Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ben vendora çift tıklayarak alıyorum. windofs 7 var. şu kadar zamanda 2 kere anca çökmüştür kaç haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bendede hiç çökme olmuyor aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 peki yeni başlayan patilere üj bej bişeyler ateşliyormusunuz? full spellbook yada runebook falan gibi şeyler mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Black_Hand said: peki yeni başlayan patilere üj bej bişeyler ateşliyormusunuz? full spellbook yada runebook falan gibi şeyler mesela? Bana tam yer tarih, saat verirsen fullspellbookunu getirir 3-5 bir şey atarım. Scribe gmlendikten sonra işlerini yola koyuyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 çok sagolasın. şu an karakteri açma aşamasındayım, skill buildi ayarlamaya çalışıyorum. girer girmez öm atarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 spell book çok kolay. Gidiosun newb zone dan 2.6k ya alıosun 30 küsur büyülü book. Sonra brit mage shop üst katındaki adamdan tüm scrolları alıosun ekliosun kitaba, 2.4k da o tutuo. Oluo sana 58 büyülü book. Olmayan büyüler sadece 8. circle summon büyüleri. onları da yazıyoruz bitiyor. (hani birini beklemek istemezsin diye). runebook olayını da hallediyoruz online olalım yeter. Lithran bana süper güzellik yaptı misal. Akşam gireyim de alayım güzel güzel marklı kitabımı, sana da yaparız np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 karatan ın mesajı direk pwngg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 oh oh, yerim sizi o zaman. tüm scrolların scribe da satıldıgını bilmiyordum. yormayayım adamı madem öyleyse.. @Dworgian ''son 6...'' anladım. düşürürüm onları sonra, dert değil. şu skill, build başlıgındaki sorularıma yanıt verebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Black_Hand said: oh oh, yerim sizi o zaman. tüm scrolların scribe da satıldıgını bilmiyordum. yormayayım adamı madem öyleyse.. son 6 hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 yapayım ben sana ya yarım saatımı almaz mudur suark direk nikim Black_Hand said: oh oh, yerim sizi o zaman. tüm scrolların scribe da satıldıgını bilmiyordum. yormayayım adamı madem öyleyse.. @Dworgian ''son 6...'' anladım. düşürürüm onları sonra, dert değil. şu skill, build başlıgındaki sorularıma yanıt verebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bu arada zibil gbi +lı axe im oldu +3 herhalde baltacı karakterde yok =( sırf bunun ıcın kasabilirim ya. magesiz baltacı buildi varmı? archersız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 tek başıma ekşından sıkıldım arkadaş yok mu kimse. Gidiyorum ölüp ölüp fame sıfırlıyorum sonra tekrar 10 bin fame kasıyorum sıkıntıdan. Birileri olsada götümüzü kollayacak pk filan olsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ben senin o pk dotunu kollarım .Vakitler uyarsa.Bu arada ersen senmisin beyin eror verdi şu an karıştırmayayım Axle ru an sdf gibi bişidin demi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Yok değilim :D Bellow ben direk oyunda da Bellow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 az bekle bellow ;) gördüm seni 15 dakka önce minoc ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Valla ya sıkıldım destarda gidiyorum dragon kesip artılı alayım diye tek başımayım hemen 5 6 pk üşüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 elinde kullanmadığı logu olan var mı? carp kasıcam da log çıkartm ak için bile karakter değiştirmeye üşeniyorum şu sınır yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 demin minoıcta kesilen pati kimse aldım intikamını ama diğeri yatırdı benı nalet olsun konusabıldıgımız bı kanalımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 mumble duruyorsa olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abı almadınız bı guılde /g den konusamıomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abi bir sürü adamız yine herkes kendi çapında takılıyor yolda falan suark'ı görüyorum işte sdklfjsdvd bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abi grünce selam versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 chat calısıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Oyuna girmeye çalışınca your acc blocked diyor ne ayak o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 yalnız ılk dfa adam gıbı aksıyona gırdım makrosuz falan 2 poisonda oldu lan adam sadece mage robe var ustumde buff bıle yoktu bune olm ahaha necro buyusu de kullanamadım reg kalmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar