Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Suark said: ya direk dragon falan markı varmı? necro scrolları için lazımda dragon seni tek başına öyle bir döver ki aklın kalır asdjksadjash gerçi elven bow lu 2 archer alır gibi. yaklaşmaya çalışmazsa. bir mage bir archer denesek mi almayı dragonu edit: dragon derisi de bana lazım
Catze Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Dragon kesmek kolay ya İki tane field ile safe zone yap kendine, in jux atip onunde dur dragonun in jux gittikce at hemen hizli hizli dragon kendini kesiyor zaten, en heal e baslayinca dragon blade spirits cikartiosun 5-6 tanede fln oluyorlar zaten
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hahahaha in jux süpermiş ya :D bu arada biz arkadaşla hazine çıkarttık 3 tane fln, 3 ünde de en ağırı geldi, kendine field ile safe zone yapınca 1 elven archer 1 mage tereyağından kıl çeker gibi alıyor hepsini. elven zaten collector of souls lara dahi büyü attırtmıyor sağolsun. 300 ok da fazla fazla yetiyor
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 elven yerine yew bow daha iyi diye duydum, küçük dragonları blade atıp manasını bitirdikten sonra vortex atıp kesiyorum ben. infernal'leri ise önüne demon cıkarıp stay'leyeceksiniz ( hedef şaşrıtmaca ), diğer arkadaşınız da yew bow ile oklayacak siz de cor por atacaksınız.
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 şu dancın runelarını paylaşın da biraz biz dragon kesek sdfs
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Zikko said: elven yerine yew bow daha iyi diye duydum, küçük dragonları blade atıp manasını bitirdikten sonra vortex atıp kesiyorum ben. infernal'leri ise önüne demon cıkarıp stay'leyeceksiniz ( hedef şaşrıtmaca ), diğer arkadaşınız da yew bow ile oklayacak siz de cor por atacaksınız. elven hız, yew dmg olarak iyiymiş yani elven -> pvm, yew -> pvp diye duydum. elven la hiç hedef şaşırtmaya gerek kalmıyor. ben adamın hedefi haline gelip elven ile saydırıyorum, arkadaş corp porluyor, hatta 2. bilgisayarda başka bir karakter vardı sadece harita bulucu olarak gelen. arada arkadaş gidip o bilgisayardan o karakteri alandan kaçırdı geri geldi ben hala aynı infernal ı oyalıyordum elvenla :D
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yew elven fark etmiyor denedim ikisini de. yew'in base damage'i daha fazla ama yaratıklara bonusu daha az, elven'da tam tersi. sonuç olarak aynı şey oluyor :D bu arada direk dragon markı falan nası olacak marklanmıyo ki suark sdfsd
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bu gece 23 den sonra yapalım bir farm millet ne dirsiniz?
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Dungeon ici marklanmıyor mu?
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 nası haberlesıcez burdan mı? bana da uyabilir arhcker mf karakterde var ama magele gelıcem Dworgian said: bu gece 23 den sonra yapalım bir farm millet ne dirsiniz?
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bu arada foruumda, yumi ve elvenın yaratıklara bonus vurdugu solenıo, yzı olarak cıkmıomus ama canı azalıomus hayvanın
Editor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ahaha zekinin yaptığı client i kullanıo bu nebula ? 10 numara Trojan o client haberiniz var dimi ?
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Editor senin takılabilecegin baska forumlar var ya, Paticik'ten bi gitsen artık.
karatan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Arkadaşlar stealth nasıl kasılıyor şansa 0.1 almişim ama nasıl aldığımı da bulamadım. 30.1 su an hiding 100....
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 görünmez olup yürüyünce daha çok geliyor toggie nin ki gibi gelmek bilmiyor
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Ben öyle denedim hiçbir şey farketmedi. Makroya bıraktım aynı hiding'de olduğu gibi, gittim başka bi işle ilgilendim GM'lenmişti kolayca.
karatan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Tamam gain gelmeye başladı yalnız sanki ph kapalı gibi geliyor. Çok başarılı denemelerden sonra 0-1 anca... Neyse gelsin de en azından vakit çok... Teşekkürler.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 toggie said: Ben öyle denedim hiçbir şey farketmedi. Makroya bıraktım aynı hiding'de olduğu gibi, gittim başka bi işle ilgilendim GM'lenmişti kolayca. valla 1 saatte 10.0 alıyorsan yürüyerek 5.0 alıyorsun
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 PH kapalı degil de %100 acık degil gibi. Her başarılı oluşunda skill gelmiyor. Thief skilli diye herhalde bir nebze düşürmüşler gain'i. Ama makroya bırakınca gayet rahat kasması. Ben yürüyerek alamadım valla skill bilmiyorum. Onu da bi dene istersen.
kunh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 crafttan mage e geçicem korkuyorum giremicem die :/
Öne çıkan mesajlar