monoscope Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 hackerım diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Birisi yardım etsin,geçen hafta MBA aldım Mavericks yüklü, benden önceki sahibi virtualmachine ile Windows kurmuş ve kaldırmış ama 50 GB lik alanı ekleyememis ssd ye. Disk izleyicisinde ssd tek parça gözüküyor ve kullanılan alan olarak gözüküyor bu 50gb.bunu tekrar nasıl kullanıma alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 miyaw33 said: Birisi yardım etsin,geçen hafta MBA aldım Mavericks yüklü, benden önceki sahibi virtualmachine ile Windows kurmuş ve kaldırmış ama 50 GB lik alanı ekleyememis ssd ye. Disk izleyicisinde ssd tek parça gözüküyor ve kullanılan alan olarak gözüküyor bu 50gb.bunu tekrar nasıl kullanıma alabilirim. ~ summon gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Disk Utility'de gorunmuyorsa ben bilmem. Bootcamp'dan bak, oradan kaldiriliyor olabilir, kendisini hic kullanmadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bootcamp assistant diye bir app. var, oraya baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Aksam sonunda hallettim. Bootcamp asistan gormuyordu, Disk utilityde kullanılan olarak görüyordu.Maverick in internetten format hedesiyle mac OS ü baştan kurdum. 24 dakikada hem indirdi hemde kurdu. Eğer bootcamp veya virtualmachine için ayrılan bölüm tekrar birlestirilmeden Program kaldırılırsa tek yöntem buymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ~ adam anında summon lanıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Kojiroh said: Preview candır ya, sol sağ tuşlarla resimler arasında gezememe olayı hoş değil ama 1 resim 2 PDF dosyasını alıp tek bi PDF dosyası haline getirdiğimi bilirim Preview ile. Bi de font rendering'i bu kadar kuvvetli bi OS daha yok heralde. Abi resimler arasında gezineceksen space'e bas, ön izleme aç öyle gezin. Ben çözümü öyle buldum ek app. kurmadan. Hatta bu aralar text dosyaları arasında bile öyle geziniyorum ki sırf bu olay için bile mac alınır meheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Aha oldu valla, yoklukta gideri varmış, eyvallah sdfsd IrfanView'dan sonra baya kullanışsız geldi bu arada Xee bana, kullanamadım o yüzden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Yakın vakte kadar bilgisayardaki açık kalan safari tab'lerimi, telefondan da cloud'la açabiliyordum. Tersi de geçerliydi. Şimdi iki tarayıcıda da o eski bulut simgesini göremiyorum. Son güncellemelerle kalkmamıştır heralde bu özellik. Tuvalet-yatak vs. durumlarında çok kullandığım dahiyane bulduğum bir özellikti, okuyacağım izleyeceğim dediğim şeyleri sekme açarak günlerce biriktiren birisi olaraktan... :p nedir problem, GERGE? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Bana da oldu aynisi gecen, sonra kendi kendine gecti 5-6 gun sonra. Giris-cikis da yapmadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar