraz daha. Neredesin? İzmir'de isen gelip alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Splinter Cell Conviction elimdeki. 2010'da çıktı. Denizli'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Fin said: 360 varda oyunlar eski + leş sorry. E yani abi eski oyunlar diye eklemişim zaten. Leş dediğin oyunları bulmak biraz daha zor şu an. Hiçbiri de Türkiye'den alınmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar