karatan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 @navyamphs evet yapacaksın @Dark_Soul Brit bankın kuzeyinde beyaz adlı npcler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 minocta ve britte war görev yerleri vikingleri yaptım short spear bul dio ama yok hiç biyerde weaponaryt felam bişi warmı bildiğiniz silah satan abiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Suark said: aksam akıomuyuz var mı sos bottle fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 karatan said: @navyamphs evet yapacaksın @Dark_Soul Brit bankın kuzeyinde beyaz adlı npcler yapcas demek ha neyse, kasıcas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Dworgian said: Suark said: aksam akıomuyuz var mı sos bottle fln yook ben rune beklıorm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hmmm minoc a gel, vereyim kitabı markla geri getir. zira şu an girdiğim karakterde magery 20 ve çıkıp digeriyle giremicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 gelom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hop dc oldum mage shoptan cıkıncaaa ve gıremıorm :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 karatan said: Vendorla ilgili, Arkadaşlar burada öyle aman aman çok haksızlık olduğunu düşünmüyorum. O admin arkadaş bile pek gönüllü değildi hatta bana şubat başında vendorların ekleneceğini istersen onları bekle dediğini hatırlıyorum skype'da. Eğer real paranız varsa 70 tl karşılığı mare alıp oyunda 5m'ye okutabilirsiniz. Ya da kale guild alıp aynı şeyi yapabilirsiniz ki bunlar da .market'te halen var. Ben basitçe bir ricada bulundum staff'tan ve akla yatkın geldi istediğim onu uyguluyorlar. Parayı bastır istediğini al uygulaması benimle gerçekleşmedi yukarıda dediğim gibi isterseniz siz de gerçek paranızı gp'lere dönüştürebilirsiniz. Ama meselenin bu olmadığını anlamışsınızdır umarım. Hem servera katkı babında 30tl değil 50'lik bir şey aldığımı da belirteyim. 20 kredi de duruyor öyle boşta. Aslında biraz da bu tarz oluşumları desteklemek gerek diye düşünüyorum. Lütfen kendinize haksızlık edildiğini düşünmeyin ve kafanız rahat olsun keyifle oynayın. Vendorun marketten satılıyo olması bi defa sistem mantığına ters abi. Sınırlı sayıda olması o sistemin hem avantajı hem de thief classını oyuna dahil ediyor. Sonuçta vendoru olmayan, vendoru olan arkadaşı da olmayan craftlar veya diğer oyuncular elden satış yapmak zorunda kalıyor. Bunun dışında vendor sahibini de destekliyor sistem, hizmeti özel hale getirerek. Guild kale konusunda bir kısıtlama da yok sınırlama da yok. Farkındaysan castle 9m guildstone 2m, 11m ediyor. Yani karşılayabiliyorsan seni direk olarak markete yönlendiriyor oyun içi fiyatlar. Castle+guildstone bundle ı zaten yapacağı parayı yaptı yani. Vendor satışının sunucuya katkı düşüncesiyle alakası olduğuna kesinlikle inanmıyorum ben. Gp ye dönüştürmek değil yani buradaki sıkıntı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Suark said: hop dc oldum mage shoptan cıkıncaaa ve gıremıorm :O tmm ben de bilg değiştiricem bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 suark bey hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 karatan said: Vendorla ilgili, Arkadaşlar burada öyle aman aman çok haksızlık olduğunu düşünmüyorum. O admin arkadaş bile pek gönüllü değildi hatta bana şubat başında vendorların ekleneceğini istersen onları bekle dediğini hatırlıyorum skype'da. Eğer real paranız varsa 70 tl karşılığı mare alıp oyunda 5m'ye okutabilirsiniz. Ya da kale guild alıp aynı şeyi yapabilirsiniz ki bunlar da .market'te halen var. Ben basitçe bir ricada bulundum staff'tan ve akla yatkın geldi istediğim onu uyguluyorlar. Parayı bastır istediğini al uygulaması benimle gerçekleşmedi yukarıda dediğim gibi isterseniz siz de gerçek paranızı gp'lere dönüştürebilirsiniz. Ama meselenin bu olmadığını anlamışsınızdır umarım. Hem servera katkı babında 30tl değil 50'lik bir şey aldığımı da belirteyim. 20 kredi de duruyor öyle boşta. Aslında biraz da bu tarz oluşumları desteklemek gerek diye düşünüyorum. Lütfen kendinize haksızlık edildiğini düşünmeyin ve kafanız rahat olsun keyifle oynayın. sen mevzuyu anlamadın. olay markette satılmayan bir şeyin özel istekle tek bir kişiye satılması. markette olan bir şey olsa onu kabullendik yuttuk oynuyoruz zaten. başka birisi menüden seçip alabiliyor mu bunu? hayır. legit değil demek ki yani. ben gidip foruma "ya markette 10m satılsa keşke :/" desem bana da pm atacak mı yani insanı kıl eden mevzu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Dworgian said: hmmm minoc a gel, vereyim kitabı markla geri getir. zira şu an girdiğim karakterde magery 20 ve çıkıp digeriyle giremicem :D istiyorum bende pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 red gel sana da ben vereyim marklayıp getirirsin pm at nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baradrun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Red said: la bana dancın markı pls destard ve despise dışında markım yok Tüm şehirler ve zindanlar marklı halde 150k ya var vendorda. Marklamaya üşeniyorum parasını basar alırım diyorsan vendor Vesperda bucsa giden yola yakın vendorda. En sondaki vendor benim ismi Adrakul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 PrudenT said: red gel sana da ben vereyim marklayıp getirirsin pm at nerdesin gült varsa gülte gel. yoksa brit bankadayım nick red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 runbuka 150k mı verilir lan. bak ne güzel iyi niyetli kardeşlerimiz var. zaten şehirler marklı bende. dancın lazımdı bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baradrun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Valla hacı o runebook ları doldurucam diye çektiğim çileleri biseniz ağlarsınız yeminle. Olay sadece git gel markla olsa ;) mesela marklamak için dün destard girişine recal oldum anda 3 gate açıldı. Dedim noluyoz bi anda ortam şenlendi öle böle değil.. 3 yada 4 guild birbirine girdi orda kafadan 100 kişi vardı abartıyo olabilirim rakamı sen gözünde canlandır artık. Bende öle invis mark yapıcam diye cebekleşiyodum hehe ;) mark dediysem 20 runebook için 20 tane destard markı.. Vendora koyarken içim cız etti o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben genelde dancın girişlerini bikaç ekran öteden marklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 akli olan oyle yapar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 15 kişi destard kapatıyorduk, girişini geniş alan energy field'lerle çevirip içerisini de energy field ile kapatıp, markı girişe yakın olup da uçanları avlıyoduk sinek gibi o yüzden ne kadar uzak mark okadar iyi olur sizin için :) gate ile gelirim diye sevinmeyin gelen gate'in üzerine biz gate açtık mı birdaha gate'ten geçtiğinizde bizim gate'i kullanıyor oluyorsunuz yani yine aynı yere ışınlanmaca :) pusu da gelen gate üzerine gate açma çok işe yarıyor tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Baradrun said: Valla hacı o runebook ları doldurucam diye çektiğim çileleri biseniz ağlarsınız yeminle. Olay sadece git gel markla olsa ;) mesela marklamak için dün destard girişine recal oldum anda 3 gate açıldı. Dedim noluyoz bi anda ortam şenlendi öle böle değil.. 3 yada 4 guild birbirine girdi orda kafadan 100 kişi vardı abartıyo olabilirim rakamı sen gözünde canlandır artık. Bende öle invis mark yapıcam diye cebekleşiyodum hehe ;) mark dediysem 20 runebook için 20 tane destard markı.. Vendora koyarken içim cız etti o derece.. ahuahuha yok artık ya. ben satayım 20 tane destard markını 50k ya sana gel, çekme bu çileyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 prudent ten haber yok. beyler runebuk verin de marklayıp geleyim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kubat ın önünde başka gült kurmaya çalışıyorlar lan adam castle dikicek 1 ekran öteye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar