Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aç karna meyve yemeyin

Drall

Öne çıkan mesajlar

Drall said:

BalisticGel said:

Ben 13-14 yıldır çekiyorum reflüyü ciddi anlamda ameliyat olmayı düşünüyorum. Reflüyü problem etmeyen insanları anlamakta güçlük çekiyorum.

hacut iki adet nexiumdan gaviscondan ustun yontem var. birisi almanyadan gelecek tanidigin varsa kamillosen konzentrat siparis ediyosun, iki hafta onu kullaniyosun. ikincisi eger alamanci yoksa her sabah ac karnina bi patatesi rendeleyip tel suzgude kasikla ezip suyunu cikarip bekletmeden iciyosun, ceyrek cay bardagi suyu cikar yaklasik. bu patatesi 2 max 3 hafta yapiyosun ama. fazlasi zarar. dahiliyede doktoralari trollemis bi hocam ve sevgilimin botanik profesorunun birbirinden habersiz ortak onerileri. sonra saglikli beslendigin surece reflusuz bi hayata devam ediyosun. detay isteyen olursa diyetle ilgili om atsin
Patates suyunu çok duydumda denemedim. Rennie ile hayatımı idame ediyorum şimdilik. Ama dediğin ilacı bi araştırayım Avrupaya giden biri olursa aldırtırım.
Sosyal ağlarda paylaş

glycemic index, dm gibi taglerle pubmedde falan arastirirsan bulabilirsin

temel sebeplerden biri ac karna glukoz orani yuksek gidalarla beslenmek kan sekerinin hizla pik yapip insulin salinmasina, sonra glikozun devami olmayinca bi anda taban yapmasina sebep olur. bu da insulin direnci gelistirir yavas yavas

edit : kamillosen konsentrat tibbi papatya ekstrakti, eczanelerde satiliyo almanyada
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel diyorsun da,

Böyle düz yazıp ciddiye alınmak istemek garip değil mi şimdi? Hani paticik'in garbage bölümünde drall nicki ile birisi "aç karnınıza meyve yemeyin" dedi diye kim dinler?

"Kimse dinlemesin bana ne?" demiyorsundur herhal.

Hani link vs "google layın" demek yerine konuyu açarken koysanız hem daha kolay okunur olur hem de daha bilgilendirici.
Sosyal ağlarda paylaş

telefondan yaziyom, ugrasmamak icin garbage a actim. guvenen guvenmeyen herkes arastirsin ben hocamin dedigini bile arastiriyorum siz internette yazan guvenilir duruyosa direkt kabul mu ediyosunuz? bi ara pcden girdigimde tibbi bilgilere dogru yoldan nasil ulasilabilecegini detayli olarak tutolamaya calisirim.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

karımısınız olm diyet ne diyetisyen ne
Bu diyet o diyet değil. Mide asidini artıracak gıdalardan uzak duruyorsun, mevzu o.

Diyeti 2010'da cidden tedavi olacam dediğim zamanda yaptım. Aynı zamanda mide koruyucu ve spazm giderici de kullandım. 2 ayda bütün şikayetlerim geçti ama bi 10 ay sonra gene başladı. İnsan yediklerine her zaman dikkat edemiyor. Fırsat bulursa ameliyatla kurtulucam.
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

kamillosen konsentrat soğuk algınlığı ve solunum yolu enfeksiyonu tedavisinde kullanılır diyor :D

http://www.medapharma.de/extras/download/gebrauchsinfo.pdf?pdfIdx=247

Abi google translate;

Alamanca

1. WAS IST KAMILLOSAN KONZENTRATUND WOFÜR WIRD
ES ANGEWENDET?
Kamillosan Konzentratist ein pflanzliches Arzneimittel zur Anwendung
bei Magen-Darm-Beschwerden, bei Entzündungen im Mund- und
Rachen raum, bei katarrhalischen Erkrankungen der oberen Atemwege
sowie zur äußerlichen Anwendung bei entzündlichen Hautver änderungen.
Kamillosan Konzentratwird angewendet
– zur Inhalation bei entzündlichen Erkrankungen und Reiz zuständen
der Atemwege
– als Zusatz für feuchte Umschläge, Spülungen oder Waschungen
bei entzündlichen Haut- und Schleim haut erkrankungen einschließlich der Mundhöhle und des Zahn fleisches
– als Zusatz zu Teil-, und Sitzbädern oder Spülungen bei Entzündungen im Analbereich und im Bereich der Geschlechtsorgane
– zum Einnehmen bei krampfartigen und entzündlichen Erkrankungen im Magen-Darm-Bereich

İngilizce

1 WHAT IS WHAT KAMILLOSAN KONZENTRATUND
IT USED?
Kamillosan Konzentratist a herbal medicinal product for use
stomach or intestinal disorders, inflammation of the mouth and
Pharyngeal space, in catarrhal diseases of the upper respiratory tract
as well as for external use in inflammatory skin lesions changes.
Applied Kamillosan concentrate is
- States for inhalation in inflammatory disease and irritable
respiratory
- As an additive for wet compresses, rinses or washes
in inflammatory skin and mucous membrane diseases including oral cavity and tooth meat-eating
- As an addition to part, and sitz baths or rinses in inflammation in the anal region and in the area of ​​sex organs
- Oral with spasmodic and inflammatory diseases in the gastrointestinal area

Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

kamillosen konsentrat soğuk algınlığı ve solunum yolu enfeksiyonu tedavisinde kullanılır diyor :D

Anti-inflammatory, antispasmodic,
improving wound healing through the
healing power of concentrated Manzana®
chamomile
For inhalation, inflammation of the
bronchi, nose, throat
For mouthwash and gargle for sore throat
and gums
For skin wraps or partial baths in cases of
skin and mucous membrane
inflammation, sores and burns
For internal use with gastritis, nervous
indigestion and spasms of the abdominal
organs
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm papatya konsantresi falan ne bileyim herbal mevzulara pek güveim yok. Şu 13 yıl içinde denek gibi kullandı millet beni. Hatta eski kız arkadaşım bi ot vermişti bu iyi gelir diye. Çayını içtim, hayatımda öyle kusmadım. Sordum regl ağrılarına iyi geliyor belki midene de iyi gelir dedim demişti.

Drall said:

abi bence reflu ameliyati cidden artik en onune gecilemeyecek reflulerde son care olmali. ve bizim proflar cok az sayida reflu ameliyati yaparken disarida COK FAZLA SAYIDA reflu ameliyati yapiliyo bikkin insanlarin cuzdanlarini almak icin

Benim midenin hem girişinde hem çıkışında reflü var. Mide ağrısı çektiğim dönemlerde bağırsaklarımda da sıkıntı oluyor. Ben ömür boyu çekmek isemiyorum bu illeti.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir keresinde 4-5 saat ac kaldiktan sonra koca bir poset haribo alip filme gitmistim. Ciktiktan sonra eve donemedim az daha bayiliyordum. Yolda inip yemek yedim hemen dizlerimin bagi cozulmustu resmen.

Sonra sikinti bende mi yoksa sekerden mi diye bir daha denedim 4-5 saat ac kalip haribo yemeyi. Harbiden sekerdenmis yine aynisi oldu. Acken basit karbolardan daha cok uzak durmak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

Ben bir keresinde 4-5 saat ac kaldiktan sonra koca bir poset haribo alip filme gitmistim. Ciktiktan sonra eve donemedim az daha bayiliyordum. Yolda inip yemek yedim hemen dizlerimin bagi cozulmustu resmen.

Sonra sikinti bende mi yoksa sekerden mi diye bir daha denedim 4-5 saat ac kalip haribo yemeyi. Harbiden sekerdenmis yine aynisi oldu. Acken basit karbolardan daha cok uzak durmak lazim.

bi sekerine baktır.

tokluk aşırı yükseliyo
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Nekro said:

bi sekerine baktır.

tokluk aşırı yükseliyo

gitmem lazimdi direk hastaneye aslinda haklisin hipoglisemi falan cikmasin birde simdi
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Hmm papatya konsantresi falan ne bileyim herbal mevzulara pek güveim yok. Şu 13 yıl içinde denek gibi kullandı millet beni. Hatta eski kız arkadaşım bi ot vermişti bu iyi gelir diye. Çayını içtim, hayatımda öyle kusmadım. Sordum regl ağrılarına iyi geliyor belki midene de iyi gelir dedim demişti.

Drall said:

abi bence reflu ameliyati cidden artik en onune gecilemeyecek reflulerde son care olmali. ve bizim proflar cok az sayida reflu ameliyati yaparken disarida COK FAZLA SAYIDA reflu ameliyati yapiliyo bikkin insanlarin cuzdanlarini almak icin

Benim midenin hem girişinde hem çıkışında reflü var. Mide ağrısı çektiğim dönemlerde bağırsaklarımda da sıkıntı oluyor. Ben ömür boyu çekmek isemiyorum bu illeti.

bende de gastroozefajial arti gastroduodenal reflu vardi, artik sadece disarida dandik seyler yemek zorunda kalirsam bi kasik gaviscon icmem gerekiyo o kadar. dandik sarap icemiyorum bi de reflu yapiyo. her gun bi bardak kahve bile iciyorum. bahsettigim kamillosen fare boklu aktar papatyasi degil, tibbi kosullarda yetistirilip ekstresi alinip almanyada sadece eczanelerde satilan bisey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...