ulfang Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Satılık dalış seti ve Intex Seahawk 3 şişme balıkçı botu tentesiyle beraber 250 lira, yanında decathlondan 60 liraya aldığım şarjlı pompa hediye ( sadece bir kez kullandım onun dışında yattı hep evde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 lvl atladın sanırım deniz avclıgı gg kar avcılıgı in :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 tente paraşüt gibi duruyor. ama o görevi görmez sanırım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 guzelmis satilanlar fiyat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 esintide o tente rüzgarı toplamıyor mu ya, nasıl sabit duruyor bot dalarken adssad cahilliğimden sordum amaç trollemek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 dalarken bu bot ile gitmiyorum tabi, neyse bot takım halinde satılık bu arada kürek , çapa (ipi dahil ) falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 XXXL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 1.85 ve üstü boy ve 100+ kilo için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bingildak said: esintide o tente rüzgarı toplamıyor mu ya, nasıl sabit duruyor bot dalarken adssad cahilliğimden sordum amaç trollemek değil nolcak ki lan ufak bi çapa alırsın atarsın sonucta 500 metre suda dalmıyosun epi topu 10 20 metre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Sağlı sollu mu yoksa tekme tokat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 up fiyat indi ( dalış setinin ) elden teslim olursa 500 e bırakıcam. botun çapası halatı kürek falan herşeyi tam bir defa kullandım sıfır gibin tenteside sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ben derste bi daliyom ajshdgajlhdah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar