yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 şu tribe giren insanları acayip küçümsüyorum yav hiç de alışkanlığım değildir
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 sistem açılmış baktım F F F F F F F F :)-D bütünlemelerde 14ünde ama 12sinde mangala gitcem yazlıga 1 hafta fln takılırım 2. döneme gogo
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 eğitim hayatım bütle geçti lan benim.. ama alttan hep 2 dersim vardı.. ki 5. seneye uzadı o yüzden, alışkanık hep :/
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bütü kaldırıp yaz okulu getirmişlerdi 2. senede =(
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 aynen bizde de kaldırdılar bütü , yaz okulu geldi. bütün kıymetini bilin gençler.
totemic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 tüm derslerden bütünlemelere kalıp, sınav günleri üşengeçlikten bütünlemeye gitmeyen bir nesildeniz biz..
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Derslerimden birinde bütle çok uğraşmayayım deyü print edip 15 soru verdim biri ilk soru olmak üzere 5ini soracağım dedim finalde, gene kalanlar var. Not dilenmeye gelen bir erkek öğrenciye kızdım/sordum olm dedim soruları verdim, sen 2 soruyu boş bırakmışsın? Ama dedi siz de beklemediğimiz sorulardan sormuşsunuz.
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ahahahahahahahah lan o öğrenci ben miyim acaba? aynı diyaloğu yaşadım bende üni. de. hemen salaksın demden önce açıklamamı yapayım; önceki gece ders çalışmak yerine sabaha kadar , binanın arka cepheden aşşağı bira şişesi attık. şişenin ağırlığı ve yere düşüş süresiyle binanın yüksekliğini hesaplamaya çalışmıştık.
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Şaşırmamak lazım ilk defa bırakmasına. Bizim gibi bi ton daha ilk sene ilk dönemden bırakanlarda vardır. İlk senelerinde çalışıp , 3.00'ın üzerine geçince sallamamaya başlayıp 4. senede yapanda vardır. Hiç bırakmadan Hukuk bölümünü 4.00 gno ile bitirende vardır ( denk geldim bu hıyara). Aralarında bence şaşılcak olan biz değilizde 4 sene 8 dönemde 4.00 alan adamlar ilginç bence . Aynı derece 4 sene 8 dönem 0.00 alan görmedim mesela, en kötü bi ders veriyo insanlar ama 1 tane bile A- olmaz mı birader 4.00 gno ile mezun olmak ne lan hıyar mısın, bi de HUKUK .
Öne çıkan mesajlar