Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac OS ve Faideleri

Grego

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Birisi yardım etsin,geçen hafta MBA aldım Mavericks yüklü, benden önceki sahibi virtualmachine ile Windows kurmuş ve kaldırmış ama 50 GB lik alanı ekleyememis ssd ye. Disk izleyicisinde ssd tek parça gözüküyor ve kullanılan alan olarak gözüküyor bu 50gb.bunu tekrar nasıl kullanıma alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Birisi yardım etsin,geçen hafta MBA aldım Mavericks yüklü, benden önceki sahibi virtualmachine ile Windows kurmuş ve kaldırmış ama 50 GB lik alanı ekleyememis ssd ye. Disk izleyicisinde ssd tek parça gözüküyor ve kullanılan alan olarak gözüküyor bu 50gb.bunu tekrar nasıl kullanıma alabilirim.

~ summon gerge.
Sosyal ağlarda paylaş

Aksam sonunda hallettim. Bootcamp asistan gormuyordu, Disk utilityde kullanılan olarak görüyordu.Maverick in internetten format hedesiyle mac OS ü baştan kurdum. 24 dakikada hem indirdi hemde kurdu. Eğer bootcamp veya virtualmachine için ayrılan bölüm tekrar birlestirilmeden Program kaldırılırsa tek yöntem buymuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Preview candır ya, sol sağ tuşlarla resimler arasında gezememe olayı hoş değil ama 1 resim 2 PDF dosyasını alıp tek bi PDF dosyası haline getirdiğimi bilirim Preview ile.

Bi de font rendering'i bu kadar kuvvetli bi OS daha yok heralde.

Abi resimler arasında gezineceksen space'e bas, ön izleme aç öyle gezin. Ben çözümü öyle buldum ek app. kurmadan.

Hatta bu aralar text dosyaları arasında bile öyle geziniyorum ki sırf bu olay için bile mac alınır meheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Yakın vakte kadar bilgisayardaki açık kalan safari tab'lerimi, telefondan da cloud'la açabiliyordum. Tersi de geçerliydi.
Şimdi iki tarayıcıda da o eski bulut simgesini göremiyorum. Son güncellemelerle kalkmamıştır heralde bu özellik.

Tuvalet-yatak vs. durumlarında çok kullandığım dahiyane bulduğum bir özellikti, okuyacağım izleyeceğim dediğim şeyleri sekme açarak günlerce biriktiren birisi olaraktan... :p

nedir problem, GERGE? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...