Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Drall said: genç yaşta şeker hastası, reflü, özefajit, ülser olursunuz incitmeyin yazıktır atanızı. .bilimsel bi makale var mi bununla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Drall said: BalisticGel said: Ben 13-14 yıldır çekiyorum reflüyü ciddi anlamda ameliyat olmayı düşünüyorum. Reflüyü problem etmeyen insanları anlamakta güçlük çekiyorum. hacut iki adet nexiumdan gaviscondan ustun yontem var. birisi almanyadan gelecek tanidigin varsa kamillosen konzentrat siparis ediyosun, iki hafta onu kullaniyosun. ikincisi eger alamanci yoksa her sabah ac karnina bi patatesi rendeleyip tel suzgude kasikla ezip suyunu cikarip bekletmeden iciyosun, ceyrek cay bardagi suyu cikar yaklasik. bu patatesi 2 max 3 hafta yapiyosun ama. fazlasi zarar. dahiliyede doktoralari trollemis bi hocam ve sevgilimin botanik profesorunun birbirinden habersiz ortak onerileri. sonra saglikli beslendigin surece reflusuz bi hayata devam ediyosun. detay isteyen olursa diyetle ilgili om atsinPatates suyunu çok duydumda denemedim. Rennie ile hayatımı idame ediyorum şimdilik. Ama dediğin ilacı bi araştırayım Avrupaya giden biri olursa aldırtırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 glycemic index, dm gibi taglerle pubmedde falan arastirirsan bulabilirsin temel sebeplerden biri ac karna glukoz orani yuksek gidalarla beslenmek kan sekerinin hizla pik yapip insulin salinmasina, sonra glikozun devami olmayinca bi anda taban yapmasina sebep olur. bu da insulin direnci gelistirir yavas yavas edit : kamillosen konsentrat tibbi papatya ekstrakti, eczanelerde satiliyo almanyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Güzel diyorsun da, Böyle düz yazıp ciddiye alınmak istemek garip değil mi şimdi? Hani paticik'in garbage bölümünde drall nicki ile birisi "aç karnınıza meyve yemeyin" dedi diye kim dinler? "Kimse dinlemesin bana ne?" demiyorsundur herhal. Hani link vs "google layın" demek yerine konuyu açarken koysanız hem daha kolay okunur olur hem de daha bilgilendirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 telefondan yaziyom, ugrasmamak icin garbage a actim. guvenen guvenmeyen herkes arastirsin ben hocamin dedigini bile arastiriyorum siz internette yazan guvenilir duruyosa direkt kabul mu ediyosunuz? bi ara pcden girdigimde tibbi bilgilere dogru yoldan nasil ulasilabilecegini detayli olarak tutolamaya calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Drall said: siz internette yazan guvenilir duruyosa direkt kabul mu ediyosunuz? etmiyoruz işte onu diyorum. Drall said: bi ara pcden girdigimde tibbi bilgilere dogru yoldan nasil ulasilabilecegini detayli olarak tutolamaya calisirim. Şu güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 karımısınız olm diyet ne diyetisyen ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kamillosen konsentrat soğuk algınlığı ve solunum yolu enfeksiyonu tedavisinde kullanılır diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 elesso said: karımısınız olm diyet ne diyetisyen neBu diyet o diyet değil. Mide asidini artıracak gıdalardan uzak duruyorsun, mevzu o. Diyeti 2010'da cidden tedavi olacam dediğim zamanda yaptım. Aynı zamanda mide koruyucu ve spazm giderici de kullandım. 2 ayda bütün şikayetlerim geçti ama bi 10 ay sonra gene başladı. İnsan yediklerine her zaman dikkat edemiyor. Fırsat bulursa ameliyatla kurtulucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 BalisticGel said: kamillosen konsentrat soğuk algınlığı ve solunum yolu enfeksiyonu tedavisinde kullanılır diyor :D http://www.medapharma.de/extras/download/gebrauchsinfo.pdf?pdfIdx=247 Abi google translate; Alamanca 1. WAS IST KAMILLOSAN KONZENTRATUND WOFÜR WIRD ES ANGEWENDET? Kamillosan Konzentratist ein pflanzliches Arzneimittel zur Anwendung bei Magen-Darm-Beschwerden, bei Entzündungen im Mund- und Rachen raum, bei katarrhalischen Erkrankungen der oberen Atemwege sowie zur äußerlichen Anwendung bei entzündlichen Hautver änderungen. Kamillosan Konzentratwird angewendet – zur Inhalation bei entzündlichen Erkrankungen und Reiz zuständen der Atemwege – als Zusatz für feuchte Umschläge, Spülungen oder Waschungen bei entzündlichen Haut- und Schleim haut erkrankungen einschließlich der Mundhöhle und des Zahn fleisches – als Zusatz zu Teil-, und Sitzbädern oder Spülungen bei Entzündungen im Analbereich und im Bereich der Geschlechtsorgane – zum Einnehmen bei krampfartigen und entzündlichen Erkrankungen im Magen-Darm-Bereich İngilizce 1 WHAT IS WHAT KAMILLOSAN KONZENTRATUND IT USED? Kamillosan Konzentratist a herbal medicinal product for use stomach or intestinal disorders, inflammation of the mouth and Pharyngeal space, in catarrhal diseases of the upper respiratory tract as well as for external use in inflammatory skin lesions changes. Applied Kamillosan concentrate is - States for inhalation in inflammatory disease and irritable respiratory - As an additive for wet compresses, rinses or washes in inflammatory skin and mucous membrane diseases including oral cavity and tooth meat-eating - As an addition to part, and sitz baths or rinses in inflammation in the anal region and in the area of sex organs - Oral with spasmodic and inflammatory diseases in the gastrointestinal area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 BalisticGel said: kamillosen konsentrat soğuk algınlığı ve solunum yolu enfeksiyonu tedavisinde kullanılır diyor :D Anti-inflammatory, antispasmodic, improving wound healing through the healing power of concentrated Manzana® chamomile For inhalation, inflammation of the bronchi, nose, throat For mouthwash and gargle for sore throat and gums For skin wraps or partial baths in cases of skin and mucous membrane inflammation, sores and burns For internal use with gastritis, nervous indigestion and spasms of the abdominal organs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 abi bence reflu ameliyati cidden artik en onune gecilemeyecek reflulerde son care olmali. ve bizim proflar cok az sayida reflu ameliyati yaparken disarida COK FAZLA SAYIDA reflu ameliyati yapiliyo bikkin insanlarin cuzdanlarini almak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 fenn said: Papagan gibi konuşan. Üniversite fotokopilerini okur gibi anlatan diyetisyenlere bende uyuzum. Şu aralar Canan Karatay hoşuma gidiyor benim de nefise karatay hoşuma gitmiştir hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Hmm papatya konsantresi falan ne bileyim herbal mevzulara pek güveim yok. Şu 13 yıl içinde denek gibi kullandı millet beni. Hatta eski kız arkadaşım bi ot vermişti bu iyi gelir diye. Çayını içtim, hayatımda öyle kusmadım. Sordum regl ağrılarına iyi geliyor belki midene de iyi gelir dedim demişti. Drall said: abi bence reflu ameliyati cidden artik en onune gecilemeyecek reflulerde son care olmali. ve bizim proflar cok az sayida reflu ameliyati yaparken disarida COK FAZLA SAYIDA reflu ameliyati yapiliyo bikkin insanlarin cuzdanlarini almak icin Benim midenin hem girişinde hem çıkışında reflü var. Mide ağrısı çektiğim dönemlerde bağırsaklarımda da sıkıntı oluyor. Ben ömür boyu çekmek isemiyorum bu illeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 muz iyi dediler muz yiyin dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ben bir keresinde 4-5 saat ac kaldiktan sonra koca bir poset haribo alip filme gitmistim. Ciktiktan sonra eve donemedim az daha bayiliyordum. Yolda inip yemek yedim hemen dizlerimin bagi cozulmustu resmen. Sonra sikinti bende mi yoksa sekerden mi diye bir daha denedim 4-5 saat ac kalip haribo yemeyi. Harbiden sekerdenmis yine aynisi oldu. Acken basit karbolardan daha cok uzak durmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yiyin lan isterseniz ekime kadar yiyin ben daha samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Nekro said: Ben bir keresinde 4-5 saat ac kaldiktan sonra koca bir poset haribo alip filme gitmistim. Ciktiktan sonra eve donemedim az daha bayiliyordum. Yolda inip yemek yedim hemen dizlerimin bagi cozulmustu resmen. Sonra sikinti bende mi yoksa sekerden mi diye bir daha denedim 4-5 saat ac kalip haribo yemeyi. Harbiden sekerdenmis yine aynisi oldu. Acken basit karbolardan daha cok uzak durmak lazim. bi sekerine baktır. tokluk aşırı yükseliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Kaliko said: Ac karnima bunlardan yiyin. bunelan koysana şöyle içinde peyniri kıvamıyla erimiş künefe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-H3aaLwSkwkY/Tz-DMKB0yHI/AAAAAAAAAIY/1xzU4o-uOv0/s1600/4_3_kunefe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 abi sen yanlış gelmişsin burası new york polis departmanı, şimdi lanet kıçını hapse tıkmadan önce izin ver de donutlarımızı yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Esh said: Nekro said: Ben bir keresinde 4-5 saat ac kaldiktan sonra koca bir poset haribo alip filme gitmistim. Ciktiktan sonra eve donemedim az daha bayiliyordum. Yolda inip yemek yedim hemen dizlerimin bagi cozulmustu resmen. Sonra sikinti bende mi yoksa sekerden mi diye bir daha denedim 4-5 saat ac kalip haribo yemeyi. Harbiden sekerdenmis yine aynisi oldu. Acken basit karbolardan daha cok uzak durmak lazim. bi sekerine baktır. tokluk aşırı yükseliyo gitmem lazimdi direk hastaneye aslinda haklisin hipoglisemi falan cikmasin birde simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 hipo değil o , hiper kronik hipo varsa daha kötü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Saeros said: abi sen yanlış gelmişsin burası new york polis departmanı, şimdi lanet kıçını hapse tıkmadan önce izin ver de donutlarımızı yiyelim pekæla dostum. sakin ol. rahatla adamım. buradan dışarıya gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 BalisticGel said: Hmm papatya konsantresi falan ne bileyim herbal mevzulara pek güveim yok. Şu 13 yıl içinde denek gibi kullandı millet beni. Hatta eski kız arkadaşım bi ot vermişti bu iyi gelir diye. Çayını içtim, hayatımda öyle kusmadım. Sordum regl ağrılarına iyi geliyor belki midene de iyi gelir dedim demişti. Drall said: abi bence reflu ameliyati cidden artik en onune gecilemeyecek reflulerde son care olmali. ve bizim proflar cok az sayida reflu ameliyati yaparken disarida COK FAZLA SAYIDA reflu ameliyati yapiliyo bikkin insanlarin cuzdanlarini almak icin Benim midenin hem girişinde hem çıkışında reflü var. Mide ağrısı çektiğim dönemlerde bağırsaklarımda da sıkıntı oluyor. Ben ömür boyu çekmek isemiyorum bu illeti. bende de gastroozefajial arti gastroduodenal reflu vardi, artik sadece disarida dandik seyler yemek zorunda kalirsam bi kasik gaviscon icmem gerekiyo o kadar. dandik sarap icemiyorum bi de reflu yapiyo. her gun bi bardak kahve bile iciyorum. bahsettigim kamillosen fare boklu aktar papatyasi degil, tibbi kosullarda yetistirilip ekstresi alinip almanyada sadece eczanelerde satilan bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar