SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Çabuk doktora gıt agrı oluyorsa[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 en son mesajımda silmiştim kaşımı. şimdi 2 damla su vardı tekrar baktığımda.[signature][hline]Deli333
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Çok elleme gıt doktora sureklı mıkrop kaptırma[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ya bilgidğin su cıkıyor. nerden cıktığı belli değil. kaşlarımın arasından.[signature][hline]Deli333
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ne lan bende gözümden hava çıkarıyorum Gözyaşı deliğim normalden fazla büyük pıssss diye hava çıkıyor =) sıktığım zaman kendımı bazen cok komik oluyor sçarkene sıkıyor fıssslıyor gözüm[signature][hline]tuana...
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 senin vücudunun %75'i değil %90'ı su sanırım 333 :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Aravil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 garip bişilere dönüşmeden önce bi doktora git bence:)[signature][hline]_-_Soldier_Of_Darkness_-_
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Kedidir kedi...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ya bi tıpla ilgili bolum açtıramadık şu forumalra yaw
daverc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 forumda yogun sekilde tip ile ilgili bilgili kisiler olsaydi ,tamam ama milletin ciddi olarak sordugu konulara sacma sapan ve zarar verici cevaplar verebilcek kisileride barindirmaktayiz,Genelde gereksiz cevaplarin disinda verilebicekler ''bi doktora gitmen lazim'' dan daha ileriye gidebilecegini sanmiyorum, birkac kisi disinda.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: blackchaos, 25 Aralık 2004 12:57 tarihinde demiş ki: ne lan bende gözümden hava çıkarıyorum Gözyaşı deliğim normalden fazla büyük Aşağıdaki bakterileri de yukarıya taşıyarak infeksiyonlara davetiye çıkarıyorsun aynı zamanda.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 abi inanmıyorum ya tamamen kendi kendine yeten bir komünite olduk doktorumuz bilem var :p[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Tarıma da başlamalıyız :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 birde yörünge dışına yolladığımız gorillerlede uzayda koloniler kuralım oh taman ozaman :p civilization kimmiş be hehe[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: 333, 24 Aralık 2004 22:06 tarihinde demiş ki: son 1 aydır sağ kaşımdan su geliyor. anlamıyorum yanı elimle dokundugumda filan 3-4 damla su oluyor 2 saat içerisinde. başımın sağ tarafında sinüzüt ağrılarım oluyor. Bununla alakalı olabilirmiki? yada roaccutane kullanıyorum onun bir etkisi varmıdır? sol tarafımda hiçbir problem yok. 10 saat filan bilg. başındayım. ama o zamanda iki kaşımdan neden gelmiyor? Sendeki sorun kaşındaki ter bezlerinin gereksiz yere uyarılarak sürekli çalışmasından kaynaklanıyor bunun nedeni kullandıgın ilaç olabilir Sen yine cilt doktoru yada dahiliyeye bir görün!
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Herseyden önce oldukça anormal bi durum.Kesinlikle bi doktora gorun geçmiş olsun...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Öne çıkan mesajlar