Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçük bi anı

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Bu Ankarada Atakulede Dreamland diye bi yer vardı
Küçükken hep giderdim oraya eheh

Orada bi oyuncak vardı ona binmiştim birkeresinde
Oturulcak bir yerde vardı ve önünde bi iş makinası kepçesi vardı
Kollarla falan sağa sola dönüp kepçe hareketlerini yapabiliyordunuz
Önünüzdede top dolu bi havuz ve solda bi sepet vardı
Sepete düşen toplar bi yoldan ilerleyip sayılıyordu skor yazıyordu tepede işte toplarda plastik ince böyle ucuz turuncu toplardı

Amaç kepçeyle sepete top doldurmak:)

Esası çok hoş bişiydi hidrolik sistemle çalışıyordu ve minyatür bişiydi.

Ben buna binince topları kepçenin başı ile top havuzunun sağ köşesine ittirip biriktirmiştim. Sonra (hidrolik bu kuvvetli tabii) kepçe ile bütün topları köşede sıkıştırıp topluca ezmiştim patır putur sesler çıkartıyorlardı. Bir süre sonra pestil gibi birşey olmuşlardı.. en sonunda top bırakmamıştım hepsi havuzun içinde ezik büzük olmuş kepçe tarafından ezilmiş şekilde yatıyordu.

Skorum ise 0 dı
süperdim[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

onlarda oynaması gereken küçük çocuk bendim işte:P

Hem kurallarına göre oynuyordum
jetonumu attım toplara elemedim kumanda panelinden istedimi yaparım hem onlara ne alal eheheh[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Rüya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 25 Aralık 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
Galleria da FAME CİTY vardı hatırlayan varmı ?

manyak bi yerdi ya...

hatırlatma küfredecem bak açık olsada gidip tırmansak ühü:([signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Rüya
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Fame City'de bir şey hatırlıyorum, Buskin Robbins dondurma vardı, o zamanlar topu 250.000 liraydı.... Yani bir hayli pahalı ya nasıl anlatsam şu anın 20.000.000'u falan.. Herhalde yanlış hatırlıyorum o kadar pahalı olamaz ama ben istediğimde babamın şey dediğini hatırlıyorum "Oğlum o dondurmadan alsak buzlukta saklar gelen misafirlere gösteririz, yılda 1 dil dokundururuz" dediğini hatırlıyorum. Fame City ile ilgili bir de şunu hatırlıyorum bi arabalı bişi vardı abim binerdi benim yaşım tutmazdı çok kıskanırdım abimi... Yaa yaaa ne günlerdi :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden yoktu içi boş plastik toplardı hani olur ya tön tön sekerler:) ince sertimsi bi plastik[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Rüya
Sosyal ağlarda paylaş

ben kucukken gitmistim dreamland'e, labirente girmistim, cikinca annemi bulamayip aglamistim.
sonra anons etmislerdi benim ciyaklamama dayanamayip. lol

ayrica silahla evde cikan hede hodoleri vurma oyunu cok hostu, benim boyum yetmiyodu babami seyrediyodum. ehe
[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 25 Aralık 2004 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 25 Aralık 2004 11:29 tarihinde demiş ki:
Fame City çok güzeldi ya =(

En sevdiğim hazine adasıydı.
Beni bırakılardı içeriye annemler gelir alırdı sonra işleri bitince.
Köpek gibi terlerdim.
Manyaktı.Dev topların üzerinde zıplardık tırmana tırmana eve çıkardık top havuzunda oynardık

bi kere o dev toplardan birini çıkarmışlar dışarıya o boş alanda onla oynuyorduk.
Bi sürü arkadaşım vardı piyasa benden sorulurdu hazine adasında =)[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 25 Aralık 2004 11:25 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 25 Aralık 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
Bu Ankarada Atakulede Dreamland diye bi yer vardı
Küçükken hep giderdim oraya eheh

ah ah dreamland

Ah ulan ah ne günlerdi ben kuzenlerimle az gitmemiştim oraya daha velet ikene...[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 25 Aralık 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
onlar ezilemezler icinde hava degil plastik var.aynisi su anda galleriada var denedigim icin soyluyorum.

ben daha yeni ordan geliom hizli okuma kursu war orda direk kapamislar 3.kata girmek yasak zatn, dier krazy kars falan boyaları duruo hala hiç bişey yapmamışlar[signature][hline]uyumak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...