Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaşımdan su geliyor?

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

son 1 aydır sağ kaşımdan su geliyor. anlamıyorum yanı elimle dokundugumda filan 3-4 damla su oluyor 2 saat içerisinde. başımın sağ tarafında sinüzüt ağrılarım oluyor. Bununla alakalı olabilirmiki? yada roaccutane kullanıyorum onun bir etkisi varmıdır? sol tarafımda hiçbir problem yok. 10 saat filan bilg. başındayım. ama o zamanda iki kaşımdan neden gelmiyor?[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Tek tarafta oluyorsa ve sinüzit de varsa, iltihap olasılığı çok yüksek.
Derhal doktora görün, antibiyotik falan alman gerekebilir, kafana göre de antibiyotik alma sakın.
Doktooooor![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
333, 24 Aralık 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
son 1 aydır sağ kaşımdan su geliyor. anlamıyorum yanı elimle dokundugumda filan 3-4 damla su oluyor 2 saat içerisinde. başımın sağ tarafında sinüzüt ağrılarım oluyor. Bununla alakalı olabilirmiki? yada roaccutane kullanıyorum onun bir etkisi varmıdır? sol tarafımda hiçbir problem yok. 10 saat filan bilg. başındayım. ama o zamanda iki kaşımdan neden gelmiyor?

3'mü 4'mü ? bu çok önemli bi ayrıntı!!!

ps:salla sen beni, ben köyün delisiyim.[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
magecy, 24 Aralık 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
Ya benimde gözümün altındaki damarlar belli olmaya başladı. Acaip oldu gözlermin altı daha önce sizede olmuşmuydu böyle?
benim küçüklüğümden beri sağ ve sol gözümün altında damarım vardır birer tane. neyseki mavi mavi gözlerle uyuşuyo :p ama sende sonradan gözükmeye başladıysa bilemicem.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...