Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 nebula da balıkçılıkta iyi para var mı? hangi işte para var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ins ama en güzeli dancın dancın gezmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 maden işinde de güzel para vardı, her türlü maden satılıyor. düşükler quest için, silver silah/quest için yukarısı da set yapılıyor. iron da bin adet 70k ya da stone çıkar bilet yap sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 iron için jhelomdaki nb centera gidip ordan satır, dagger felam alıyom 40-50 dene ondan sonra onları eritiyom tek tek. bunların bi makrosu varmı ? yane forge last object e alıyom ama sonra tek tek dagger al tıklamak yerine bişi warmı? target next cart curt denedim olmadı bi yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 mlsf yok hepsini üst üste koyup ghostmouse ile eritebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 balıçıyla ugrasmıyım mı yani? ilk charı açtım da şimdi, ilk önce az bir para yapıyım diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kubat gm kimse biraz dışardan adam toplasın la gülte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Zikko said: maden işinde de güzel para vardı, her türlü maden satılıyor. düşükler quest için, silver silah/quest için yukarısı da set yapılıyor. iron da bin adet 70k ya da stone çıkar bilet yap sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Black_Hand said: balıçıyla ugrasmıyım mı yani? ilk charı açtım da şimdi, ilk önce az bir para yapıyım diye düşünmüştüm. macroya bırakıcaksan ins daha iyi gerçi her türlü ins daha ii s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Black_Hand said: nebula da balıkçılıkta iyi para var mı? hangi işte para var? balikci afk. oynayarak kazancaksan en az kar balikta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 sos bottle i katmadim hesaba. ag atmak afk degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 dagger erimiyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 tiLi said: sos bottle i katmadim hesaba. ag atmak afk degil guildi kurtar olm burda yazcağına sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 oyunlardan bayma mevsimine girdim. gultu sen kurtarcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben haftaya silerim ya karakterleri sdfs tatil dönemi bitiyor. zaman geçsin diye oynuyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Silme olm bir sürü mezarcı var oyunu bırakanlardan bi şeyler koparmaya çalışan. Mesela ben. Önceliğim vendor yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 toggie said: Minoc, Brit ciftligin orası ve Ocllo dışında farmer vendor nerelerde var bilen var mı? bucsta var diyorlardı. Red said: paralyze uus jux ile fizzle olmuyor mu lan ahahahahah vay anasını arkadaş niye olmasın lan adfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 vendor yok mu lan. vendor koyacam. vendorun boşta olduğunu nasıl anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Vendor yok, üzerinde oyuncu ismi yazmaması gerekiyor. Bosuna ugrasma imkansıza yakın bulma sansın. Bucs'a baktım farmer vendor bulamadım. Brit ikinci bankaya giderken mage shop'un guneyinde bir farmer daha varmıs. 2 gz, 2 gz dışı toplam 4 tane biliyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 vay ibikler ya. pazaralanı gibi bişi açsalar ya yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 toggie said: dagger erimiyo artık. wtf? newb zone dakiler de mi erimio? olsun jhelom mezardaki skeletonlardan scimitar = 8 ingot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Geçen denedim arenanın ordakileri olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 gerçi iyi olmuş. fiyatı artar ironun. bu arada baktım carp ve alch yok bende, hırsız olsun diye açtığım karakteri şöyle "ne unuttuysam koyayım" bir class haline getiriyorum; steal / snoop / lockpick / alch / carp / fish / cook lol edit; cook u düşük tutup magery 20 yapabilir veya cook hiç almayabilirim ama o zaman fishing de gereksiz. captainship kasmak zor ve maliyetli olmasa onu kasıcam da peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 navyamphs said: ufuk la banada ayarla o zaman full runebook şehir+dancın+terzi+mageshop+güselsexiyerler felam + koyun markları ,deri markları hazırlıyom yalcın abi denk geldikmi al benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 peki windows 7 kullanıpta nebuladaki şu client çökme olayına çözüm bulabilen var mı? bu vendorlara ''bye'' çekmek falan da pek etkili degil galiba. dün gece 2 saat oynadım brit balıkçı - privisoner arası 3 kere client çöktü rahat.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar