Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Youtube da örnekleri var. Kısaca; belli kurallar altında deadlift yapıp bunu video ya çekip youtube a upload ediyoruz. Biz neden pati fitness community olaraktan böyle birşey yapmadık şimdiye kadar? KURALLAR: 1.Katılımcı 80 kilonun altında olmalı. (ispatı için deadlift yapacağı günün sabahı, tartıldığı anı da video ya eklemeli) 2.Mükemmele yakın bir form ile, ağırlığı tamamen kitleyerek (full lockout), ağırlığı indirdigimiz de duruyoruz. (agırlıgı yere çarpıp momentumla kaldırmıyoruz.) 3.Eller barın üzerinde olacak sürekli, 1 tekrarı bitirmeniz ve diğerine başlamanız arasındaki maksimum süre 8 saniye. 4.Conventional ve sumo deadlift tekniğini kullanabilirsiniz. 5.Kemer ve strap kullanımı serbest. ---ÖNEMLİ--- Youtube a upload edilecek videonun title ı; PATICIK DEADLIFT CHALLENGE - (PATIDEKI NICKINIZ) şeklinde olmalı. Son katılım süresi 2/10/14 http://www.youtube.com/watch?v=f0bY-gp8uR8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aga 110 az degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Black_Hand said: Biz neden pati fitness community olaraktan böyle birşey yapmadık şimdiye kadar? çünkü herkes başkalarından daha uzağa işemek için yapmıyor bu sporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 la olm challenge diye beliniz cikicak, yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 adam kendi kazanacağı alanı seçmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 askfoaskfoaskf eş dayı yardı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 arkadaş çekmiş, haberim yoktu. http://www.youtube.com/watch?v=wWUNjTHHIxY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Sparkcaster said: Black_Hand said: Biz neden pati fitness community olaraktan böyle birşey yapmadık şimdiye kadar? çünkü herkes başkalarından daha uzağa işemek için yapmıyor bu sporu. /dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 paticik en çok whopper yeme yarışması başlığını kim açıyo beyler goldbaren hadi beyler komünite ruhu nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 whopper mı en büyük çıta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 deadlift yapan toplasan 5 kişi lan ne yarışmsaı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Seele said: aga 110 az degil mi? challange maximum tekrar oldugu için 110 olmuş 100 olmuş pek önemli degil. @killer ya okadar çok caka satan adam var ki spor bölümünde, alakalı alakasız; bir 10 kişi çıkar diye düşünmüştüm ben. :/ neyse, 1 ay süre var. belki katılımcı çıkar zamanla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 80 kg un üstündeyim ben birde belim sakat yoksa alırdım arabanızı. Ayrıca esh in tespiti de doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ahahah ilkokul argüman belim sakat sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ben de 80 kilonun ustundeyim ya, tuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 hahah ya üzülmeyin olm sonra size bölümü bıraktırtmak istemem durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ya birakk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Son katılım süresi 2/10/14 ya 9 ay var ya da yarisma usa icin gecerli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 90 kiloyum 120 kaldırsam kabul edilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 niye 80 kg sınırı var ki katılacağımdan değil de ne alaka yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 çünkü başlığı açan 80kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 başlıgı açan 74 kg. 80 kilo sınırı değiştirilebilir tabiki ama 90 kilo bir adam 60 70 tekrar yapabilir sanırım 110 kilo ile. (saglam bir adam) bir limit olması gerekiyor bu yüzden. 90 ve üzeri çok şikayetçiyse bu durumdan ayrı bir challange yapabilirler ya da bunu değiştiririz. Kanuni said: Son katılım süresi 2/10/14 ya 9 ay var ya da yarisma usa icin gecerli :) ay gün yıl şeklinde yazmıştım. 10 Şubat 2014 o tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 nedir abi bel fıtığı çekilir işine mi girdin herkese fıtık metcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Black_Hand said: Seele said: aga 110 az degil mi? challange maximum tekrar oldugu için 110 olmuş 100 olmuş pek önemli degil. @killer ya okadar çok caka satan adam var ki spor bölümünde, alakalı alakasız; bir 10 kişi çıkar diye düşünmüştüm ben. :/ neyse, 1 ay süre var. belki katılımcı çıkar zamanla... caka satanlar foto da koyamıyo, vid yok anca laf. görev zorlu bu arada başlı başına. daha ufak bi quest olabilir şampiyonumuz ne diyor bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 birde alt limit olmali. 65 kilo adamla 15 kilo fark var.. siklet siklet olmali. tabii olmaz da :D 70-80 , 80-90, 90-100 gibi. 70 alti kadin kategorisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar