Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Harbi Ph bitti mi noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bu arada oyundaki craft nickim Prada bi ihtiyacınız olursa görürseniz direk isteyin "paticik" diyerek veririm, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Prada sen miydin? Dün adam sana binek vermeye çalışıodu siyah boya için lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Ben oyunda tanınayım diye direk charın ismini paticik koydum böylede naif bir insanımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ahah evet uo'da da bineği hiç sevmem o yüzden silver + shire dedim vermedi ben de almadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Siyah boya için bilet kastınız mı? Kastıysanız neyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 +6 magical bow en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 veya bilet alacaksın parayla tanesine 6 falan verip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ozellikle magical bow dusurmek icin bir yontem mi var? random magical dusmuyor mu? bir de onu kasmak uzun surmuyor mu ya. madenle falan yapsak degmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ya magicalları nerlerden edınıyoruz? bu lagda gıdıp dancın aramaya üşeniorm marklılar varsa faydalanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 lockpick karakterle cıkan gereksiz magical'ları bilete ceviriyosun, bilet isteyene bilet de satabilirim tanesi 6gp. ya da gorget yapabilirsiniz degersiz madenlerle o sekilde de kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Şunları yapasım var; Bir takım ile birlikte a) dungeon farm / hazine, dragon v daemon derisi / quest item b) sos bottle haritası ile treasure chest farm Fencer warlock veya archer sw ile gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 abi ph bitince 2002 senesine dönecek gibi düşünmeyin, ph kapalıyken de üç günde kasılıyordu bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 .young sistemi varken 1 hafta içerisinde evet, sonra o da bitince ölümlerden ölüm beğen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 e açtıysan charı kasma hedefiyle açıcan abi zaten niye bekliyon bir hafta dskfjskdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yok şöyle oluyor, önce fence acıyorsun begenmiyorsun sw'ye dönüyorsun sonra bi de lumberjack kasayım diyorsun şeklinde gidiyor.. bunları yapan arkadasım oldu o yüzden diyorum 1 haftada kastı lj'yi asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 rare dye alchemist mi yapıyor lan kim yapıyor. herkes de var. quest item olarak falan geliyor mu ? yoksa herkes ticket mi kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dragon kanından falan yapılıyo galiba. sarj yukluyosun, dye carpenter yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ph bıttımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Beyler bana 2 at bir de lama spawnı ayarlayabilecek olan var mı? Bugün occlo serpent holds, fire island gibi adalar dahil olmak üzere gezmedik yer bırakmadım serverda ama bir türlü spawn bulamadım. At lama ile işim olmaz diyen bir tamer el atsın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ya bu yaptıgımız scrolları hangı vendor alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 meh rare dye sarjlıymış bi de. sonradan sarj edemioz dimi. çöpe gitti 20k sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Yeni vendor eklemiyolar delirttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Suark said: ya bu yaptıgımız scrolları hangı vendor alıyor? high mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Suark said: ph bıttımı devam ediyor ama server yarra yiying su an. Edit: Web siteside down.L@mer b@bslar saldırıyor galiba sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar