karatan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 @beilow üzerimize itemleri dolduracaz mapdir runedir böyle ıvır zıvır şeyler. Sonra yukarda arkadaşın dediği gibi macro yapacaz sürekli çalacak bir de arada resurrect dedik mi uçsun havada in vas porlar tınlamayız. Ne dersiniz? Tren bile yapabiliriz isterseniz :=))) Şu an hazırda yok daha doğrusu char hazır da evde bebeler olduğunundan laptop onlarda şimdi masaüstünde de aktif oynuyorum. Gece sabaha kadar bırakabiliriz ama ne dersin?
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 abi oluo mu öyle ya? adamın backpack i degil direk adamı mı targetlıyoruz? bir de karma grisi olabiliyorum galiba onu nasıl halletcem?
spompas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 aramızda craftları paylaşsak güzel olur miner bs var maden marklarıyla isteyene veririm şifreyi ihtiyacını karsılar. bowcraft kasmaya useniyorum mage de istiomus bazı bowlar , kasamayacak kadar yoruldum.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 yazmıştım ama; dwordigger: bs/mine/bowcraft/mage/tinker/tailor/insc bir karakterde lj var bir diger karaktere de alch ve carp kastım
spompas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 aldigim gibi bırakırım bana pm atin şifreleri
spompas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bugun son karakterimi bitirdim Archery Swordsmanship tackt anatomy magery meditation poison sırf pvm için dsunuyorum mapple bow lootlamıstım saniyede 30-35 dmg veriyor bu bow için ormanlara girebilirim
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 buluşuruz yaparım istediğini. şifre zor biras :) anca oyunu bırakırsam
tunca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 gün kararlaştırıp +15 düşüren bişiler falan kessek 6-7 kişi. 15-20 kişi oluyoduk başlarda şimdi 2-3 kişi oluyo nerde bu insnalar
karatan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Dworgian said: abi oluo mu öyle ya? adamın backpack i degil direk adamı mı targetlıyoruz? bir de karma grisi olabiliyorum galiba onu nasıl halletcem? Evet ben 2 acc ile denedim 0,1 gain aldım. Yani oluyor. Yalnız 2 stealing sahibi chardan nasil halledilir bilmiyorum. Ben iki tane 50 snoop charla karşılıklı snoop denedim uzun süre gain gelmedi. Sende varsa eğer snoop u kasılmış char deneyelim istersen.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bnu arada para en guzel dungeonlarda kasılıo cıdden bı bakmıssın 10k 15k altın olmus :p ya deri setin uzerıne mage robe gıyınce armor vermıomus e mage robe un olayı ne?
spompas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Dworgian said: buluşuruz yaparım istediğini. şifre zor biras :) anca oyunu bırakırsam iyi bakalım seni görürsem logları vereyimde bow yap bana bol bol :)
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 karatan said: Dworgian said: abi oluo mu öyle ya? adamın backpack i degil direk adamı mı targetlıyoruz? bir de karma grisi olabiliyorum galiba onu nasıl halletcem? Evet ben 2 acc ile denedim 0,1 gain aldım. Yani oluyor. Yalnız 2 stealing sahibi chardan nasil halledilir bilmiyorum. Ben iki tane 50 snoop charla karşılıklı snoop denedim uzun süre gain gelmedi. Sende varsa eğer snoop u kasılmış char deneyelim istersen. benim karakter 80 snoop oldu da, steal da karma gidio ya, magery kasıorum ph bitmeden. karma arttırmanın yolu ne acep o olmasa hemen deneyelim
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 spompas said: Dworgian said: buluşuruz yaparım istediğini. şifre zor biras :) anca oyunu bırakırsam iyi bakalım seni görürsem logları vereyimde bow yap bana bol bol :) tabii. istediginde söyle, log in olup yaparız. h.içi genelde 10 dan sonra online ım. şu an buralardaysan yapalım
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Suark said: bnu arada para en guzel dungeonlarda kasılıo cıdden bı bakmıssın 10k 15k altın olmus :p ya deri setin uzerıne mage robe gıyınce armor vermıomus e mage robe un olayı ne? +15 i 10 armor falan veriyor + resist @dworg: mezara gidip iskelet vs kes koyun inek falan da kesebilirsin onlardan da geliyor baya. daha basit olur
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 normalide 10 armor verıokı ama boşken hm PrudenT said: Suark said: bnu arada para en guzel dungeonlarda kasılıo cıdden bı bakmıssın 10k 15k altın olmus :p ya deri setin uzerıne mage robe gıyınce armor vermıomus e mage robe un olayı ne? +15 i 10 armor falan veriyor + resist @dworg: mezara gidip iskelet vs kes koyun inek falan da kesebilirsin onlardan da geliyor baya. daha basit olur
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 En iyisi pk zaten boşver.Mavi olupda guildlere yem olacagına
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 karatan said: Karşılıklı çalma işi yapabileceğim hırsız adayı arkadaşlar arıyorum. Şu ana dek UO geçmişimde kasmadığım tek char idi. Onu da yapayım bakayım... abi benim snoop 80 karşılıklı çalacaksak vespere yakın evde güzel mekan da var. beklerim :D
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Zikko said: carpenter'lara mezar taşı yaptırt evine dik, o şekilde çalışıyor. evde resurrect yaz, bankanı aç devam. evde banka açmak için TL ile bank stone alınıyor yoksa gg evde banka
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bizim guild deki herkesin evinde var ben de onlara dost olduğum için sorun olmuyor :) gold ile de alabiliyosunuz forumlarda satıyorlar.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Suark said: normalide 10 armor verıokı ama boşken hm +15 doluyken 10 veriyor işte sdf
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 stealing insan işi değil yannız. dün gece 2 küsurdan şu ana kadar sadece 4.5 skill geldi peh
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 valla dün britte sıkıntıdan önümüze gelene saldırırken 15dk kovaladı adam beni sonunda denk getirip çaldı +9 spearı. takdir ettim sdfkjsdv bu arada pas atmak için süper yöntem he. insanın eli alışıyor tekrardan kapışmaya falan
Öne çıkan mesajlar