Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk defa büte ders bırakcam çok heycanlıyım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sistem açılmış baktım
F
F
F
F
F
F
F
F
:)-D

bütünlemelerde 14ünde ama 12sinde mangala gitcem yazlıga 1 hafta fln takılırım 2. döneme gogo
Mesaj tarihi:
Derslerimden birinde bütle çok uğraşmayayım deyü print edip 15 soru verdim biri ilk soru olmak üzere 5ini soracağım dedim finalde, gene kalanlar var.

Not dilenmeye gelen bir erkek öğrenciye kızdım/sordum olm dedim soruları verdim, sen 2 soruyu boş bırakmışsın? Ama dedi siz de beklemediğimiz sorulardan sormuşsunuz.
Mesaj tarihi:
ahahahahahahahah

lan o öğrenci ben miyim acaba?

aynı diyaloğu yaşadım bende üni. de.

hemen salaksın demden önce açıklamamı yapayım;

önceki gece ders çalışmak yerine sabaha kadar , binanın arka cepheden aşşağı bira şişesi attık. şişenin ağırlığı ve yere düşüş süresiyle binanın yüksekliğini hesaplamaya çalışmıştık.
Mesaj tarihi:
Şaşırmamak lazım ilk defa bırakmasına.

Bizim gibi bi ton daha ilk sene ilk dönemden bırakanlarda vardır.

İlk senelerinde çalışıp , 3.00'ın üzerine geçince sallamamaya başlayıp 4. senede yapanda vardır.

Hiç bırakmadan Hukuk bölümünü 4.00 gno ile bitirende vardır ( denk geldim bu hıyara).

Aralarında bence şaşılcak olan biz değilizde 4 sene 8 dönemde 4.00 alan adamlar ilginç bence . Aynı derece 4 sene 8 dönem 0.00 alan görmedim mesela, en kötü bi ders veriyo insanlar ama 1 tane bile A- olmaz mı birader 4.00 gno ile mezun olmak ne lan hıyar mısın, bi de HUKUK .
  • Yeni Oluştur...