Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bu Ankarada Atakulede Dreamland diye bi yer vardı Küçükken hep giderdim oraya eheh Orada bi oyuncak vardı ona binmiştim birkeresinde Oturulcak bir yerde vardı ve önünde bi iş makinası kepçesi vardı Kollarla falan sağa sola dönüp kepçe hareketlerini yapabiliyordunuz Önünüzdede top dolu bi havuz ve solda bi sepet vardı Sepete düşen toplar bi yoldan ilerleyip sayılıyordu skor yazıyordu tepede işte toplarda plastik ince böyle ucuz turuncu toplardı Amaç kepçeyle sepete top doldurmak:) Esası çok hoş bişiydi hidrolik sistemle çalışıyordu ve minyatür bişiydi. Ben buna binince topları kepçenin başı ile top havuzunun sağ köşesine ittirip biriktirmiştim. Sonra (hidrolik bu kuvvetli tabii) kepçe ile bütün topları köşede sıkıştırıp topluca ezmiştim patır putur sesler çıkartıyorlardı. Bir süre sonra pestil gibi birşey olmuşlardı.. en sonunda top bırakmamıştım hepsi havuzun içinde ezik büzük olmuş kepçe tarafından ezilmiş şekilde yatıyordu. Skorum ise 0 dı süperdim[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 You are a Loserrrrr!!![signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ahahaha cok iyi ya peki görevli falan görmedimi ? :D koptum ya..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yaka paca kovsalarmis seni ordan kucuk cocuklarin top doldurup skor yapma hayalini yiktigin icin. hasta ya eheh.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 onlarda oynaması gereken küçük çocuk bendim işte:P Hem kurallarına göre oynuyordum jetonumu attım toplara elemedim kumanda panelinden istedimi yaparım hem onlara ne alal eheheh[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yazına baslarken dreamland vardı demissin. hala varmı yoksa kapandımı orası biliyomusun??[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 en son duruyordu sanki hatırlamıyorum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bi arkadasa hafta sonu oraya gitmesini tavsiye etmistim. onun icin eger kapandiysa ayip olur diye dusundum. tesekkurler.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Galleria da FAME CİTY vardı hatırlayan varmı ? manyak bi yerdi ya...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 izmir hiltondaki famecity i hatirliorum ben sora neoldu acaba[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: blackchaos, 25 Aralık 2004 01:21 tarihinde demiş ki: Galleria da FAME CİTY vardı hatırlayan varmı ? manyak bi yerdi ya... hatırlatma küfredecem bak açık olsada gidip tırmansak ühü:([signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuzcu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 dreamland duruo ama bence oranın en ekol oyunu at yarışıdır üstüne tanımam herkesi geçerim alırım bütün köpekleri ayıları sevgililerime hediye ederim:)[signature][hline]Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ben Fame City'de bir şey hatırlıyorum, Buskin Robbins dondurma vardı, o zamanlar topu 250.000 liraydı.... Yani bir hayli pahalı ya nasıl anlatsam şu anın 20.000.000'u falan.. Herhalde yanlış hatırlıyorum o kadar pahalı olamaz ama ben istediğimde babamın şey dediğini hatırlıyorum "Oğlum o dondurmadan alsak buzlukta saklar gelen misafirlere gösteririz, yılda 1 dil dokundururuz" dediğini hatırlıyorum. Fame City ile ilgili bir de şunu hatırlıyorum bi arabalı bişi vardı abim binerdi benim yaşım tutmazdı çok kıskanırdım abimi... Yaa yaaa ne günlerdi :P[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 onlar ezilemezler icinde hava degil plastik var.aynisi su anda galleriada var denedigim icin soyluyorum.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 eskiden yoktu içi boş plastik toplardı hani olur ya tön tön sekerler:) ince sertimsi bi plastik[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ve Cheminal 'de gidip onları pörsletti ehehe :)[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 benden sonra koyduklarına eminim ehe[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Chemical, 25 Aralık 2004 00:58 tarihinde demiş ki: Bu Ankarada Atakulede Dreamland diye bi yer vardı Küçükken hep giderdim oraya eheh ah ah dreamland[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Fame City çok güzeldi ya =([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Anı i$te :)[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ben kucukken gitmistim dreamland'e, labirente girmistim, cikinca annemi bulamayip aglamistim. sonra anons etmislerdi benim ciyaklamama dayanamayip. lol ayrica silahla evde cikan hede hodoleri vurma oyunu cok hostu, benim boyum yetmiyodu babami seyrediyodum. ehe [signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 25 Aralık 2004 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 peki chemical sen bunları yaparken küçük bi çocuktun anladığım kadarıyla...hiç annen baban felan yokmudu çevrede :) görmedilermi yani...?[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Penthesilea, 25 Aralık 2004 11:29 tarihinde demiş ki: Fame City çok güzeldi ya =( En sevdiğim hazine adasıydı. Beni bırakılardı içeriye annemler gelir alırdı sonra işleri bitince. Köpek gibi terlerdim. Manyaktı.Dev topların üzerinde zıplardık tırmana tırmana eve çıkardık top havuzunda oynardık bi kere o dev toplardan birini çıkarmışlar dışarıya o boş alanda onla oynuyorduk. Bi sürü arkadaşım vardı piyasa benden sorulurdu hazine adasında =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Bonecrusher, 25 Aralık 2004 11:25 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 25 Aralık 2004 00:58 tarihinde demiş ki: Bu Ankarada Atakulede Dreamland diye bi yer vardı Küçükken hep giderdim oraya eheh ah ah dreamland Ah ulan ah ne günlerdi ben kuzenlerimle az gitmemiştim oraya daha velet ikene...[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Apache, 25 Aralık 2004 02:20 tarihinde demiş ki: onlar ezilemezler icinde hava degil plastik var.aynisi su anda galleriada var denedigim icin soyluyorum. ben daha yeni ordan geliom hizli okuma kursu war orda direk kapamislar 3.kata girmek yasak zatn, dier krazy kars falan boyaları duruo hala hiç bişey yapmamışlar[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar