SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 android marketi nerden bulacak yav. veya internet baglantisini. cidden o uygulamayi bi sekilde marsta calistirabilirsen ne sonuc verir merak ettim. NullPointerException Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Esh said: Helal olsun oglana lan. Oha oglanmiymis? Pekde yagiz ve cevval duruyor halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Esh said: Helal olsun oglana lan. Dolapdere mankenciliginden uzaya. Basari hikayelerine ozeniyorum babasına yardım ediyor ya yoksa itü aerospace eng okuyor eventually cıkacak adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 helal lan adama valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 cok iyi lan, o kampa gitmek bile yeter aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 benim beynim pek basmıyo böyle şeylere, 2 dk o kapalı alanın içinde çıkıp inince nolcak lan? indikten sonra " ben bi zikum anlamadım hacı sarsıldık titredik indirdiler hemen" dese efsane olur uaheuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 2 dakka atmosferde yerçekimi olmadan duracak işte ? aylar süren trainingi var onun astronot kariyeri lan uçak inince pilot alkışlayan milletin devreler yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 SenariouS said: android marketi nerden bulacak yav. veya internet baglantisini. cidden o uygulamayi bi sekilde marsta calistirabilirsen ne sonuc verir merak ettim. NullPointerException daha önceden telefona yükle çık. telefonun pusulası marsta çalışmaz. yer çekimi sensörünün falan şaftı kayar gibi olur. muhtemelen sürekli döndürülmeyi ister telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 cansız manken işinde iyi para var yanlız. dandirik butiklerin camındaki götü başı ayrı oynayan o cansız mankenleri 750 liraya satıyolar. sırf istanbulda 1000 tane dükkana mal versen + minimum 4 tane satsan abaw paraya bak. bende giderim marsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 10 yıllık akp iktidarının bir başka başarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Fransuxa said: cansız manken işinde iyi para var yanlız. dandirik butiklerin camındaki götü başı ayrı oynayan o cansız mankenleri 750 liraya satıyolar. sırf istanbulda 1000 tane dükkana mal versen + minimum 4 tane satsan abaw paraya bak. bende giderim marsa. yok ya 250-300 tl fln. bize lazım olmuştu bi işte almıştık ordan biliyorum. ama maliyeti 50tlden fazla degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yercekimini sizden ogrenecek degiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Daesu said: Fransuxa said: cansız manken işinde iyi para var yanlız. dandirik butiklerin camındaki götü başı ayrı oynayan o cansız mankenleri 750 liraya satıyolar. sırf istanbulda 1000 tane dükkana mal versen + minimum 4 tane satsan abaw paraya bak. bende giderim marsa. yok ya 250-300 tl fln. bize lazım olmuştu bi işte almıştık ordan biliyorum. ama maliyeti 50tlden fazla degil. hacı dandiğini almışınızdır o zaman. o bacak bacak üstüne attırılan, takla attırılan istediğin pozisyona sokabildiğin hatta damacana yerine ona tecavüz edebildiğin tarzda şeylerde üretiyolar. dolapdere abi ora. her türlü bang var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 dorusun bazıları süt gibi cidden. bizdeki amele gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 GEd said: 10 yıllık akp iktidarının bir başka başarısı Sunu yazmaya gelmistim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar