Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 GERGE said: Bokunun tadını biliyorsun yani? Garip...(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 gündem dğeiştirme çabası acaba dış mihraklar veya faiz lobisi gibi meme olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 benim yönettiğim halk bu kadar keko olsa ben de böyle şeylerle uğraşırdım lan ehuehe ben takip etmiyorum da cidden tartışma konusu oldu mu bu medyada? ahuash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kızılayda çalışan hiç kürt yok mu ha? fsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yav ile Calimero 36 esnik önsurun hassasiyetini taşımış hemen konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bunun adını değiştirenin allah belasını versin kızılayında allah belasını versin vatandaşı ölürken nerdeydi aqdumun kızılayı haziranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Calimero çok güzel bir noktaya değinmiş, fabrikalarda, büyük işletmelerde sömürülen türkiye halkıyla ilgili kılınız kıpırdamaz ama o TÜRK lafı o TC'ler vitrinden indi mi cıngar çıkarırsınız. Bence bi çuvaldızı batırın abi kendinize. Biz kötü bişey demiyoruz, yerli kuruluşlar düzgün çalışsın güçlensin ekonomimiz iyileşsin zaten bu tip primitif muhabbetlere ihtiyaç duymayacağız. Milliyetçilik fakir beynin uyuşturucusundan başka bir şey değil. Titreyin kendinize gelin, o kudret asil damarlarınızda mevcusdjfglkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ya da hamsilipilav gibi vurun vurcaksanız bak adam ne güzel demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Türk kızılayı gördükçe içiyordum ben. Beyparazı da iyi. Sarıkız da iyidir. Ayrıca nedir bu TÜRK lafından bu kadar rahatsız olma. Adamların anası katı sıçsa hemen bir yerlerden türk ibaresi çıkaralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yav said: Calimero çok güzel bir noktaya değinmiş, fabrikalarda, büyük işletmelerde sömürülen türkiye halkıyla ilgili kılınız kıpırdamaz ama o TÜRK lafı o TC'ler vitrinden indi mi cıngar çıkarırsınız. Bence bi çuvaldızı batırın abi kendinize. Biz kötü bişey demiyoruz, yerli kuruluşlar düzgün çalışsın güçlensin ekonomimiz iyileşsin zaten bu tip primitif muhabbetlere ihtiyaç duymayacağız. Milliyetçilik fakir beynin uyuşturucusundan başka bir şey değil. Titreyin kendinize gelin, o kudret asil damarlarınızda mevcusdjfglkd Milliyetçilik bi Türklere kötü niyeyse, Kürt milliyetçiliği ise en asil duygunun insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Kürtlere milliyetçilik , faşistlik serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 K.rt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 konunun kürt milliyetçiliği ile ilgisi ne bir, benim bununla ilgili hangi ifademden yola çıkarak bunu söylüyorsun iki? olm aşırı haksızsınız şu konuda, gelin kabul edin. acımıcak yani, internet burası dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Genel yüz ifadenden, aurandan çıkardık bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 fırsat bu fırsat vurun faşiklere, en modern bizin, hüloooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kürtler daha rahat alır artık içer bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 tartışacak birşey yok beyler. türk adı gidince pipiniz düşmediği gibi erekte olduğunuz süre de azalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Liebe said: beypazarı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Çıkaralım tüm Türk kelimelerini bu ülkeden. Atatürk artık sadece Ata olsun, dede gibi. Babamın, babası işte, öyle aileden bi yaşlı. Ülkenin adı, Ürkiye olsun, kıçımızdan ürküyormuşuz ya çok yakışır. Türk Vatandaşı da denmesin, Ürk Vatandaşı diyelim, Ürküyorlar zaten ya. Tarihi anlatırken de, kürt vatandaşlar yada başka etnik kökenden olanlar incinmesin diye Gökürkler ve Uygur Ürkleri olarak anlatırız. Ne mutlu Ürktüm diyene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Sen t yi çıkardın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ayni malligi Osmanli'da denedi. Ummetci takilalim, muslumanlardan faydalanalim kafasindalar. Beyinsizler anlamiyor, bu ise yaramadi iste. Din kisvesi altinda soyuyorlar milleti, onlar da Islam icindir hee deyip ses cikarmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 madem türksün göster ürksün kafasından çıkamıyo çoğu kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Onunla alakası yok, bu ülke Türkiye ve bu adamlar ümmetçilik artı Kürtçülük yapmak için Türk kelimesini günlük hayattan hatta literatürden silmeye kasıyorlar devamlı olarak, Türklük yok biz Türk değiliz kırma bişeyiz şu bu derken kafalara bunu kazıyorlar. Bu hızlan gidersek 5 seneye Anadolu cumhuriyeti diyecez ülkeye veya 15 seneye Kürdiye olacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kızılay soda içmeyin zaten. çok fazla tuz var içinde. uludağ için. iyidir uludağ. dengelidir. tadı da süfer. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar