pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 xbonecu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 JestersTear said: Exc'ler haricinde ps4e çıkacak her oyun xbox one'a da çıkacak, kinect 2.0 faktörünü de hesaba kattığında bu alanda bir konsol istiyorsan en iyi çözüm xbox one. http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20070106155836/uncyclopedia/images/archive/1/15/20070526081818!CaptainobviousChooseOption.jpg Ne olacak abi mesela? Neden CODda veya battlefieldda kinect 2.0 ile ilgili bisey olmadi. Gercekten cogu buyuk firma oyunlarini bunun icin elden gecirecek mi? Xboxdaki cozunurluklerin dusuk olmasina ne diyorsun? Ne olacagini bilmiyoruz. Aynen arkadasinda dedigi gibi hype var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Güzide arkadaşım Senarious, neden söylediğim şeyleri ısrarla yanlış anlamakta ısrarcısın bilmiyorum. Ben yeni kinecte çıkacak kinect'e özel oyunlardan bahsetmiştim. Bunların sayısının artacağını sadece kinect için dizayn edilecek olmalarını kastetmiştim. Sen olayı cod'a battlefield'a falan bağlamışsın. Ama unutmadan söyliyeyim ki, NBA2k13-14, Fifa 14'de falan kinect için voice commandler var özellikle nba2k14'de çok güzel kullanıyorum ben commandleri ve işe de yarıyor. Küçük birşey ama efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Somon said: ps3'ün en büyük avantajı cod fln oynarken koltuga yayılıp ayakları uzatıp bir yandan pizza yerken diger yandan oyun oynamak pc öle degil ama dik duruyon mouse tutuyon bi elle fln sıkıcı PC televizyona bağlanamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 pc gaming çok rahatsız geldiğinden kendimi bildim bileli konsol oynarım bana göre fps olayı gayet rahat ve kolay sonuçta herkes gamepad ile oynadığından bir sorun olmuyor. tak çalıştır oyna kombinasyonunu çok uğraşmama rağmen malesef pc yi neye bağlarsan bağla sağlayamadım. Driver, update, cheat, vs vs uğraşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar