Masakari Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Pizza ince hamursa 11 saat dayanmaz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 adam sanki 11 saat bi yere kapanıp yemek yiycekmiş gibi oldu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Chrome sen ne iş yapıyodun da sonra 'silkelemişim hayatı' diyip herşeyi bırakıp app yazmaya adamıştın kendini komple unuttum ben. Hazır konun varken , özet geçsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 şu an visual basic öğreniyorum abi esas olarak. bir de eclipse e bakıyorum. bir de işte inşaat projeleri yapıyoruz. bi yazılım yapmaya çalışıyorum şimdi becerebilirsem 250 liraya satacağım tanesini. ama visual basic kolay dediler. hiç öyle değilmiş. şimdi de kentsel dönüşüm projesi yetiştirmeye çalışıyorum yarına. hafta sonu olmasına rağmen illa istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Sen hali hazırda programcı mıydın ? Yoksa alakasız bir iş yapıpta mı geçtin bu işe? Ben alakasız diye hatırlıyodum ama söylediklerin hali hazırda yapıyomuşsun gibi görünüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yaz; karbonhidrat abancaksın. spagetti bolonez iyi gider. fiziksel enerjini böyle al. bi de fıstık ezmesi tavsiye ederim. muzla yiyebilirsin. yemeğin yanına kola iç, kafein kafendir. masabaşı iş yaptığın için beyne yakıt lazım. şeker alman lazım ara ara. kuru incir, üzüm ye. kuru yemiş ye. tüm bunlara ek olarak supradyn + kahve yuvarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 chrome said: şu an visual basic öğreniyorum abi esas olarak. bir de eclipse e bakıyorum. bir de işte inşaat projeleri yapıyoruz. bi yazılım yapmaya çalışıyorum şimdi becerebilirsem 250 liraya satacağım tanesini. ama visual basic kolay dediler. hiç öyle değilmiş. şimdi de kentsel dönüşüm projesi yetiştirmeye çalışıyorum yarına. hafta sonu olmasına rağmen illa istediler. visual basic ev hanımları da kod yazsın diye çıkmış birşey. salla onu. go go c# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aysti falan aldım idare eder onlar artık mithat abi yeni başladım ama hiç kafam da basmıyor. öküz hızında ilerliyorum 2 aydır. appleri de creator la anca yaptım yani düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ulu manitu seni bildiği gibi yapsın abi o zaman ne diim , sen bilgisayarla alakasız eğitim al ondan sonra app yapıcam diye işi gücü bırak , lan aç kalıcan haberin yok , kim niye para veriyo ki sana yap diye asıl onu anlamadım ben şimdi :D Neyse kolay gelsin ne diim hayırlı işler tutar inş deneyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 imamizer said: yaz; karbonhidrat abancaksın. spagetti bolonez iyi gider. fiziksel enerjini böyle al. bi de fıstık ezmesi tavsiye ederim. muzla yiyebilirsin. yemeğin yanına kola iç, kafein kafendir. masabaşı iş yaptığın için beyne yakıt lazım. şeker alman lazım ara ara. kuru incir, üzüm ye. kuru yemiş ye. tüm bunlara ek olarak supradyn + kahve yuvarla. şekerli şeyler uyku getirir diyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 4 tane protein bar yeterli. 3 er saat arayla ye. yanında su iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 chrome said: olm dışarı çıksam zaten metrelik adanacı var da çıkmaya üşeniyorum. kapıya gelecek bir şey lazım @batu abi :D aman diyim yok öyle bir dünya batu kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 abisi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 visual basic adı üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 abim evet sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ofisteysen lahmacun söylenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 rıdvana katılıyorum bu iş için en ideal şeyler dardanelin üçgen sandviçleri. ne doyuruyor ne acıktırıyor. 3-4 saat araylar birer tane yesen yanında çayla tamamdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yemeğinde ekmek türleri olduğu sürece uzun süreli doyma yaşayamazsın. saf et yiyerek doyur kendini bi şekilde ne eti yediğin önemli değil 11 saat yine gitmez ama epey gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 gitmez dedimde sonra durdum hesapladım ben 17:30da yemek yiyip sabah 8e kadar bida bişi yemiyorum acıkmıyorum hımss demek yeterli oluyormuş saf et yiyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yumurta patates içerikli şeyler tok tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar