Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zeka sorusu

Ceday

Öne çıkan mesajlar

iki arkadas yazı tura atıyorlar habire. yazı gelince ahmet, tura gelince mehmet 1 puan alıyor. toplam 6 puan alan kazanacak,

3-2 ahmet öndeyken iddiayı bitirip, ortadaki parayı macı kazanabilme şanslarının ile orantılı sekilde paylasmayı kabul ediyorlar. 100er $ koymuslarsa ortaya kim ne kadar almalıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Kasa kazanır...

mzauhzhuzamadsfasfas....[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten...
karpuz gitarını anlatırkene =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 24 Aralık 2004 19:06 tarihinde demiş ki:
blaq kalan 100doları da sen alcan galiba

100$ koydular zannettim hehe, 100'er koydularsa 100'er alırlar.

Ahmet'in kazanma ihtimali;
-ardarda 2 kere yazı turayı kazanmak.. 1/2 x 1/2 = 1/4
-kazanmak-kaybetmek-kazanmak.. 1/2 x 1/2 x 1/2 = 1/8
-kaybetmek-kazanmak-kazanmak 1/2 x 1/2 x 1/2 = 1/8

1/4 + 1/8 + 1/8 = 1/2 ..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilk defa olasılıksorularına bu zihniyetle yaklaşan birini gördüm, etkilendim blackchaos ehua

allahın işine karışmayın diyosun yani bize, milli piyangoyu tutturma şansı da %100 tutturan için :][signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 24 Aralık 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
abi ilk defa olasılıksorularına bu zihniyetle yaklaşan birini gördüm, etkilendim blackchaos ehua

allahın işine karışmayın diyosun yani bize, milli piyangoyu tutturma şansı da %100 tutturan için :]

öle abi...
Geçen gün hoca olasılık anlatırken dedim "bu şans işi hocam hiç belli olmaz torbadan ne çıkıcağı" oda bana sus lan dedi
bi saat tartıştık.
Coğrafyada gereksiz.
Allah yaratmış sen daha ne karışıyorsun nasıl olup olmadığına? Kaşınıyor bu insan oğlu.Bu yüsdende marduk geliyo işte.
Hepsimizi ....
hayırlısı bakalım...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...