Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 son 1 aydır sağ kaşımdan su geliyor. anlamıyorum yanı elimle dokundugumda filan 3-4 damla su oluyor 2 saat içerisinde. başımın sağ tarafında sinüzüt ağrılarım oluyor. Bununla alakalı olabilirmiki? yada roaccutane kullanıyorum onun bir etkisi varmıdır? sol tarafımda hiçbir problem yok. 10 saat filan bilg. başındayım. ama o zamanda iki kaşımdan neden gelmiyor?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Doktora gorun kesınlıkle[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bencede dalgaya alıncak bişi değil görünmen lazım[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abi benimde dilimin altındaki damarlar inanılmaz belirgin böyle mosmor damar gözüküyor. nedendir ? korkuyorum lan? ciddiyim...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Eger o sulanan yer buyuyor yada şişiyorsa kesınlıke doktora gıt cunku ora ıltıhap kapmıstır yakında ora buyur we gozun kapanabılır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Medical attention pls ... Where is Qui ?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Benimde dilimin alti oyle, korkunc gozukuyo[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 İyi de o cogu kısıde olabılecek bı sey..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ölürmüyük b@b ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: daverc, 24 Aralık 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Benimde dilimin alti oyle, korkunc gozukuyo peki sende bööle küçük sivilce gibi şeeler varmı dilinin atlında şerit halinde ? yaaa bende varrr...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Ruby_DraGon, 24 Aralık 2004 22:14 tarihinde demiş ki: İyi de o cogu kısıde olabılecek bı sey.. korkuos ulan hastalık hastasıyımdır zaten ben =) ciddiyim psikologa gidicem. zaten gdiyorumda bunuda sölliicem nasıl düzelcem bakalım hayırlısı...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 O zmn umarım bı sey yoktur senın de ıcın rahat eder[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 var black var, beraber olcez heralde[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 İltihap kapmıs olabılırsınız[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Tek tarafta oluyorsa ve sinüzit de varsa, iltihap olasılığı çok yüksek. Derhal doktora görün, antibiyotik falan alman gerekebilir, kafana göre de antibiyotik alma sakın. Doktooooor![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ya benimde gözümün altındaki damarlar belli olmaya başladı. Acaip oldu gözlermin altı daha önce sizede olmuşmuydu böyle?[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türk'üm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hocam senin kaşın terliyo olmasın? o suyun bi tadına bak(böğk)[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: 333, 24 Aralık 2004 22:06 tarihinde demiş ki: son 1 aydır sağ kaşımdan su geliyor. anlamıyorum yanı elimle dokundugumda filan 3-4 damla su oluyor 2 saat içerisinde. başımın sağ tarafında sinüzüt ağrılarım oluyor. Bununla alakalı olabilirmiki? yada roaccutane kullanıyorum onun bir etkisi varmıdır? sol tarafımda hiçbir problem yok. 10 saat filan bilg. başındayım. ama o zamanda iki kaşımdan neden gelmiyor? 3'mü 4'mü ? bu çok önemli bi ayrıntı!!! ps:salla sen beni, ben köyün delisiyim.[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 geçmişler olsun[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 heh doktora git derim bence acil..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 başlığı görünce tepkim OHAAA oldu[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 normaldir bende sandalyeden düser gibi oldum :)[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bu arada su gelıyor dıye sakın kaşınla oynama bız ınsanoglu olarak merak ederız sureklı bakarız fln[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 abi ağrı olmuyor. Ama her 2 günde bir sinüzüt ağrılarım saat 11 ile 12 arasında 30 dakka kadar sürüyor. sadece başımın sağ tarafında. Mesela şimdi sağ kaşımda bir ıslaklık vardı. ağrı yok ama. en iyisi pazartesi doktora gidiyim ya.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: magecy, 24 Aralık 2004 23:22 tarihinde demiş ki: Ya benimde gözümün altındaki damarlar belli olmaya başladı. Acaip oldu gözlermin altı daha önce sizede olmuşmuydu böyle? benim küçüklüğümden beri sağ ve sol gözümün altında damarım vardır birer tane. neyseki mavi mavi gözlerle uyuşuyo :p ama sende sonradan gözükmeye başladıysa bilemicem.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar