gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Safari olsun chrome olsun sayfayı scrollarken çoğu zaman aynı anda yatay ve düşey eksende hareket ettiremiyorum, fakat fotolarda ya da başka şeylerde böyle bir sorun yok. Bu problemden müzdarip olan ya da çözümünü bilen var mı? Edit: scrollun yönünü değiştirmek için illa teması kesip diğer eksende hareket ettirmem gerekiyor. Eski droidçi olduğumdan iOS un yabancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 its not a bug its a feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Meh! hocam peki mantığını izah edebilir misin? çok kullanışsız geldi bana yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bişey bozuksa feature dur ayfonda alışcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Olmasi gereken o dur... Ama yinede anlamadim demek istedigini Tek parmakla yapamazsin o isi iki parmakla yapiyoruz oyle dene ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 page'e zoom yaptığında direkt text'in olduğu sütun'a göre ayarlar zoom'u, sonra da aşağı kolaylıkla scroll yapman için hafif kilitler. Serbes kalması için biraz sabit dokunacaksın sonra 360 oynayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Feature bu çünkü android gibi barzo barzo açılmıyor sayfalar, optimum açılınca zaten aşağı kaydırıp okumak yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Off topic: Adam olaya racist yaklaştı. Android: barzo, iphone: elit topluluk iq seviyesi 160+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Android'de browsing daha rahat geliyordu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 biz android kullanicilari tuvalet kağıdı bitincede barzo barzo telefonu gotumuze basimiza suruyoruz çünkü biz hayvaniz HAYVAN. siz si olun Android almayin hayvan olmayin emenike. safmisiniz nesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 - iphone ekranı neden daha büyük değil * tek elle rahat kullanım, bir uçtan bir uca falan filan - sayfayı nasıl diagonal kaydırıcaz * 2 parmak ile - hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 uk (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar