paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 tamam brit banka gel nick ne birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 kutun dolu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 tamam gel brit banka nick karapanter anons yapıyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 gerçekten verdi. inanılmaz bir insan 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 başka ihtiyaç olursa söyleyin elimden geldiğince yardım ederim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 BEYLER. Şuanda finallerin bitmesi ve 3 hafta boyunca ISPARTA'da yalnız kalacağımdan dolayı Ultima Online'ı kuruyorum. Öyle pvp falan uğraşmayacak genelde gzde takılıp insanlarla sohbet edeceğim bir server arıyorum. Siz nerdesiniz mesela? Ins falan kasarım, para veririm bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 abi öyle bi yer arıyosan direk mynet okey odalarına gir. en azından 45+ zengin ablalar bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Fransuxa said: abi öyle bi yer arıyosan direk mynet okey odalarına gir. en azından 45+ zengin ablalar bulabilirsin. kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 PrudenT said: nebula bir ara millet yardırıyordu, hep nebula mıydı onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ulan daha nebulaya kayıt olamadım, ikinci uo hayatım başlamadan bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ya of 2 clıent acma seylerının hepsı yok 2 windows yok xp mode yok wmware ufak bı program ykmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 necromancy scrollu olan varmı ya karşılıgnda bol bol maple rotten pine bow veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Bende son günler diye bir necro-mage karakter açtım pvm için necro scrollar çok pahalı anca 3 tane alabildim oda skill kasmak için gerekli olanalr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ahah bende ya horrifici aldım en sonda 65 ten sonra nabıcam bılmıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 65'ten 70'e kadar ne ile kasılıyor ? horrific 65 denmiş de sonrası ne ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://www.nebula.web.tr/?p=505 sonunda var ya zaten varyorlar ıcın 50 falan yetıo bu arada sılah falan nası erıtıcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Silah eritmen icin mining lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Lan bu ne boktan client yav.Win xp de vmware ile ota boka göçüyor.Win xp den mi kaynaklı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 lagdan oynanmıyor ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Dark_Soul said: Lan bu ne boktan client yav.Win xp de vmware ile ota boka göçüyor.Win xp den mi kaynaklı acaba? vmde çok hassas oluyor client sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 pür meyc dışında karakter kasamadım üşenmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 PrudenT said: Dark_Soul said: Lan bu ne boktan client yav.Win xp de vmware ile ota boka göçüyor.Win xp den mi kaynaklı acaba? vmde çok hassas oluyor client sdfsdf Win 7 cakinca vm lere biraz daha stabil hale geldi. 3 scribe bide bs-miner kastim.yarina da bi mf-fenc bide scribelarin birini paper mage donusturup Ph i kapaticam sdfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar